[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Sono geçen sene 16 ekim'de neredeyse herkese gelmiş mailler bu sene daha geç olacak sanki. telegram grubuna nereden dahil olabilirim?
-
@zıpzıp, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
ram grubuna nereden dahil olabili
dv2020'deki süreç çok farklı ilerledi yalnız, şahsen o şekilde bir toplu evrak talep maili gelmesini beklemiyorum.
bu arada, telegram grubu için size özel mesaj gönderdim.
-
@Mehmet95, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells Merhabalar. Kız arkadaşım DV2021 kazananlarından ve sıra numarası 30binlerde. Biz kız arkadasımla mulakattan önce evlenip gitmeyi veya onun gidip green cardı eline aldiktan sonra benim işlemlerime başlanmasını düşünüyoruz, sadece ilişkimizde bazı karmaşık durumlar olduğu için hangi yolu izlememiz gerektiğini bilmiyoruz.
Kız arkadasımla 2018de tanistik ve 3cu senemizdeyiz. Kendisi benden 10 yıl büyük (25-35) ve önceki evliliğinden 3 çocuğu var(en büyüğü 12 yaşında). Biz bu durumda nasıl bir yol izlemeliyiz yani mülakata evlenip gidersek kız arkadaşımın benden büyük olması, önceki evliliğinden çocuklarının olması orada bize negativ bir cevap gelmesi,vize verilmemesi gibi sorun yaşatır mı? Evleneceğimiz durumda ds260 formunu kendisi ve çocuklarını girerek doldurmasını beni ise mülakat tarihi açıklandıktan sonra konsolosluğa bildirmeyi düşünüyoruz. Bu planımız doğru mu yoksa en baştan ds260a benide ilave etmeli mi?
Buradakı ve Amerikadakı süreci birlikte geçirmek istiyoruz fakat mülakatta vize verilmemesinden çok korkuyoruz o yüzden ilk önce onların gidip sonra benim işlemlerimi başlatmayı da düşünüyoruz. O zaman da takriben 2-3 sene ayrı kalmak zorunda kalıcaz. Bu süreci en doğru şekilde nasıl geçe bileceğimizde yardıma ihtiyacımiz var. Şimdiden teşekkürler.eger belgelerle evliliginizi kanitlayabilecekseniz o durumda korkmaniz gereken bir durum yok.
evlilik plani olan kisiler icin en ideali her zaman hemen evlenip surece beraber devam etmek.
-
@gucarslan C.N. 38XXX sıralarda acaba gider miyiz? Kanada'ya başvuralım mı?
Bana göre bu sene mucizeler gerçekleşecek ve gitmek isteyen herkes gidecek :) -
@Aslıhan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@gucarslan C.N. 38XXX sıralarda acaba gider miyiz? Kanada'ya başvuralım mı?
Bana göre bu sene mucizeler gerçekleşecek ve gitmek isteyen herkes gidecek :)yani imkanlarınız elveriyorsa ve gereklilikleri sağlıyorsanız elbette deneyin kanada'yı da. sonuçta hayatınızı nasıl ve nerede geçirmek istediğiniz önemli :)
umarım dediğiniz gibi olur ve herkes vizesini alır. bütün temennimiz bu yönde.. -
Arkadaşlar merhaba. DS 260 formunu dolduruyorum. Additional Work training educational informstion kısmını dolduruyorum. ABD'ye gittim ama listede ABD yok. O soruya nasıl cevap verebilirim acil yardım
-
Arkadaslar, DV2021 Telegram grubunda duyurusunu yapar misiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3768/facebook-grubu-canli-yayin-duyurusu-9-ekim-2020
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaslar, DV2021 Telegram grubunda duyurusunu yapar misiniz?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3768/facebook-grubu-canli-yayin-duyurusu-9-ekim-2020
paylaşıldı. şimdiden iyi yayınlar :)
-
@omardevonlittle, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar merhaba. DS 260 formunu dolduruyorum. Additional Work training educational informstion kısmını dolduruyorum. ABD'ye gittim ama listede ABD yok. O soruya nasıl cevap verebilirim acil yardım
ilgili sorunun ekran goruntusunu atar misiniz?
-
@gucarslan elinize saglik.
-
@crazycells merhaba , süreci takip edebilmek için beni de telegram grubuna alma şansınız var mı ?
-
Merhaba, benim şuan geçerli 2 pasaportum var, bunlardan birincisi ile başvuru yaptım ve ds260 formunda onun bilgilerini verdim, evrak mailindede sadece onu gösterdim, fakat son 5 yıl içinde seyahat ettiğiniz ülkeler sorusunda Çin yazmıştım, bu Çin vizem ve giriş çıkış yaptığım pasaportum ikinci pasaportum, şuan evrak onay mailimde geldi, sizce birşey yapmam gerekirmi? Teşekkürler
-
@Sosın, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells merhaba , süreci takip edebilmek için beni de telegram grubuna alma şansınız var mı ?
ozel mesaj kutunuzu kontrol edin lütfen.
teşekkürler -
@TR35, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba, benim şuan geçerli 2 pasaportum var, bunlardan birincisi ile başvuru yaptım ve ds260 formunda onun bilgilerini verdim, evrak mailindede sadece onu gösterdim, fakat son 5 yıl içinde seyahat ettiğiniz ülkeler sorusunda Çin yazmıştım, bu Çin vizem ve giriş çıkış yaptığım pasaportum ikinci pasaportum, şuan evrak onay mailimde geldi, sizce birşey yapmam gerekirmi? Teşekkürler
başvuru yaptığınız pasaportu göndererek doğru işlem yapmışsınız ancak; ikinci pasaportunuzu gondermeme sebebiniz nedir? normalde sahip olduğunuz geçerli pasaportları bildirmek daha sağlıklı olurdu kcc'ye.
sn. @crazycells'in de yorumunu soralım isterseniz. ben de merak ettim açıkçası..
-
@gucarslan selam, aslında bildirmeme için bir sebebim yok aklıma gelmedi "you must submit a photocopy of the biographic data page of a currently valid passport." burada geçerli bir pasaport dediği için bir pasaportu verdim fakat seyahat ettiğim ülkelerden biri Çin ve bu Çin vizesi de ikinci pasaportumda bu yüzden tereddüt ettim biraz, dediğiniz gibi @crazycells sizin yorumlarınızda çok önemli, cevaplar için teşekkürler.
-
@crazycells sanırım şöyle: birkaç önceki sekmede us travels kısmı olduğu için us seyahatlerini hariç tutmuşlar. O yüzden hiçbir yere gitmediğimi yazdım.
-
Bu ileti silindi! -
merhaba iyigunler telegram grubuna benide alabilir misiniz?
-
@TR35, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Gecerli olani gondermeniz yeterli. Diger pasaporttan hic bahsetmeyin, konsolosluga goturun ama istemedikleri surece cikartmayin ve bahsetmeyin.
Iki pasaport kafalari karistirabilir (tum ulkelerde oyle bir uygulama yok, sanki sahte pasaport kullaniyormussunuz gibi dusunebilirler), Turkiye ulke olarak cok fazla grubun arasinda kaldigi icin vatandaslarinin yasadigi problemleri cozmek icin boyle bir uygulama baslatti. Diger ulkelerde var olan bir uygulama degil iki pasaport uygulamasi, bilginize.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Gecerli olani
gecerli demisim, ama basvuruda kullandiginizi demek istedim :)
Yoksa, iki pasaportta da gecerli :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum