[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@waldeinsamkeit, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba,2021 talihlisiyim.fakat sıra numaran biraz ileride.kazanan olmama rağmen bu sene yeniden başvuru yapabilir miyim acaba.
Evet, yapmanızda hiçbir sakınca yoktur. Bu yıl kazananların çoğu tekrardan başvuru yapacak zaten.
-
@Ranje Ben de 0090... Şeklinde yazdım ama numaranın önemsediğini düşünmüyorum.
-
@kaanvercetti teşekkür ederim .:)
-
@Ayxan-Razıyev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba 6.cı soru bir yakınımın kafasını karıştırdı . Benim arkadaşım 40 yaşında ve Küçükken ermenistanda doğmuş fakat şuan ermenistana giriş çıkış vb yapmıyor . Doğum yeri kimlikde ermenistan yazıyor ama onun dışında hiçbir alakası yok Azerbaycan vatandaşı ve pasaport kimlik vb herşey azerbaycana ait aynı zamanda azerbaycanda yaşıyor . Bu soruya yes mi diyeceğiz yoksa no deyip Azerbaycanı seçmemizmi gerekiyor ? Doğru Bilgi veren olursa çok sevinirim .
Dogdugu yer Ermenistan topragiysa su anda, o durumda "Ermenistan" olarak yazabilirsiniz.
-
@FurkanAydn, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells In care of – (eğer postayı sizin dışınızda biri alacaksa) bu bölüme eğer ben evde yokken postanın geldiğinde alacak kişi yani annemin bilgilerini girsem bi problem olmaz değil mi?
adresin sahibi baska biriyse yazabilirsiniz, eger adresin sahibi sizseniz baskasini yazmaniza gerek yok. Zaten artik posta ile bildirim almiyorsunuz, bilginize.
-
@crazycells Hocam ben 6.cı soruyu sormuştumda . Ondan birşey yapmamız gereklimi yoksa yes deyip devammı ediceğiz
-
@Ayxan-Razıyev ermenistan çekiliş için uygun ülkelerden o yüzden yes olarak işaretli kalacak.Posta adresi olarak Azerbaycan daki adresinizi yazabilirsiniz.
-
@seda09, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar,Greencard başvurusu sürecindeyim. 1 yaşında bebeğim var ve abd vatandaşı bildiğim kadarıyla bebeğimi başvuru formuna girmeme gerek yok fakat çocuk sayısı durumuna takıldım oraya 0 yazmamış yanlış bilgi girmemiz anlamına gelmez mi? Kafam karıştı ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler..Sadece Green Card alacak cocuklarinizi saymaniz yeterli.
-
@dogukan12, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba bu benim üçüncü başvurum olucak ve ilk defa son günlere doğru bıraktım başvuruyu. Az önce birkaç kez formu göndermeye çalıştım ama bir türlü yapamadım. Tüm bilgilerimi doğru ve eksiksiz girmeme rağmen bir türlü olmadı ve site çöküp durdu. Bir daha başvursam bir sorun olur mu? Herhangi bir kod ve onay mesajı da çıkmadı çünkü. Aynı sorun sizlerde de var mı?
Bekar olarak mi dolduruyorsunuz? hizli yazin cevaplari ve basvuruyu gonderin.
-
@crazycells Merhaba, evet bekar olarak basvurdum. Bu yıl ile birlikte 3. başvurumu yapmış oldum. Çocuk sayısını boş bıraktım ve sistem otomatik olarak çocuk sayısını 0 yaptı ve böylelikle başvurumu tamamlamış oldum. Yardımınız için teşekkür ederim.
-
@Eralp-Erdoğan, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhaba. Başvuru yapmaya çalışıyorum ancak bilgilerimi girdikten sonra ikinci sayfayı açmıyor. Bağlantıyı kontrol edin hatası alıyorum. Farklı tarayıcılarla da denedim sorun devam ediyor. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı? Nasıl çözülebilir
daha hizli doldurun, sayfanin yarisinda gonder tusuna basip vakit kazanabilirsiniz, en azindan sayfayla baglanti kopmamis olur.
-
@berkay55, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Merhabalar. Adres kısmındaki in care of kısmına adresin 1. kısmını 2 ve 3 e devamını yazdım. County/State kısmına da Turkey yazdım. Sizce bu seçilmeme nedeni olur mu :(
sorun olmaz.
-
@dogukan12, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Mylife Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkürler. Hayır, bekleme yapmadım. Seri bir şekilde hatasız ve eksiksiz tüm bilgilerimi doldurdum ve Continue tuşuna bastım, çocuk sayısını da boş bırakıyordum genellikle yine boş bıraktım ondan olabilir mi bilemiyorum. "0"yazmam mı gerekiyor sizce? Olmadı sabaha doğru yeniden deneyeceğim. Bu arada tüm bilgileri büyük harflerle mi yoksa küçük harflerle mi yazmalıyım? Şuana kadar hep büyük harflerle ve İngilizce karakterle yazmıştım. (Mail adresi de dahil)
buyuk/kucuk harf farketmez. 0 yazmak ya da bos birakmak arasinda fark yok.
-
@Ranje, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells başvuru yaparken +900544 yerine direkt 544 yazdım sıkıntı çıkar mı?
problem olmaz.
-
@Ayxan-Razıyev, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Hocam ben 6.cı soruyu sormuştumda . Ondan birşey yapmamız gereklimi yoksa yes deyip devammı ediceğiz
"yes" deyip devam edebilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@Mylife Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkürler. Hayır, bekleme yapmadım. Seri bir şekilde hatasız ve eksiksiz tüm bilgilerimi doldurdum ve Continue tuşuna bastım, çocuk sayısını da boş bırakıyordum genellikle yine boş bıraktım ondan olabilir mi bilemiyorum. "0"yazmam mı gerekiyor sizce? Olmadı sabaha doğru yeniden deneyeceğim. Bu arada tüm bilgileri büyük harflerle mi yoksa küçük harflerle mi yazmalıyım? Şuana kadar hep büyük harflerle ve İngilizce karakterle yazmıştım. (Mail adresi de dahil)
buyuk/kucuk harf farketmez. 0 yazmak ya da bos birakmak arasinda fark yok.
Büyük harflerle doldurdum ve başvuruyu tamamladım dün gece. Yeniden teşekkürler...
-
Arkadaşlar bu sitenin 2019 vizesinde eger üniversite okuyorsa ya da terk ise university some course secin diyor ama başka bir videoda da adam üniversite okuyor olsanız bile lise diplomasını seçin diyor . Anlamadıgım lise diplamasını sececek isek üniversite de okuyorken neden üniversity some course koymuşlar?? Bir açıklık getirebilir misiniz?
Eğer üniversite okuyorsa halen mezun olmamış ise ,
University some course niye seçmiyor?
Bu olması gerekmez mi? Halen üniversiteye devam etmekte ya da üniversite terk . Bildiğim üzere böyle . Ee zaten üniversite devam eden neden bunu seçmiyor orayı anlamadım ? Söyleyebilir misiniz? Çünkü başka video da orayı seçin diyor eger halen üniversitede egitim görüyorsanız??? Hangisi doğru? Zaten sen bunu seçtiğin zaman , anlarlar ki senin lise diploman var ? Çünkü lise mezunu olmadan, üniversite terk ya da halen üniversite de eğitim göremezsin??
Hangisi doğru üniversite halen okuyanlar high school degree mi sececek yoksa üniversity some course mu?? Teşekkürler
-
Selam arkadaşlar bizde dün itibariyle eşim ve kendi adıma başvurumuzu tamamladık. Umarım hepimiz gönlümüzdekinin daha da güzelini yaşarız☺️ Merak ettiğim bir şey var, kaç kişi arasından katılıyoruz çekilişe yani bunun bir rakamsal bilinirliği varmıdır ? Cevap için teşekkürler şimdiden ☺️
-
@eesra son yılların sayısal verileri açıklandı mı tam bilmiyorum, ama kazanma şansınızın oldukça düşük olduğunu söyleyebilirim. İnternette ve forumda sayılarla ve istatistiklerle ilgili bazı bilgiler mevcut. Şansınızı %1 gibi düşünün derim
-
@monsieur Nasıl ya gerçekten mi o kadar mı yani😱 daha iyi bir şey bekliyordum açıkçası. Hiç yok gibi bir şey ama bu😥
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum