[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@crazycells polis kaydını istediler ama iki gun icinde ulaşmam imkansız, coronadan dolayı,en az iki hafta diyorlar , sanırım olmayacak bu is
-
@fakay tebrikler :) yeni hayatınız mutluluklar ve sağlık getirsin..
-
Bugün pasaportlarımız ptt şubesine ulaştı hemen gidip aldık. Şimdi tek dileğimiz 30 eylül süresinin uzatılması ve her isteyenin vizesine ulaşması.
-
@znerus hayırlı olsun, yılbaşından önce girebiliyor musunuz?
-
@23enCo herşey gönlünüzce olsun tebrik ederim
-
@fakay tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
-
@znerus hayırlı olsun gözünüz aydın diyelim ☺️
-
@tugberkgoc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaslar Merhaba,
Telegram grup linkini nereden bulabilirim?
Sayın @gucarslan bu konuda yardımcı oluyor diye biliyorum
-
Şu an pasaportlarımız postaya verilmiş ve onaylanmış 🥰🥰🥳🥳 . Hepinize bol şanslar 🙏🏾
-
@hasan44 teşekkür ederim giremiyoruz diye biliyorum eo'dan sonra çıktı vizemiz kararnameden etkileniyoruz. Giriş yapabileceğimiz tek aralık 1 ocak - 23 mart gibi görünüyor
-
@23enCo cok sevındım.acıkcası deneyımınızı okuyunca ap'ye kaldıgınızı ve vızenızı alamayacagınızı dusunmustum.cok guzel bır haber.hayırlı olsun :)
-
@23enCo hayırlı olsun 🖖🏻
-
@znerus olsun, sonuçta zor kısmı atlattınız, tebrikler tekrardan 🖖🏻
-
@hasan44 Teşekkürler...Her şey gönlünüzce olsun inşallah.☺️
-
@fetihy Teşekkür ederiz ☺️
-
@gucarslan Tesekkür ederiz ☺️
-
@fakay tebrikler darısı bize olsun inş🙏☺️
-
@eesra Teşekkür ederiz.İnşallah gönlünüze göre olur her şey ☺️
-
@23enCo, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Şu an pasaportlarımız postaya verilmiş ve onaylanmış 🥰🥰🥳🥳 . Hepinize bol şanslar 🙏🏾
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
-
@hakanguner, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells polis kaydını istediler ama iki gun icinde ulaşmam imkansız, coronadan dolayı,en az iki hafta diyorlar , sanırım olmayacak bu is
Turkiye'den mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum