ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@crazycells şimdi tr den telefon getirsen hattı kapatmasam trden getirdiğim telefon bu frekansları desteklemeze calışırmı hat (turktelekom) hat
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@crazycells şimdi tr den telefon getirsen hattı kapatmasam trden getirdiğim telefon bu frekansları desteklemeze calışırmı hat (turktelekom) hat
hayir, calismaz maalesef.
Turktelekom ABD'de hangi GSM sirketiyle anlasmali, onu bulup o sirketin kullandigi frekanslara bakmaniz lazim.
Bir de GSM'i ve interneti ayri frekanslardan veriyorlar genelde, o nedenle ikisini de kontrol etmelisiniz. Misal, telefonunuz ABD'de data aliyor olabilir ama aramalara kapali olabilir.
-
@yapay-zeka Calismaz diye tahmin ediyorum. Ayrica, calissa bile, Turktelecom cok yuksek charge yapabilir.
-
@FreeWoRLD
7 aydır ben de visible kullanıyorum, sınırsız data, konuşma mesajlaşma vs herşeyiyle mükemmel, hız konusunda hiçbirzaman sıkıntı yaşamadım, zaten verizon altyapısını kullanıyor, hotspot yapınca da yanlış bilmiyorsam 5 mbit hıza düşüyor, tüm bunlar party pay ile 25 usd bedava, tek sıkıntısı prepaid olması nedeniyle Türkiye’de sinyal almıyor malesef, Türkiye’de çalışması çok önemli değil ama bankacılık işlemleri vs için sms dogrulama kodu alamamak sıkıntı oluyor. -
@crazycells 2016 da nyc deydim trden getirdiğim telefonla wifi den try konuşuyordum ilk 1 ay telefonum samsungdu
-
@crazycells https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/sayfalar/gprs-kullanilabilen-operatorler.aspx
internet için şöyle bişey buldum -
konuşma paketiçinde şunu buldum: https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/sayfalar/faturali-hatlar-icin-anlasmali-operatorler.aspx
AT&T Wireless
Cingular East (Bell South)
Cingular-West (Pacific Bell)
Jasper Wireless
T-Mobile
ManX
Jasper Wireless
TELNA USA
şimdi tr den getirdiğim hattı tmobilde kullana biliyorum değimi -
@ahmetkocyigit, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@FreeWoRLD
7 aydır ben de visible kullanıyorum, sınırsız data, konuşma mesajlaşma vs herşeyiyle mükemmel, hız konusunda hiçbirzaman sıkıntı yaşamadım, zaten verizon altyapısını kullanıyor, hotspot yapınca da yanlış bilmiyorsam 5 mbit hıza düşüyor, tüm bunlar party pay ile 25 usd bedava, tek sıkıntısı prepaid olması nedeniyle Türkiye’de sinyal almıyor malesef, Türkiye’de çalışması çok önemli değil ama bankacılık işlemleri vs için sms dogrulama kodu alamamak sıkıntı oluyor.Bazi (kalabalik alisveris merkezleri vs gibi) ortamlarda hiz dusumu yasadim ve yasiyorum fakat onun haricinde katiliyorum $25 karsiliginda oldukca iyi bir servis.
Bu arada, Turkiye'de kullanim icin "WIFI Calling" ozelligi yardimci olabilir. Yani wifi olan heryerde Visible hattini ayni ABD'de oldugu gibi kullanabilirsiniz (sms dahil).
-
Visible dan telefon alırsanız $150 veya $200 yüklü virtual mastercard ve kulaklık gibi hediyeleri var. Fakat şart şu hattınızı Visible a taşımanız gerekiyor. Bu durumda da akıllara gelen soru şu prepaid bir hat alıp taşınsa bu hedıyelerden faydalınabilir mi ?
-
@Mihok Evet, yapılabilir. Hatta ben Xfinity Mobile cihaz kampanyasından yararlanmak için hattımı 1 aylığına başka sağlayıcıya taşıdım, sonra Xfinity'ye geri taşıdım. Herhangi bir sorun olmadı.
-
@FreeWoRLD wifi calling hakkında hiç bilgim yok, böyle birşey mümkün ise araştırıyorum hemen, bilgi için çok teşekkürler.
-
@Mihok, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Visible dan telefon alırsanız $150 veya $200 yüklü virtual mastercard ve kulaklık gibi hediyeleri var. Fakat şart şu hattınızı Visible a taşımanız gerekiyor. Bu durumda da akıllara gelen soru şu prepaid bir hat alıp taşınsa bu hedıyelerden faydalınabilir mi ?
Ben de ekleme yapayim... Evet, yapiliyor. Hatta daha once T-mobile icin aile planina ekleme yapacaktik ve T-mobile'in o ara hattini tasiyanlar icin indirim kampanyasi vardi, T-mobile'dan yeni bir hat actirmak yerine once AT&T'den 10 dolara bir prepaid hat alip, 1 hafta sonra da onu T-mobile'a gecirip kampanyadan yararlanmistik.
-
@knnrn , @crazycells teşekkürler tam beklediğim cevaplar geldi. Hediyelerle birlikte telefon epey ucuza gelmiş olacak.
-
Ben senelerdir verizon kullaniyordum unlimited plan i esimle ama her ay fatura 200 u geciyordu hele telefon olunca plan de 300 400 hak getire en sonunda gecen ay karar verdim ve prepaid plan e gectim oh ya ne bosuna paralar odemisiz su verizon a senelerdir..
-
@olay
Merhaba hocam,Paketiniz hangisiydi? Ben de buna benzer, kontörlü ama ön ödemesi olmayan, kontör yükledikçe kullanabileceğim bir hat arıyorum. Tr'de iken Abd'den gelen aramalara cevap verebiliyor muyuz? Ve orayı da arayabiliyor muyuz?
Şu an Skype numarası kullanıyorum ama pek efektif değil. İnternet olmadığı zaman ortada kalıyosun.
-
Merhabalar Amerika’da Türk Hattından Amerika hattına Yeni numaraya geçiş yaptığım zaman eski Whatsapp hesabımı yeni numaramla kullanabilir miyim. Yoksa yeni bir hesap mı açmış oluyorum? Ayarlarda bulunan Hesap Taşıma işleminde bu sağlanıyor mu? Dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
@Maybeoneday, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
Merhabalar Amerika’da Türk Hattından Amerika hattına Yeni numaraya geçiş yaptığım zaman eski Whatsapp hesabımı yeni numaramla kullanabilir miyim. Yoksa yeni bir hesap mı açmış oluyorum? Ayarlarda bulunan Hesap Taşıma işleminde bu sağlanıyor mu? Dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.
Turkiye'deki numaranizi baskasi alip yeni bir whatsapp hesabi olusturmadigi surece eski numaranizi kullanabiliyorsunuz.
Isterseniz ayni hesabi, sadece numarayi degistirerek de kullanabilirsiniz.
-
Selamlar,
3 senedir iPhone XS Max kullaniyorum. Bugun artik sarj soketi bozuldu ve sarj olmuyor. Soketin tamir olma ihtimali icin 89$, degisimi ihtimali icinse 129$ odeme cikardilar. Ben de firsattan istifade telefonu mu degissem diye dusunuyorum. Ancak 600-800 dolar bandinda pesin odeme yapmak istemiyorum. Daha once telefon hattiyla birlikte telefon alindigini duymustum. Nasil oluyor bu? Telefon icin ayrica finance mi yaptirmamiz gerekiyor?
-
//////////////
-
Gecen ay AT&T nin prepaid planina gectim. Su an icin memnunum. Online icin gecerli kampanyalari var. Eger pesin oderseniz toplam $318 vergi dahil. 8gb internet, sinirsiz text ve konusma. Deyatlara suradan bakabilirsiniz. https://www.att.com/prepaid/plans/ Ayrica https://www.retailmenot.com a uye olup bu hatti alma islemini retailmenot uzerinden yaparsaniz $40 cash back verecegini soyluyor. Ben once hatti AT&T uzerinden alip sonra ya hele bir bakayim bir kampanya var mi deyip sonrasinda gordugum icin firsati kacirdim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum