Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976
  • ⭐⭐⭐⭐

    hocam ben baktığımda dv2021 bekleme odasında bu tarihlerde 580 lerde, dv2020 bekleme odasında 485 lerde imiş sayfa numarası. bizde 322 lerde. inşallah başvuran sayısı azalmıştır diye düşünüyorum şansımızın artması açısından hem Türkiye de hem de avrupa da. Covid bence çok etkiledi başvuru sayılarını. Amerika da sayıların fazla oluşu insanların işsiz kalması gibi etkenler çok oldu diye düşünüyorum. İnşallah doğru çıkar.


  • @Nothing-Man inşallah Biden reis liderliğinde güzel haberler alırız hep beraber. :))


  • @Nothing-Man ben hiç denk gelmedim öyle arkadaşlar mı varmış? Buraya yazılanlardan, (konuyla alakalı) sohbetlerden rahatsız olacak insanın bekleme odasında ne işi olabilir ki :)


  • @denizci10 sanmıyorum.çikolotaaaa çekilişi için milyon kişi başvuruyor bu ülkede.pasaport şartı geldi.Pasaport sallayarak katıldı bir çok kişi.Tabi geçen yıl bir düşüş oldu, ama beklenen ölçüde değildi.Bu yılki sessizliğinde bunun ilealakası olduğunu düşünmüyorum.10/20 devamlı yazan arkadaş okadar sık yazmıyor sadece bu sebeb.


  • @nevzatyildizz 20/21 senesi çekilişlerinde çok yazan oldu.günlük muhabbetlerinizden sıkıldık diye dert yanan.Bu başlığı bilgi alma başlığı olarak görüyorlar sanırım :)


  • @denizci10 Dolar kurundan dolayı göç etmenin zorlaşması, pasaport şartı, 2020 yılı mülakatlarında konsolosluğun tutumları, vize alan arkadaşların gidememesi, insanların mülakata girememesi vs. olumsuzluklardan sonra bence de sayıda azalma olmuştur daha doğrusu 2021 yılına göre artma olmamıştır.


  • @Nothing-Man Bu platformu sadece bilgi almak için kullanan, buradaki tecrübelerden faydalanıp bir ihtimal vizeyi aldıktan sonra bir daha uğramayıp geride kalanlara hiçbir fayda sağlamayacak kişi profili oluştu kafamda nedense :)


  • @Ramazan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    nusu değil formların açılma amacı tartışmak, fikir sunmak yada bilgi almak içindir burada bir fikrimi sundum mümkünmü değilmi iyimi kötümü diye yazdım en azından benim gibi dü

    sen çekinme dostum sor aslında birçoğumuzun kafasını karıştıran bir soru sordun cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim


  • @Nothing-Man çok toxic vardı önceden ya neyse ki barınamayıp gittiler :D kaç tanesiyle tartışmam var :D


  • @denizci10 sanmıyorum aksine artmıştır diye düşünüyorum şahsen.


  • @Rhonster aynen bende almadım hatta arkadaşlara alırken söyledim kimse kazanamıycak diye şom ağızlı diyorlar şaibe yok şom ağzım varmış halt etmişler :D


  • @Sercinyo 25 liramız cepte :D


  • Arkadaşlar merhaba bu sene 3. başvurumu yaptım, ilk iki seneye göre tek fark evlenip eşimle başvuru yaptık, eşim Türkmenistan vatandaşı, var mı eşi yabancı uyruklu olup başvuru yapanlar? 😄

  • ⭐⭐⭐

    O zaman başlayalım deneyimliler de destek verir konu hareketlenir biraz,
    İlk girişte hazır işi olmayanlar için uber lyft tarzı işler kaçınılmaz gibi ben houston düşünüyorum ama bu işlerin orda kazancı nasıldır acaba ? ( bazı eyaletlerde herkes de araba var uber lyft para kazandırmaz yazıları gördüm ondan bu sorum)


  • @Rhonster 3,2 $ cebte hiç yoktan :D geçen sene çok ümitle bekledim çıkmayın duva toslamış gibi oldu bu sene çıkmaz belki diye foruma bile uğraz oldum ara ara gelip bakıyorum hep burdaz dostum kazık çaktın foruma hiç ayrılmıycan galibası :beaming_face_with_smiling_eyes:


  • @tolgasatir yaa tamam çok kişinin arabası var ama ben izlediğim videolarda gördüğüm şu millet biraz içelim eğlenelim diye çıkıyor, polis çevirmesin kaza yapmalım diye biniyorlar, uber birde zaten haftanın bazı günleri çok yoğun oluyor. benim sürekli takip ettiğim bi abi vardı o günlerde sabahtan gecelere kadar çalışıyor haftada 3 gün gibi yani +700 $ kazanıyor. korkutmasın kimse seni tamam gider gitmez köşelik olmıycaz ama çalışırsak üstesinden geliriz bana koymaz bulaşıkçılık bile yapabilirim


  • @tolgasatir açıkçası benim için 2 seçenek var. GC çıkarsa LA ile Florida da bikaç şehir var aklımda. Ama eğer kötü senaryo olursa yani E2 yoluna gidersem mecburen Houston olacak. Çünkü ucuzluk, iş imkanı ve nüfus açısından Houston başı çekiyor şu anda.


  • @Sercinyo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    bana koymaz bulaşıkçılık bile yapabilirim

    Şahsi görüşüm zaten bu düşünce ve inançla gitmeyen insanlar (tabiki orada işi hazır değilse, ona kapıları açacak bir kariyeri yoksa ya da onu gerçekten istediği işi bulana kadar geçindirecek parası yoksa) hayal kırıklığına uğrayacaktır. Ne mühendisler, müdürler, üniversite mezunu insanlar gidip de orada bulaşıkçılık, delivery vs. işler yaptı ki şans güler de çekilişi kazanırsak düzenimizi kurana kadar biz de yapacağız.


  • @denizci10 hakkınızda hayırlısı olsun. Sorması ayıptır E2 için sektör düşünceniz ve bütçeniz nedir araştırma yaptınız mı?

  • ⭐⭐⭐

    @Sercinyo ya ben bugüne kadar burger da kasiyerlikte yaptım mağaza da satışta yaptım duty free de günde 12 saat ayakta da dikildim şimdi burda düzen kuruldu ofis pozisyonuna geçtim ama sil baştan başlamaya hazırım. Kendimden geçtim 1 yaşındaki oğlum için yapmam gerektiğini hissediyorum. Kimse dediğin gibi ayda 5 6 bin dolar kazanarak başlayacağını düşünmüyodur inşallah :)


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 KAZANANLAR

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • DV2021 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    31 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    dilaradrkD
    @gungorhan merhaba ben de bu konudan dolayı aşırı tereddüt ediyorum formda şöyle bir soru var daha önceki soyadlarınız diye önceden sadece kızlık soyadım vardı şu an resmiyette iksini birden kullanıyorum . Bunun için nasıl ilerleyeceğim hk net bir cevap bulamıyorum daha önceki soyad bilgimi girdiğimde isim de girmemi istiyor fakat sadece soyadım değişti
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum