[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
kcc den gelen mail üzerin kendime eşime adli belge çıkardım fakat 16 yaşındaki kızıma adli scil belgesi vernmiyorlar bunla alakalı tecrübesi yada bilgisi olan varmı nasıl bir yol izlemeliyiz
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
4 aralik'ta case numberi 5200lerin sonlarında olan bir arkadaşımıza evrak onayı geldi. şuan evrak onayları 5300lere geldi diyebiliriz.
bu iletimi güncellemek istiyorum. cuma günü ve bugün 7000lerde olan iki arkadaşımız evrak onayı aldılar. cuma günü münferit bir durum olarak düşündüm ama az önce 7300'lerde bir arkadaşımız da evrak onayı aldı.
bu iki onay bize şunu düşündürüyor;
-
5K ~ 6K arası onay almayan talihliler varken, 7K ve kısmen üzeri onay alanların olması KCC'nin yine tutarsız ve saçma iş akışından kaynaklı. randon devam ediyorlar ve 7K evrakları önünde olan KCC görevlileri onaylayıp devam ediyorlar işlerine.
-
son bültende 7500 cut-off verilmesinin ardından o sayının altında herkesin evrak onayını bitirmeye başlayacaklar. çünkü son iki gündür 5K ve kısmen üzeri caselere de onay mailleri gelmeye başladı.
bunlar sadece kişisel fikirlerim, hiçbir yasal veriye dayanmıyor. -
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
https://www.youtube.com/watch?v=GlUSfcHHsIo vizeden sonra ben
Bu tür paylaşımlar için şu kategorideki başlıkları kullanmalısınız: https://yesilkartforum.com/forum/category/75/gündem-ve-sohbet
-
Arkadaşlar military record yani askerlik durum belgesini göndermeli miyim? İkincisi doğal olarak tercüme ettirmeli miyim.?
-
@osman-özmen, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
kcc den gelen mail üzerin kendime eşime adli belge çıkardım fakat 16 yaşındaki kızıma adli scil belgesi vernmiyorlar bunla alakalı tecrübesi yada bilgisi olan varmı nasıl bir yol izlemeliyiz
Neden vermiyorlar? Bir aciklama yaptilar mi? Adliye'den mi istediniz? anne/baba istediginde vermeleri lazim.
-
@nevzi, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar military record yani askerlik durum belgesini göndermeli miyim? İkincisi doğal olarak tercüme ettirmeli miyim.?
Su basligin ilk iletisini incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri
-
@crazycells hayir 18 yas altina mahkeme karari gerekiyormus kaynakamlim gorevlisi oyle dedi bu gibi durum yasiyan varmi acab ne yaomam lazim
-
@crazycells hayir 18 yas altina mahkeme karari gerekiyormus kaynakamlim gorevlisi oyle dedi bu gibi durum yasiyan varmi acab ne yaomam lazim
peki adliyeden gidip istediniz mi acaba? ya da e-devletten baktiniz mi? Belki oradan cikartabilirsiniz.
-
@crazycells yarin bir adliyeyi denicem cocugun edevleti yok benim hesaptan alamiyoruz
-
@crazycells edevletten alinan arsivli adli sicili belgesini kcc kabul ediyormu acaba bilginiz varmi
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells edevletten alinan arsivli adli sicili belgesini kcc kabul ediyormu acaba bilginiz varmi
Evet, kabul ediyor. Su konunun ilk iletisini incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri
-
@serdaragorn cevap vermek istemiyorsaniz, sorulari gormezden gelmelisiniz. Baskalari cevap verecektir...
-
@crazycells haklısınız
-
@serdaragorn, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells ayni seyi sizde yapabilirsiniz bana cevap vermek istemiyorsaniz neden engelliyorsunuz? birakin begenmeyenler eksilesin
forumda yapici bir ortam olusturmak zorundasiniz, bilginize.
-
Herkese selam,
2021 Green Card için hak kazandık. Haziran ayında DS-260 formunu gönderdik ve aşağıdaki mail ulaştı elimize. Burada istenen sabıka kaydı ve fotoğrafları henüz göndermedik (Trump süreci askıya alınca). Bu durum sürecimizi olumsuz etkiler mi?
You do not need to submit any documentation to the Kentucky Consular Center. The KCC will review your application and will
notify you if any of the information you have provided is insufficient or incomplete. Your DS-260 application will be kept on file
with KCC until a visa number is available for you and your case can be scheduled. When your case is scheduled, the KCC will
send you an email message directing you to log into the Entrant Status Check (ESC) website for further instructions. -
@Egalite merhaba. KCC sizden evrak talebinde bulunana kadar herhangi bir belge gönderimi ya da sisteme belge yükleme gibi bir işlem yapmayacaksınız. DS260 formuzunu submit ettiyseniz tek yapmanız gereken beklemek. şuan evrak talepleri 15.000lerde kısa zaman sonra sizlere de evrak talebi gelecek ve gerekli evraklar gelen mailin içinde olacak. şuan zaten kaybettiğiniz bir şey yok. mail geldikten sonra KCC'ye evraklarınızı gönderin ve evrak onayı almak için bekleyin.
süreci daha net anlayabilmek için bu başlığın ilk iletisini lütfen dikkatlice okuyun.
bol şans.
-
Merhaba, bu sene çok yavaş ilerliyor süre, Ocak ayı için 7500 kişi aktif olmuş. Sizce 30000'e kadar alım olur mu?
-
@mimarfatih bunu ne yazık ki zaman gösterecek. biz de sizler gibi belirsizliğin içinde debelenip duruyoruz ama biden'in seçilmesi ve göçmenlere yaklaşımı daha ılımlı olacağı kesin. umarım herkes vizesini alır ve amacımıza ulaşırız.
-
Merhaba,
Ds260 Formu oluşturduğum da çalıştığım yerin adını yazdım fakat 8.ayda bir okuldan koordinatörlük teklifi geldi ve ek iş olarak onu da kabul ettim.
Yani hem eski şirketim de çalışıyorum hem de iki okulun Koordinatörlüğünü yapıyorum resmi olarak.
Fakat eski işim kapandığı için oradan ayrıldım ama okulda ki görevim devam ediyor.
Şimdi eski çalıştığım şirket forum da mevcut ama sonradan olduğu için ikinci işimi ilave edememiştim.
Bu durumdan sorun çıkar mı buna ek formu açtırmam gerekli mi ?
Teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum