Coronavirus (COVID-19)
-
Turkiye'den bir doktorla soru-cevap:
-
@MySea Bagimsiz universitelere degil, bakanliga inanirim diyen arkadaslar vardi. Onlar sasirmistir belki. Ben sasirmadim sahsen.
-
-
Arkadaslar merhaba, belkide bu soruyu defalarca burada sordular fakat o kadar cok mesaj var ki hepsini okuyacak inanin vaktim yok. Ogrenmek istedigim bilgi ise son zamanlarda A.B.D ye ucus gerceklestiren arkadaslardan. Amerika'ya giriste corona testi yaptirma sarti var mi ? yani Turkiye'den yaptirip gitme gibi bir zorunluluk soz konusu mu ?
Yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler . -
@Dilayla Bir hafta kadar once yaptirdim benim icin zorunluluk yoktu fakat her eyaletin farkli sartlari olabiliyor. Ineceginiz eyaletin sartlarini ve sonrasinda seyahat edeceginiz eyaletin sartlarina bakin derim.
-
@Dilayla, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Arkadaslar merhaba, belkide bu soruyu defalarca burada sordular fakat o kadar cok mesaj var ki hepsini okuyacak inanin vaktim yok. Ogrenmek istedigim bilgi ise son zamanlarda A.B.D ye ucus gerceklestiren arkadaslardan. Amerika'ya giriste corona testi yaptirma sarti var mi ? yani Turkiye'den yaptirip gitme gibi bir zorunluluk soz konusu mu ?
Yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler .ABD'ye giris yapacaginiz eyalete bagli. Foruma aktarilanlardan hatirladigim kadariyla Massachusetts ve Hawaii icin test gerekiyor, New York ve Florida icin gerekmiyor.
Ama gireceginiz havalimaninin bulundugu eyaletin sartlarini incelemelisiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@Dilayla, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Yardimci olursaniz sevinirim. tesekkurler .ABD'ye giris yapacaginiz eyalete bagli. Foruma aktarilanlardan hatirladigim kadariyla Massachusetts ve Hawaii icin test gerekiyor, New York ve Florida icin gerekmiyor.
Ama gireceginiz havalimaninin bulundugu eyaletin sartlarini incelemelisiniz.
Hemen duzeltme yapayim Massachusetts icin zorunlu degil, eger kendinizi 14 gun izole ederseniz yaptirmaniz gerekmiyor veya baska bir eyalate giderseniz de!
-
Dun hem Trump hemde Biden'a virus nedeniyle Cin'e karsi tavirlarinin ne olacagi soruldu. Biden kisaca, Cin'in uluslararasi anlasma ve kurallara uymasini saglayacagini belirtti. Trump ise simdiden Cin'den $28 milyar aldiklarini ve ciftcilere dagittiklarini, devaminin gelecegini ve Cin'in bunun bedelini odeyecegini soyledi.
En komik olani ise, Biden bu ciftcilere dagitilan paranin taxpayers vergisi oldugunu soyledi. Trump'in cevabi ise evet taxpayers ama en buyuk taxpayers Cin.
-
@YollardakiAdam bilgilendirme icin tesekkurler. Evet, siteye baktim; eger 14 gun karantinada kalmak istemiyorsaniz son 72 saatte bir test yaptirin diyor; yani zorunlu degil.
-
Almanya, Turkiye'ye olan seyahat uyarisini guncelliyor.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/almanya-duyurdu-turkiye-geneline-seyahat-uyarisi-6102144/
-
USA covid -19 case quantity 88000
Welcome to Covid Halloween
https://www.newsbreakapp.com/n/0XTR9Y8e?s=a99&pd=07FIoTPH&lang=en_US -
@redsat2000, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
USA covid -19 case quantity 88000
Welcome to Covid Halloween
https://www.newsbreakapp.com/n/0XTR9Y8e?s=a99&pd=07FIoTPH&lang=en_USHoly moly demenin tam zamanı..
-
Time dergisine gore 2023 de coronavirus salgininin sona ermesi ile birlikte buyuk reset geliyor.
https://time.com/collection/great-reset/5900739/fix-economy-by-2023/
-
ABD ekonomisi ilk iki ceyrekteki daralmalar uzerine, 3. ceyrekte 33.1 buyume kaydetti.
https://www.google.com/amp/s/www.cnbc.com/amp/2020/10/29/us-gdp-report-third-quarter-2020.html
-
Ve Ingiltere'de 1 aylik sokaga cikma yasagi basliyor. Vaka sayisi 1 milyonu gecti.
-
@MySea Bidenı başkan yapmışlar hayırlı olsun
-
@oprmngr hehehe evet Time dergisinin ongorusu bu sekilde. Eger Trump reis secilirse, tum makale cope gidecek..
-
New York icin yeni covid test ve karantina zorunlulugu getirildi. New York'a ucacak olanlara veya baska eyaletlerden gidecek olanlara duyurulur:
-
-
Resmi vaka sayısı 50 milyona, resmi ölen sayısı 1,25 milyona ulaştı. Sayı yüzbine çıktığında burada konuşuyorduk ve dün gibi...
Yalnız bu sabah bir ara bir haber gördüm sanki NBC de, Amerika genelinde 24/7 tüm event vesaire serbest edilmiş. Yanlış mı yorumladım. Bilgisi olan var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum