IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Bu süreçte Ceac çalışmaya devam edecek mi? Dq olmayı bekleyenler için bir sıkıntı var mı?
-
@e-sh07 size bir sıkıntı yok süreç devam eder..
-
@crazycells tekrar merhaba, takıldığım ve net cevap almak istediğim bir konu var, abd doğumlu kız arkadaşımla Türkiyede evleniceğımızı varsayarsak, 1-Evlilik vizesi başvurumuzda 2 çocuğumada greencard başvurusu yapmak istiyorum yıllık kazandığı gelir 4kişilik bi aile geliri olmasımı lazım? $32k dı galiba. Malum pandemi sürecinde gelirler düştü. 2-onları evlilik vizesine dahil etmeyip sonradan onlar için başvuru yaparsam gc alma süreçleri uzuyor mu? 3-Gc sürecinde turist vizesiyle yanıma gelip tatil yapabiliyor mı geri dönmek koşuluyla?
-
@Umutcum, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@crazycells tekrar merhaba, takıldığım ve net cevap almak istediğim bir konu var, abd doğumlu kız arkadaşımla Türkiyede evleniceğımızı varsayarsak, 1-Evlilik vizesi başvurumuzda 2 çocuğumada greencard başvurusu yapmak istiyorum yıllık kazandığı gelir 4kişilik bi aile geliri olmasımı lazım? $32k dı galiba. Malum pandemi sürecinde gelirler düştü. 2-onları evlilik vizesine dahil etmeyip sonradan onlar için başvuru yaparsam gc alma süreçleri uzuyor mu? 3-Gc sürecinde turist vizesiyle yanıma gelip tatil yapabiliyor mı geri dönmek koşuluyla?
-
evet, 4 kisi olarak hesaplamaniz lazim.
-
islemler cok daha uzar tabii, cunku once siz GC alacaksiniz, sonra onlara basvuru yapacaksiniz.
-
Emin degilim, konsoloslugun takdirine bagli ama cocuklariniz kucuktu sanirim? Genelde o yastaki cocuklar okula gidip gelecekleri icin yaz aylari icin turist vizesi verme ihtimalleri var bence.
-
-
Merhaba,
Bir hafta kadar önce Amerika da kız arkadaşımla, ben ülkeye girdikten yaklaşık 2.5 hafta sonra evlendik.
Burdaki ziyaretimi tamamladığımda ve Türkiye ye geri dönüş yaptığımda pasaportumda bulunan B1/B2 vizesini Türkiye de cr1 vizesine çevirmek istiyorum.
Fakat Uscis in turist vizesiyle ülkeye girip 60 gün içerisinde evlenenlere karşı önyargılı yaklaştığında dair resmi bilgiler var, acaba bu durum ben Türkiye ye dönüp cr1 başvurusu yaptığımda da geçerli olucak mıdır? -
@bulls @enrique @mango92 @crazycells ve diğer bekleyen arkadaşlar..16 Kasım için randevu geldi..varmı bir gelişme sizde?
-
@Ozgur-tunali merhaba, biz dün gece NVC’den onay aldik. Randevu bekleyenler arasindayiz artik. Size cevaben randevu alanlar nvc onayindan toplamda ne kadar süre icinde onay geldigini de yazarlarsa ne iyi olur.
-
@cnnfgm hayırlı olsun Sizede..valla hiç belli olmuyor ki..normalde bir ay içinde gelmesi gerek ama olağandışı günler ve durumlar oluşuyor bir anda..
-
@Ozgur-tunali teşekkür ederim. Cok doğru söylüyorsunuz. Bekleyip göreceğiz bakalim ☺️
-
@Ozgur-tunali Merhaba. Konsolosluklar kapali oldugu halde mi randevu tarihi verdiler size?
-
@Ozgur-tunali merhaba Özgür Bey, ben henüz alamadım. sizin nvc onayı ne zaman olmuştu?
-
@Ozgur-tunali Özgür bey çok sevindim sizin adınıza,bende henüz bir gelişme yok,bekliyoruz... bu sıralar zor gibi,konsolosluk geçici bir süre işlem yapmıyor biliyorsunuz...
umarım bizde kasım ayı için bir mülakat tarihi alırız..
-
@enrique @bulls @merveyağmur teşekkürler..bende şaşırdım açıkçası.bu sabah gelmiş..aynı güne bir arkadaşımıza daha vermişler..açılacak mı nedir bende beklemiyordum ama bu ara..
-
@Ozgur-tunali hayırlı olsun Özgür Bey. umarım bizede bugünlerde gelir. evraklarınızın hepsi ne zaman "accept" olmuştu nvc de?
-
@enrique 2 Eylül.
-
@Ozgur-tunali o zaman bana da aşağı yukarı 8 aralık gibi verirler diye düşünüyorum.
-
@enrique umarım bu aralar da gelebilir..çok yoğun olmadıkları kanısındayım
-
Arkadaşlar randevu iptal şuan..sabah verdiler gece şuan için iptal sana haber vericez diye mail attılar bilginiz olsun..
-
Bugün bende dq oldum arkadaşlar, ve randevu tarihi bekleyenler arasına katıldım.
-
@Ozgur-tunali Özgür bey büyük şansızlık bu,aylarca mülakat tarihi bekliyorsunuz ve şimdi iptal oluyor...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum