Sahte Pasaport Numarası Yazıp Kuraya Katılanlar ?
-
Merak ettiğim bir durum var. Şimdi pasaport şartı geldi fakat bazı boş insanlar kafasından pasaport numarası uydurarak başvursa bu kişiler kuraya katılmadan elenecek mi yoksa kura yapılacak 50.000 kişinin arasına girdikten sonra mı elenecek kısaca bu ******** hakkımızı bu şekilde yiyebilir mi? İyi forumlar.
-
@ramosan67, içinde söyledi: Sahte Pasaport Numarası Yazıp Kuraya Katılanlar ?
Merak ettiğim bir durum var. Şimdi pasaport şartı geldi fakat bazı boş insanlar kafasından pasaport numarası uydurarak başvursa bu kişiler kuraya katılmadan elenecek mi yoksa kura yapılacak 50.000 kişinin arasına girdikten sonra mı elenecek kısaca bu ş*refsizler hakkımızı bu şekilde yiyebilir mi? İyi forumlar.
55 bin vize için bunun gibi durumları hesaba katarak 100 bine yakın talihli seçiliyor. Sistemin pasaport numarasının doğruluğunu kontrol edebileceğini sanmıyorum.
-
Sistem ilk başvuru anında tabi ki kontrol etmek ile uğraşmıyordur fakat seçeceği zaman veya seçtikten sonra o arkadaşları elemesi çok kolay o yüzden hak yeme gibi bir durum olması çok zor sadece kendilerini fişleyebilirler.
-
Sanırım gerçeği mülakatlar başlayınca öğreneceğiz
-
kcc evrak talebi yapana kadar bu durumun anlaşılacağıni zannetmiyorum.
-
Belirsizliğini koruyan konulardan biriside bu sahte pasaport no olayı. Bu seneki mülakatlarda eğer olurda sahte pasaport no ile başvurdum sistem beni eledi yada bana çıktı ama mülakatta elendim gibi yorumlar görürseniz muhakkak ilgili arkadaşı haber verin arkadaşla özel görüşeceğim :smiling_face_with_sunglasses:
-
@optimistic foruma gelmişti zaten bir arkadaş sonra kayboldu sahte pasaport no'suyla kazandım yenisini çıkartsam olur mu gibisinden bir soru sormuştu :D
-
@ramosan67 bu durum mulakat sirasinda anlasilabilir ancak (ya da KCC evrak talebi sirasinda). Fakat konsoloslarin bu kisilere vize vermeyeceginden eminiz, aksini dusunmek oldukca absurd olur :)
-
@Rhonster, içinde söyledi: Sahte Pasaport Numarası Yazıp Kuraya Katılanlar ?
@optimistic foruma gelmişti zaten bir arkadaş sonra kayboldu sahte pasaport no'suyla kazandım yenisini çıkartsam olur mu gibisinden bir soru sormuştu :D
Sayın @Rhonster hocam o arkadaşın kullanıcı ismini hatırlıyormusunuz yada ne bileyim adresini felan bi söyleyiver sana zahmet :face_with_tears_of_joy:
-
@optimistic malesef :D
-
Selamlar,
Kendi fikrimi paylasayim 2006'dan itibaren vize aldim defalarca en sonunda Green cardi aldim. Ogrencilik vizelerimden birinde hic bir yerde sozunu dahi etmedigim babamin uzerine kayitli evin adresini soyleyip burasi neresi diye sormuslardi. Simdi sahte numara yazip basvuruda bulunanlar illaki olacaktik onlardan kazananlarda olacaktir ama eski pasaportunu da gormemiz lazim dediklerince ne cevap verecekler. Size verilen pasaport numaralarinin bile siradan bir numara olmadigini dusunenlerdenim. Amerika'da yillarini yemis birisi olarak, her sey beyana esas yapilir sakin ola ki sistemi aldatirim, yaniltirim diye dusunmeyin. Sistem oyle ki yakalar...
-
@YollardakiAdam yazınıza ek olarak, ben homeless'ların bir çoğunun da bu tür insanlardan olduğunu düşünüyorum. Güvenilir vatandaş olamamanın sonu, toplumdan tamamen dışlanmak sanırım..
-
Kcc evrak talebinde bulunduğu zaman o arkadaşların amerika rüyası kabusa dönüşür diye düşünüyorum :)
-
@smyael su basligi da incelemeyi unutmayin :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2635/amerika-daki-homeless-evsiz-kavrami
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum