Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• @denizci10 sanmıyorum.çikolotaaaa çekilişi için milyon kişi başvuruyor bu ülkede.pasaport şartı geldi.Pasaport sallayarak katıldı bir çok kişi.Tabi geçen yıl bir düşüş oldu, ama beklenen ölçüde değildi.Bu yılki sessizliğinde bunun ilealakası olduğunu düşünmüyorum.10/20 devamlı yazan arkadaş okadar sık yazmıyor sadece bu sebeb.

• @nevzatyildizz 20/21 senesi çekilişlerinde çok yazan oldu.günlük muhabbetlerinizden sıkıldık diye dert yanan.Bu başlığı bilgi alma başlığı olarak görüyorlar sanırım :)

• @denizci10 Dolar kurundan dolayı göç etmenin zorlaşması, pasaport şartı, 2020 yılı mülakatlarında konsolosluğun tutumları, vize alan arkadaşların gidememesi, insanların mülakata girememesi vs. olumsuzluklardan sonra bence de sayıda azalma olmuştur daha doğrusu 2021 yılına göre artma olmamıştır.

• @Nothing-Man Bu platformu sadece bilgi almak için kullanan, buradaki tecrübelerden faydalanıp bir ihtimal vizeyi aldıktan sonra bir daha uğramayıp geride kalanlara hiçbir fayda sağlamayacak kişi profili oluştu kafamda nedense :)

• @Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

nusu değil formların açılma amacı tartışmak, fikir sunmak yada bilgi almak içindir burada bir fikrimi sundum mümkünmü değilmi iyimi kötümü diye yazdım en azından benim gibi dü

sen çekinme dostum sor aslında birçoğumuzun kafasını karıştıran bir soru sordun cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim

• @Nothing-Man çok toxic vardı önceden ya neyse ki barınamayıp gittiler :D kaç tanesiyle tartışmam var :D

• @denizci10 sanmıyorum aksine artmıştır diye düşünüyorum şahsen.

• @Rhonster aynen bende almadım hatta arkadaşlara alırken söyledim kimse kazanamıycak diye şom ağızlı diyorlar şaibe yok şom ağzım varmış halt etmişler :D

• @Sercinyo 25 liramız cepte :D

• Arkadaşlar merhaba bu sene 3. başvurumu yaptım, ilk iki seneye göre tek fark evlenip eşimle başvuru yaptık, eşim Türkmenistan vatandaşı, var mı eşi yabancı uyruklu olup başvuru yapanlar? 😄

• ⭐⭐⭐

O zaman başlayalım deneyimliler de destek verir konu hareketlenir biraz,
    İlk girişte hazır işi olmayanlar için uber lyft tarzı işler kaçınılmaz gibi ben houston düşünüyorum ama bu işlerin orda kazancı nasıldır acaba ? ( bazı eyaletlerde herkes de araba var uber lyft para kazandırmaz yazıları gördüm ondan bu sorum)

• @Rhonster 3,2 $ cebte hiç yoktan :D geçen sene çok ümitle bekledim çıkmayın duva toslamış gibi oldu bu sene çıkmaz belki diye foruma bile uğraz oldum ara ara gelip bakıyorum hep burdaz dostum kazık çaktın foruma hiç ayrılmıycan galibası :beaming_face_with_smiling_eyes:

• @tolgasatir yaa tamam çok kişinin arabası var ama ben izlediğim videolarda gördüğüm şu millet biraz içelim eğlenelim diye çıkıyor, polis çevirmesin kaza yapmalım diye biniyorlar, uber birde zaten haftanın bazı günleri çok yoğun oluyor. benim sürekli takip ettiğim bi abi vardı o günlerde sabahtan gecelere kadar çalışıyor haftada 3 gün gibi yani +700 $ kazanıyor. korkutmasın kimse seni tamam gider gitmez köşelik olmıycaz ama çalışırsak üstesinden geliriz bana koymaz bulaşıkçılık bile yapabilirim

• @tolgasatir açıkçası benim için 2 seçenek var. GC çıkarsa LA ile Florida da bikaç şehir var aklımda. Ama eğer kötü senaryo olursa yani E2 yoluna gidersem mecburen Houston olacak. Çünkü ucuzluk, iş imkanı ve nüfus açısından Houston başı çekiyor şu anda.

• @Sercinyo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

bana koymaz bulaşıkçılık bile yapabilirim

Şahsi görüşüm zaten bu düşünce ve inançla gitmeyen insanlar (tabiki orada işi hazır değilse, ona kapıları açacak bir kariyeri yoksa ya da onu gerçekten istediği işi bulana kadar geçindirecek parası yoksa) hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ne mühendisler, müdürler, üniversite mezunu insanlar gidip de orada bulaşıkçılık, delivery vs. işler yaptı ki şans güler de çekilişi kazanırsak düzenimizi kurana kadar biz de yapacağız.

• @denizci10 hakkınızda hayırlısı olsun. Sorması ayıptır E2 için sektör düşünceniz ve bütçeniz nedir araştırma yaptınız mı?

• ⭐⭐⭐

@Sercinyo ya ben bugüne kadar burger da kasiyerlikte yaptım mağaza da satışta yaptım duty free de günde 12 saat ayakta da dikildim şimdi burda düzen kuruldu ofis pozisyonuna geçtim ama sil baştan başlamaya hazırım. Kendimden geçtim 1 yaşındaki oğlum için yapmam gerektiğini hissediyorum. Kimse dediğin gibi ayda 5 6 bin dolar kazanarak başlayacağını düşünmüyodur inşallah :)

• @nevzatyildizz coffee shop ve bakery alanında yapacağım. Görüştüğüm bikaç kişi var franchising için. Ama işi ciddiyete ve resmiyete dökmek için oraya gitmem lazım. Maalesef b1/b2 vizem olmadığı için gidemiyorum. Bütçem 60 bin dolar civarı ama 10 bin de emniyet olarak ayırdım. Bakalım nasıl olacak.

• @tolgasatir gc ile gidersem ehliyet alıncaya kadar olmaz ama alır almaz 5 bin için bulmayı düşünüyorum. Delivery ler ile çok rahat yapılır gibi geliyor bana.

• @denizci10 cevabınız için teşekkür ederim. Ben bir şeylerin olması için beklemek yerine çabalayan insanların sonunda her zaman kazanacağına inanıyorum. Siz de onlardan olacaksınız inşallah, greencard çıkmasa bile E2 ile gideceksiniz.

Benzer Başlıklar

• DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Aşamaları

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    98
    1
    13 Oy
    98 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    Su basliktan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
  • DV2021 Bekleme Odası

22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2020 Sonuç Odası

682
    2 Oy
    682 İleti
    113k Bakış
    B
    @nesatceri Adamların böyle bir amacı olsa zaten en az üniversite mezunu derler. Kim ne diyebilir?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k