DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@crazycells en büyük başkan bizim başkan :)
-
@heleniki @tanti benden size bir tüyo http://britsimonsays.com/ask-questions/ bu arkadaşı devamlı rahatsız edin :) devamlı ek çekiliş olacak mı diye sorun :)) biz 1 sene kafasının etini yedik :))
-
@yekta valla ben çok güzel kafasının etini yerim deee ya bu kadın manyak bunu sakın almayın derse :)
-
@heleniki kendisinin bu işleri düzenleyen merkezde akrabaları olduguna dair dedikodular var bence saldır :)))
-
@yekta ciddi misin???? :))))))))) @tanti savaş baltalarını hazırla kader arkadaşım saldırıya geçiyoruz :)
-
@heleniki wait and see der ama pes etme sakın :)))
-
@yekta bekle bekle daha ne kadar yaaa :) uma uma döndüm sarı muma :)
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@yekta ciddi misin???? :))))))))) @tanti savaş baltalarını hazırla kader arkadaşım saldırıya geçiyoruz :)
Sen piyadesin hadi benim neferim gün devran günü
-
@tanti yaaaa niye ben bitli piyade oluyorum yaaaa :)
-
Bu ileti silindi! -
@asilcenk geçmiş olsun. Neden acaba sıra numarası yüzünden mi
-
Aaaahhh gençler ah! Aynı olumsuz yazı yıllardan beri her Mayıs ayında benim de karşıma çıkıyor. Üstelik bu sene X3 katılmışken bile aynı yazı.
-
yaa bu sene gerçekten az kazanan var galiba. yada ben kafamı sadece dedikodu grubuna gömdüğüm için kazananları görmek istemiyorda olabilirim.ne diyorsunuz sayın @crazycells ?
-
@maybeoneday evet dosya numarası 36xxx olunca ve geriye 2 ay kalıncai umutlar tükeniyor...
-
Sanırım bu Randomly Selected İçin bi işaret @tanti 😁
@paw-of-eagle DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti Nereden gelmiş:)
Mail ile telefon da var altında kadının adını nete yazdığımda 66 yaşından daha büyük bir hacıteyze çıkıyor dolandırıcılık filan tamam da insan bir umut bakıyor 😂
15.4 milyon dolar iyi para @tanti, size de pay verecek miymiş? :)))
Üstad ya gerçekse 😂
Onu bilemiyorum hocam:)) Sizi nereden bulmuş, randomly selected mi? :)))
-
Zaten başka birşey söylediği yok gibi wait and see 😁
@yekta DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@heleniki wait and see der ama pes etme sakın :)))
-
@likable ömrümüzü yedi sagolsun :) harbi ek çekiliş için nediyor sordunuz mu hiç ?
-
@yekta DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@likable ömrümüzü yedi sagolsun :) harbi ek çekiliş için nediyor sordunuz mu hiç ?
😂
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
yaa bu sene gerçekten az kazanan var galiba. yada ben kafamı sadece dedikodu grubuna gömdüğüm için kazananları görmek istemiyorda olabilirim.ne diyorsunuz sayın @crazycells ?
insanlar yavas yavas foruma geliyorlar sayin @heleniki , biraz daha bekleyip sayiyi gorelim. su an icin hala 30.000 en yuksek dosya numarasi.
-
sayın @crazycells bilmediğim bişeyi sormak istiyorum.bu 30.000 dosya numarası tüm katılabilen ülkeler arasında seçilen kişi sayısı mı oluyor? bu sadece Türkiye değil dimi? Ben bu dosya numarası olayını bilmiyorum açıklarsanız memnun olurum, teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum