Resmi siteden örneklere ve ölçü bilgilerine ulaşabilirsiniz, ölçü bilgileri detaylar yönergede de mevcut. Ayrıca aşağıdaki başlığı da inceleyin, işinize yarayacaktır.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
Merhaba bir arkadaşım şu an ön lisans öğrencisi acaba "Highest level of education you have achieved, as of today" kısmına ne demeliyiz?
-
@newyorker high school degree veya some university courses seçebilirsiniz. Bol şans.
-
@hurricane, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@newyorker high school degree veya some university courses seçebilirsiniz. Bol şans.
Emin misiniz? Ön lisanslar 2 yıllık olduğu için "some university courses" dememiz sorun yaratmaz mı?
@crazycells sizin fikrinizi de alabilir miyim? -
@newyorker başvuruda ki bazı seçenekler Türkiyede ki durumla olmayan seçenekler mesela evli değil ama aynı evde yaşıyor ondan dolayı senin şu anda hangi okul diploman var onu yaz sen şunu seçtin ondan seni eliyorum demiyorlar ki amma büyüttünüz asıl aradıkları şey sen doğru mu söylüyorum eğitim sistemi farklı hala neyi anlamıyorsunuz aynı soruyu başvuru tarihinden beri sayalım en az 20 kere sordular okuyın geçmiş iletileri @crazycells canı var 20 defa aynı soruya cevap yazmaktan bıktı rahat bırakın adamı
-
Hepinize merhabalar. İlk defa greencard başvurusu yapıyorum ve formu doğru doldurduğumu düşünüyorum. Bu formu doldurduktan sonra confirmation number vs. bi sayfaya yönlendirdi bunu pdf olarak kaydettim ve başvurumun kabul olduğundan eminim. Fakat check status yapıp kontrol etmek istedim confirmation number'ın yanlış olduğunu belirtiyor. Acaba ben mi yanlış giriyorum numarayı? Yoksa bu numara geçen sene kayıt olan arkadaşların girmesi gereken numara mı ? Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Merhaba başvurumu yaparken 1 harfi yanlışlıkla Türkçe karakter kullandım EMINE yerine EMİNE yazmışım ve onay numarasınıaldıktan sonra farkettim kesin diskalifiye olur muyum
-
@emine06 Diskalifiye olmak için yanlış bilgi veya bilerek eksik bilgi vermek lazım biliyorum, sorun olacağını zannetmem dostum.
-
@Mylife teşekkür ederim
-
Selam herkese. Karabük'te yaşıyorum. Bazı yerlerde ilçeye Merkez yazıyorlar bazı yerlerde Karabük. Başvuruda adres kısmında ilçe ve ile sırayla MERKEZ/KARABÜK mü yazmalıyım yoksa KARABÜK/KARABÜK mü yazmalıyım?
-
Merhaba, öncelikle böyle bir forum oluşturup yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Çok sevdiğim birinin tavsiyesi ile pasaportum elime ulaştığında kısmetse bende başvuru yapacağım. Benim sorum pasaport süresi ile alakalı. Buğün (20.10.2020) pasaport başvurusunu ( Bordo) yapmış bulunmaktayım. İlk defa pasaport çıkardığım için ve bu ay belli ödemelerin beni zorlamasından dolayı mecburen 6 aylık bir pasaport talebim oldu. Olurda şansım yaver giderde kurayı kazanma halinde buğün başvurusunu yaptığım ve süresi 6 aylık olan pasaportum ile muallakta gitmem sorun teşkil edermi? Yada nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim.
-
@burakkarnak dv2022 başvuruları için check status 2021 mayıs ayında açılacak.Şuan dv2021 çekilişine katılanlar check status yapabiliyor.
-
@emreaksu78 e-devletten ikamet belgenizi kontrol edin orada nasıl yazıyorsa öyle yazabilirsiniz.
-
@sonerrenos eğer çekilişi kazanırsanız yeni bir pasaport çıkartmanız gerekecek.Eski pasaportu da mülakata götürmelisiniz.
-
@33sefa58, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar ben Avusturya/Viyana doğumluyum ama Türkiyede yaşadım büyüdüm kimlik ve pasaportumda Avusturya/Viyana yazıyor ben green card başvurusunda hangi ülkeyi seçmeliyim doğduğum ülke olarak zorunlu olarak biri var mı yoksa fark edermi ve hangisini seçersem avantajlı olurum ?
Avusturya kontenjanindan katilabilirsiniz.
-
@newyorker, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@hurricane, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Emin misiniz? Ön lisanslar 2 yıllık olduğu için "some university courses" dememiz sorun yaratmaz mı?
@crazycells sizin fikrinizi de alabilir miyim?sorun olmaz, yazabilirsiniz

-
@emreaksu78, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Selam herkese. Karabük'te yaşıyorum. Bazı yerlerde ilçeye Merkez yazıyorlar bazı yerlerde Karabük. Başvuruda adres kısmında ilçe ve ile sırayla MERKEZ/KARABÜK mü yazmalıyım yoksa KARABÜK/KARABÜK mü yazmalıyım?
karabuk/karabuk olarak yazabilirsiniz.
-
@hurricane Teşekkür ederim. Merkez / Karabük yazıyor e devlette.
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
@crazycells Annem ve Babam BG doğumlu BG ülke kontejanindan katılma şansım var mı ? TR ile hicbir iliskiniz derken tam anlamadım mavi kartım var.
-
@alemcibob, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells Annem ve Babam BG doğumlu BG ülke kontejanindan katılma şansım var mı ? TR ile hicbir iliskiniz derken tam anlamadım mavi kartım var.
Bu durumda cekilise uygunluk ulkenizi
Bulgaristanolarak secebilirsiniz.
Benzer Başlıklar
124
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k