Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da En Cok Kazandiran 25 Meslek

İş Alanları ve Meslekler
54 32 30.1k 23

Benzer Başlıklar

  • Amerika'da tasarımcı olmak...

    İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    174 Bakış
    H
    Herkese merhaba bu sitedeyeniyim. Amerika ile ilgili sormak istediğim çok şey var. Şimdilik aklıma gelenleri sıra ile sormak istiyorum: 1- 2 üniversite diplomam var. Hem matematikçiyim hem de yat tasarımcısıyım. Diplomalarımın orada geçerli olması için nasıl bir yol izlemme gerekir. Girmem gereken sınavlar, denklik için dersler nelerdir? 2- Sizce matematikden mi ilerlemek daha mantıklı olur yoksa yat sektöründen mi?
  • Amerika'da Ressam Olmak

    İş Alanları ve Meslekler
    4
    0 Oy
    4 İleti
    675 Bakış
    crazycellsC
    @bykarakalem test icin su bolumu kullanabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/92/mesaj-test-alanı
  • Amerika'da Yıllık Ücretli İzin ?

    İş Alanları ve Meslekler
    5
    0 Oy
    5 İleti
    3k Bakış
    knnrnK
    Bu konuda sağlık sektörü herhalde en iyi şartları sağlıyor. Çalıştığım kurumda ilk 2 yıl aylık 12 saat izin (PTO = paid time off) kazanıyordum. Şimdi ise aylık 14.5 saate çıktı. İzin kullanımı Türkiye'dekinden biraz farklı. Gün olarak değil saat olarak kullanıyorsunuz. Örneğin bir hafta izin yapmak için 40 saat PTO kullanmak gerekiyor. Hesaplarsanız ilk 2 yıl için yılda 3.5 hafta, ikinci yıldan sonra 4.5 hafta oluyor. 5 ve 10 yıldan sonra daha da artıyor. Önceki çalıştığım kurum bu izinleri kullanmak istemezseniz kendi saat ücretiniz üzerinden sizden satın alıyordu, bu kurumda öyle bir şey yok. Uzun yıllardır çalışanlar yıllık 8-10 hafta izin yapmak istemedikleri için birkaç haftasını satıyorlardı ve bu parayla tatil yapıyorlardı. Houston'da deneyimli bir hemşire için için saatlik 50-60 dolardan iyi para ediyor. Hastane neden alıyor derseniz, izindeyken yerinize eleman bulma derdi olmuyor. Ekleme: Kazandığınız izinler aylık olarak PTO bankasına ekleniyor. Buradan biriktikçe kullanabilirsiniz. İzin yapmak için bir yıl bekleme şartı yok.
  • Meslek Kursları ve Sertifika Programları

    İş Alanları ve Meslekler
    20
    1 Oy
    20 İleti
    8k Bakış
    1917spe1
    @Darko Merhaba ağabey güzel dileklerin için şimdiden çok teşekkür ediyorum. Orda da sertifika programlarına baktım gayet de ideal fiyatlarda lakin İngilizcemin iyi olduğunu düşünsem de uzun saatlerde ve resmi konuşmalarda fazla bir şey anlayacağımı sanmıyorum, o yüzden buradan ders almak benim için daha iyi maalesef. Tek dileğim oraya geldiğimde sizin gibi oraya alışmış oranın yaşamını bilen ve bana yol gösterecek birini bulmak. Dediğin gibi sonrasında zaten yeteri kadar çalışmayla her şey olur. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum