IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@bulls @enrique @mango92 @crazycells ve diğer bekleyen arkadaşlar..16 Kasım için randevu geldi..varmı bir gelişme sizde?
-
@Ozgur-tunali merhaba, biz dün gece NVC’den onay aldik. Randevu bekleyenler arasindayiz artik. Size cevaben randevu alanlar nvc onayindan toplamda ne kadar süre icinde onay geldigini de yazarlarsa ne iyi olur.
-
@cnnfgm hayırlı olsun Sizede..valla hiç belli olmuyor ki..normalde bir ay içinde gelmesi gerek ama olağandışı günler ve durumlar oluşuyor bir anda..
-
@Ozgur-tunali teşekkür ederim. Cok doğru söylüyorsunuz. Bekleyip göreceğiz bakalim ☺️
-
@Ozgur-tunali Merhaba. Konsolosluklar kapali oldugu halde mi randevu tarihi verdiler size?
-
@Ozgur-tunali merhaba Özgür Bey, ben henüz alamadım. sizin nvc onayı ne zaman olmuştu?
-
@Ozgur-tunali Özgür bey çok sevindim sizin adınıza,bende henüz bir gelişme yok,bekliyoruz... bu sıralar zor gibi,konsolosluk geçici bir süre işlem yapmıyor biliyorsunuz...
umarım bizde kasım ayı için bir mülakat tarihi alırız..
-
@enrique @bulls @merveyağmur teşekkürler..bende şaşırdım açıkçası.bu sabah gelmiş..aynı güne bir arkadaşımıza daha vermişler..açılacak mı nedir bende beklemiyordum ama bu ara..
-
@Ozgur-tunali hayırlı olsun Özgür Bey. umarım bizede bugünlerde gelir. evraklarınızın hepsi ne zaman "accept" olmuştu nvc de?
-
@enrique 2 Eylül.
-
@Ozgur-tunali o zaman bana da aşağı yukarı 8 aralık gibi verirler diye düşünüyorum.
-
@enrique umarım bu aralar da gelebilir..çok yoğun olmadıkları kanısındayım
-
Arkadaşlar randevu iptal şuan..sabah verdiler gece şuan için iptal sana haber vericez diye mail attılar bilginiz olsun..
-
Bugün bende dq oldum arkadaşlar, ve randevu tarihi bekleyenler arasına katıldım.
-
@Ozgur-tunali Özgür bey büyük şansızlık bu,aylarca mülakat tarihi bekliyorsunuz ve şimdi iptal oluyor...
-
@e-sh07 hayırlı olsun ,umarım kısa zamanda bir mülakat günü alırız..
-
@bulls sağlık olsun ne diyelim..inşallah bekleyen tüm arkadaşlara da biran önce gelir
-
7 ekim DQ gonderdiler. 7 Ekim'de mail ginderip 23 Kasim a randevu verildi. Konsolosluk bizim kategoriler icin calisiyor olmali ya da acilcagi ongoruldugu icin randevu verildi sanirim
-
@turgut-yildiz güzel haber. iptal olmaz umarım.
-
@turgut-yildiz hayırlı olsun bizimde iptal dedik ama konsolosluk sayfası kaydı oldu..16 Kasım'da bakalım girebilecek miyiz mülakata?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum