K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Valla Nisan olsa 1 Nisan şakası yapıyor Fahri kardeş diyicem ama kasımdayız.. ya kendinizi sakladınız Ekim ayı gibi, randevu zamanınızdaki postlarınızda, yada bir tutarsızlık var.. umarım heyecanla iyi bir haber bekleyen bizlerle dalga geçmiyorsunuz..
-
@b1whsj58 mulakat tarihi almis olabilir gecerli bir gerekçe sunup ya da denk gelmiştir almistir:) darısı sizin başınıza en yakin zamanda
-
@Fahri Tebrik ederim seni. Biz de bu konuda çok mağduruz ama senin haberin bizi mutlu etti. Bize de biraz nasil oldugu hakkında bilgi versen. Marttan beri benim dosyam Ankara'da
-
https://www.law360.com/articles/1330908/state-dept-s-fiance-visa-suspensions-deemed-unlawful Bir de arkadaşlar Washington DC de , K1 vizelerinin durdurulamayacagi yönünde bir dava açılmış. Bir siz de inceleyin.
-
@Jossie @lordgaladriel @el-nino-9 @runaslan @nez Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. @Jossie nin de dediği gibi bizim dosyamız expedited statüsündeydi. Nişanlımın hızlandırma talebine olumlu cevap verildi. Randevu emailini 19 Ekim'de aldık. Biz de beklemiyorduk böyle hızlı olacağını. Bir günde bütün kanıtları, gerekli belgeleri vs çıkarttım ve 20 sinde muayeneye, 21 Ekim'de de randevuya gittim. Size de hızlandırma talep etmenizi öneririm, uzun zamandır bekliyorsanız veya geçerli bir sebebiniz varsa en azından deneyin.
-
@merveyağmur onu yazmamın sebebi hem genel herkes adına konuştum hem de 23 Ekim'de konsolosluk kapandı ve burada okuduğum yorumlara göre 1 Ocak a kadar açılmayacağını söylüyorlardı. O tarihte benim vizem henüz işlenmemişti.
-
@b1whsj58 sizle dalga geçip kazanacağım herhangi bir şey yok. Veya trolleyip canınızı sıkmak istemem. Buraya ayak basana kadar yazmamaya karar vermiştim. Ama aynı zamanda forumda bilgi alıp, veriyordum. Eğer IP adresim Türkiye'den gösteriyorsa @crazycells bey beni forumdan şutlayabilir.
-
@nez Bunu acikcasi taa kac ay once DOS konsolosluklara ozetle ''K1 icin calisin'' dediginde de duymustum.. Istemiyor ama Ankara bir sebepten oturu. Niyet niyet niyet
-
@Fahri Tamam ama nisanliniz bunu nasil yapti? Kime bildirdi? Ozel degilse ne dedi?
-
Bir de genel bir soru: Benim ilk gosterdigim sponsorluk belgelerinin uzerinden aylar gecti malum. O vakit yanimdaydi imzalamisti. Simdi yenileri icin islak imza mi gerekiyor?
-
@Fahri kardeş, randevunuzdan iki gün sonra atmış olduğunuz hayaller seneye kaldı mesajı etik bir davranış değil.. kişisel durumunuzu paylaşırsınız veya paylaşmazsınız sizin kararınız.. foruma bakar bilgi alırsınız almazsınız sizin kararınız, saygı duyarız.. ama herkes bir umut, iyi bir haber, konsolosluk ile ilgili bir gelişme beklerken ve siz görüşmeye gidip çıktıkdan sonra, hayaller seneye kaldı gibi bi şey yazmanız yakışık bir davranış değil..
-
@merveyağmur sponsorluk belgelerinde ıslak imzaya gerek yok.. tabi aradan uzun zaman geçtiği için güncel belgeler ve yeni tarihli bir form daha iyi olur.. imzalanmış, Scan edilip gönderilen bir belge kabul ediliyor.. zaten eğer IRS den alınmış tax transcript ler de varsa SSN numarası ile onlarda sorgulayabilir..
-
@b1whsj58 Cevap icin tesekkurler. I-134 icin de o zaman taratip email atsa bana olur mu diyorsunuz yani? Bir tek onda islak imza atmisti zaten.
Cunku I-134 instructions formunda diyor ki typewritten imza kabul degildir. https://www.uscis.gov/i-134
Uzerinden o kadar uzun zaman gecti ki surece yeniden basliyormus gibi okuyorum her seyi :D
-
@merveyağmur olur.. imzalasın, taratıp göndersin kabul ediliyor.. sorun olmaz ..
-
@Fahri, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@merveyağmur onu yazmamın sebebi hem genel herkes adına konuştum hem de 23 Ekim'de konsolosluk kapandı ve burada okuduğum yorumlara göre 1 Ocak a kadar açılmayacağını söylüyorlardı. O tarihte benim vizem henüz işlenmemişti.
1 Ocak'a kadar acilmayacak demedim :) onu tekrardan vurgulayayim, herkes beklentisini o sekilde ayarlasin dedim :) ki sizin de gorebileceginiz uzere, Kasim sonu oldu ama IR-1 disinda herhangi bir ilerleme goremedik maalesef.
-
@Fahri Oyle bir seye hic gerek yok :)
dosyanizi hangi nedenlerle hizlandirdiginizi ozetleyebilirseniz cok iyi olur, benzer durumdaki pek cok arkadas da bu bilgilerden yararlanmis olur.
-
Bilgiyi paylamamis olmamak adina sizlerle paylasmak istedim aldigim cevabi: @nez in bahsettigi dava sanirim bu ''...... Milligan v. Pompeo, and we are awaiting guidance from the Department of State on the implementation of that order. Any changes to K-1 visa processing as a result of the Court’s order will be posted on travel.state.gov. '' Ordan bekliycez sanirim guzel haberleri simdi
-
Ekim ayi visa bulletini soyle birakiyorum. 7 tane K1 verilmis hicbiri Turk degil lol
https://travel.state.gov/content/dam/visas/Statistics/Non-Immigrant-Statistics/MonthlyNIVIssuances/OCTOBER 2020 - NIV Issuances by Post and Visa Class.pdf -
travel state, K vizesi ile ilgili bir bildiri yayınladı;
sürecin içinde olanların bakması faydalı olabilir. (Milligan v. Pompeo davasına katılanları ilgilendiriyor daha çok ama detaylı bakmakta fayda var) -
ABD vatandaşı petitioner lara öncelik tanınması yönünde yazı var. Bakalım ne kadar etkileyecek.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum