Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Trump'ın rakiplerine karşı uyguladığı sert siyaset

Gündem
12 8 526 8

  • Trump, Kasım seçimlerinden dolayı onunla yarışacak olan en zorlu rakibi Joe Biden'e karşı sert siyaset tutumu ile adeta hem kendi tabanını ayakta tutmayı hemde yeni destekçiler kazanmayı hedefliyor.

    Bakınız : Başkan Donald Trump, Florida'daki bir kampanya mitinginde Joe Biden'ın ailesini 'yozlaşmış bir aile' olarak nitelendirdi ve Trump'ın destekçilerinden 'onu hapse atma' tezahüratlarına yol açtı. Hatta destekçilerinin Joe Biden'in hapse girmesi teklifinde de destekçileri aynı derece hemfikir.

    Siz Trump'ın bu sert siyaseti hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Trump'ın uyguladığı siyaset sizce kasım seçimlerinde Trump'ın avantaj sahibi olmasını sağlayacak mı ?

  • ⭐⭐

    @yayakaldim34 Ben Trump'in bu secimi kazanabilecegini dusunuyordum. Fakat dusuncem Biden ile yaptiklari canli yayin tartismasindan sonra degisti. Cunku Trump orada ihtiyaci olan agir ustunlugu kuramadi. Sanirim anketler dogru cikacak ve Trump agir bir yenilgi alacak.


  • Merhaba,

    Benim merak ettiğim Biden ' ın göçmenliğe bakış açısı.. bu konuda daha önce bir açıklaması varmı.


  • @yayakaldim34, içinde söyledi: Trump'ın rakiplerine karşı uyguladığı sert siyaset

    Trump, Kasım seçimlerinden dolayı onunla yarışacak olan en zorlu rakibi Joe Biden'e karşı sert siyaset tutumu ile adeta hem kendi tabanını ayakta tutmayı hemde yeni destekçiler kazanmayı hedefliyor.

    Bakınız : Başkan Donald Trump, Florida'daki bir kampanya mitinginde Joe Biden'ın ailesini 'yozlaşmış bir aile' olarak nitelendirdi ve Trump'ın destekçilerinden 'onu hapse atma' tezahüratlarına yol açtı. Hatta destekçilerinin Joe Biden'in hapse girmesi teklifinde de destekçileri aynı derece hemfikir.
    Kaynak: https://metinews.com/daily-uk-news-lock-him-up-donald-trump-agrees-with-supporters-at-georgia-rally-who-chant-joe-biden-should-be-in-jail-then-jokes-he-ll-have-to-leave-the-country-if-he-loses-metinews-com/123772/

    Siz Trump'ın bu sert siyaseti hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Trump'ın uyguladığı siyaset sizce kasım seçimlerinde Trump'ın avantaj sahibi olmasını sağlayacak mı ?

    Trump şu ana kadar çizgisinden hiç taviz vermedi yapacağım dediği şeyleri yapmaya çalıştı. Çoğunu yaptı . 4 yıl önce Meksika sınırına duvar örücem söylediği vakit herkez çok gülmüştü ama yaptı :D Belli kitleye hitap ede bilmesi için sert olması lazım.

  • ⭐⭐

    Bideni tutmuyorum hiç Hypocritin teki. .Trump2020 Hem türkiye hem Abd için..Adamın içi dışı bir tamam low life işleri var fakat


  • Umarım Joe Biden kazanır.


  • Önceki seçimleri hatırlayın: Herkes Hillary Clinton'un başkan olacağına daha büyük ihtimal veriyordu. Trump'ın seçimleri kazanması bir süpriz gibi bir şey oldu. Bu seçimlerde de dengeyi etkileyen bir güç/topluluk var diye düşünüyorum ben


  • Bu defaki secimler cok farkli bir cizgide ilerliyor. Covid etkisi var. Milyonlarca secmen sandiga gitmek yerine posta yoluyla oy kullanacak. Esimle bende bu yil posta ile kullaniyoruz. Halen issiz olanlar cok fazla ama bunun yaninda issizlik maasi ve covid katkisi da aliyorlar. Ustelik iki aday da cogunlugu mutlu edecek kalitede degil. Ikisi de hem yasli hemde siyaset olarak ABD icin etkili degil.

    Anketlerde Biden onde gorunuyor ama yinede hic belli olmaz. 2016 da Hillary ondeydi ve cogunluk oyunu da almis olmasina ragmen kazanamadi. Secimi swing eyaletler belirleyecek. Yani bir secimde demokratlara, diger secimde cumhuriyetcilere veren, hicbir adayin son ana kadar ben kesin kazanirim diyemedigi eyaletler.

  • ⭐⭐

    Ins trump kazanır.Aptalca KKK lıların suyuna gitmeseydi en azından son 6 ayda bence kesin kazanacaktı..

    Ne kkk ne blm insan gibi decent yaşamak çok mu zor

  • ⭐⭐

    @Tongel Türkiyeye olan bakış açısını biliyoruz umarım Turkiyeden göçmen almayı bırakmaz


  • @Erkand umarım bırakmaz, sonuçta DV2022 ye başvuru yaptık, GC çıkarsa riske girmeyelim.

  • ⭐⭐

    @Tongel eğer kazanırsa 2022 lotterysine bir sey yapacagini sanmıyorum da ondan sonra lottaryi kaldirmaz umarım.. TURKEY FOR TRUMP diyorum


Benzer Başlıklar

  • BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat 2021)

    Gündem
    132
    39 Oy
    132 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @Hakan-Halid, içinde söyledi: BIDEN'ın Göçmen Vize Yasağını (PP-10014) Kaldırma Kararı (Şubat-2021) Selam beş yıldır ABD vatandaşı biri ile evliyim aklımızda hiç ABD ye gitmek olmadığı için araştırmadık ABD ye gitmek erleşmek istiyoruz ve eşimin bu konuda hiç bir bilgisi yok iki kızımız var izlemem gereken adımlar ne dir burda hangi guruplara yazmam gerek tşkrlr Eger Turkiye'deyseniz su baslikta yazilanlari takip etmeniz lazim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak Eger ABD'deyseniz sayin gucarslan'in yukarida belirttigi basligi takip etmeniz lazim.
  • Trump'ın "görevden alınma" oylaması

    Gündem
    12
    1 Oy
    12 İleti
    476 Bakış
    MySeaM
    Bu arada Baskan Trump 24 Aralik tarihinde de tum federal calisanlara holiday verdi. Yani 24 ve 25 Aralik'da tum federal kurumlar kapali. Bilginize!
  • ‘Our country is full... So turn around,’ Trump warns migrants during border roundtable

    Taşındı Gündem
    26
    2 Oy
    26 İleti
    2k Bakış
    ChromiumC
    Biz gidemeden bunlar kapıları kapatacak diye korkuyorum ara ara.
  • Melania Trump'ın anne ve babasına "Yeşil Kart"

    Gündem
    8
    6 Oy
    8 İleti
    3k Bakış
    apexA
    @crazycells Bilgilendirme için teşekkür ederim, forum bilgilerini okumadan acele ettim sanırım. Daha sonra okuduğumda hemen hemen her bilgiye ulaşabileceğimiz bilgiler mevcut. Tekrar teşekkürler..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum