[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@turturine herhangi birşey yapmadım sadece sabırla bekledim.
-
@crazycells çok teşekkür ederim
-
@Emrejoy teşekkür ederim
-
@Emrejoy hayırlı olsun güzel geçer inşallah mülakatınız:)
-
Herkese merhaba , hemen yaşadığım tecrübeyi aktarmak istiyorum , Gomez vs Trump davasında olmam nedeni ile kcc den 25 eylüle mülakat tarihi almıştım (3.levelim), fakat ankara bu tarihi 21 i olarak değiştirmişti , bunun üzerine benim durumumda olan bir çok kazananla beraber ayağımız bir pabuçta ankaraya teşrif ettik, düzen laboratuarından mülakat tarihi ve ais bilgilerini vererek randevu aldık . Ben 18 eylülde sabah 9:15 am randevuma, 9:00 am de gittim buna rağmen(ilk saatler) oldukça kalabalıktı önce 4. Katta muhasebeye ais belgemi , pasaportumu ve ds 260 form number ımı içeren belgeleri ilettim ve Benim bir fotoğrafımı çektiler , daha sonra 3. Kata indim ve 118dolar ödeme yaptım . 3. Katta aynı zamanda tüm testlerin yapıldığı bölümler var ve sırasıyla kan testi , idrar testi , röntgen i halletim. Tekrar 4. Kata gönderdiler ve onlar da saat 11:30 da tekrar gelmemi söylediler , 11.30 dan sonra da doktor muaynesine girdim ve 4 adet aşımı sorgusuz sualsiz bızzlandım :)) bu aşılar için de 280 dolar ücret aldılar , pasaportumu ve ds260 form belgemi iade ettiler(ameliyat olduysanız belgenizi hastaneden lütfen alın ben olmuştum , getirdiğim belgemi aldılar tekrar iade ettiler türkçe olması sorun değil) . Ertesi gün saat öğlen 1-2 de raporumu almam söylendi fakat ben 12 de aldım . Şimdi yarını sabırsızlıkla bekliyorum , inşallah tüm kazananlar bu aşamaları tek tek yaşar vizesini alır ve hayallerine huzurla başlar 🙏🏼 Bu dv2020 kazananları emekleriyle çok zorlu aşamalar atlattı , 21'inde 30 eylül davasından da güzel sonuçları duyacağımıza eminim 😊
-
@serotonin, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese merhaba , hemen yaşadığım tecrübeyi aktarmak istiyorum , Gomez vs Trump davasında olmam nedeni ile kcc den 25 eylüle mülakat tarihi almıştım (3.levelim), fakat ankara bu tarihi 21 i olarak değiştirmişti , bunun üzerine benim durumumda olan bir çok kazananla beraber ayağımız bir pabuçta ankaraya teşrif ettik, düzen laboratuarından mülakat tarihi ve ais bilgilerini vererek randevu aldık . Ben 18 eylülde sabah 9:15 am randevuma, 9:00 am de gittim buna rağmen(ilk saatler) oldukça kalabalıktı önce 4. Katta muhasebeye ais belgemi , pasaportumu ve ds 260 form number ımı içeren belgeleri ilettim ve Benim bir fotoğrafımı çektiler , daha sonra 3. Kata indim ve 118dolar ödeme yaptım . 3. Katta aynı zamanda tüm testlerin yapıldığı bölümler var ve sırasıyla kan testi , idrar testi , röntgen i halletim. Tekrar 4. Kata gönderdiler ve onlar da saat 11:30 da tekrar gelmemi söylediler , 11.30 dan sonra da doktor muaynesine girdim ve 4 adet aşımı sorgusuz sualsiz bızzlandım :)) bu aşılar için de 280 dolar ücret aldılar , pasaportumu ve ds260 form belgemi iade ettiler(ameliyat olduysanız belgenizi hastaneden lütfen alın ben olmuştum , getirdiğim belgemi aldılar tekrar iade ettiler türkçe olması sorun değil) . Ertesi gün saat öğlen 1-2 de raporumu almam söylendi fakat ben 12 de aldım . Şimdi yarını sabırsızlıkla bekliyorum , inşallah tüm kazananlar bu aşamaları tek tek yaşar vizesini alır ve hayallerine huzurla başlar 🙏🏼 Bu dv2020 kazananları emekleriyle çok zorlu aşamalar atlattı , 21'inde 30 eylül davasından da güzel sonuçları duyacağımıza eminim 😊
İnşallah yarın güzel haberler ile gelmeniz ümidiyle 🙏🏻 Şimdiden bol şanş sizlere ve tüm arkadaşlarımıza
-
@serotonin umarım vize verirler. Siz nasıl davacı oldunuz? Veya sizin davacı olduğunuz ile ilgi nasıl bir mail geldi?
-
@serotonin, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
bol şans şimdiden. umarım mülakatı da sorunsuz atlatırsiniz..
-
@ByDoski dava açılmadan önce, gerekli dilekçeyi yazdım ve daha sonra kuck hukuk şirketine anlaşma gönderdim ıslak imzalı , ve anlık olarak takip ettik her detayını tüm davacılar 🙏🏼 total de 4 dava vardı hepsi birleşti.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim 🙏🏼
-
@fetihy inşallah , çook teşekkür ederim , âmin 🙏🏼🙏🏼
-
@serotonin Toplamda 118$ + 280$(4 aşı) olmak üzere 398$ mı ödeme yaptınız? Unganlarda 270$ fizik muayene ve testler için yazıldığı için soruyorum.
-
@MustVar evet ben o ladar ödedim , bilemiyorum genelde gözlemlediğim tek gelen herkes aynı ücreti ödedi .
-
Konsolosluktan Hala randevu alamayan kaç kişiyiz? Ais hesabımı blokelemişti , Bugün tekrar açmışlar. Ais üzerinden hala seçtiğiniz lokasyonda uygun tarih yoktur diyor. Konsolosluğa defalarca yazmama rağmen , geri dönüşler hep otomatik cevap. Sizce ne yapmalıyız? 03-04-2020 tarihinde randevumuz iptal edilmişti.
-
@23enCo, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Konsolosluktan Hala randevu alamayan kaç kişiyiz? Ais hesabımı blokelemişti , Bugün tekrar açmışlar. Ais üzerinden hala seçtiğiniz lokasyonda uygun tarih yoktur diyor. Konsolosluğa defalarca yazmama rağmen , geri dönüşler hep otomatik cevap. Sizce ne yapmalıyız? 03-04-2020 tarihinde randevumuz iptal edilmişti.
En son 24-25-28’inde randevu veriyordu sistem yani alanların yaZdığı bu şekilde. Ara ara kontrol edebilirsiniz.
-
Merhaba, sanırım @Muhtaradana yazmıştı ama emin değilim, mahkeme kararlarının da yer aldığı, KCC'ye atılacak bir eposta şablonu paylaşılmıştı, şuan bulamadım forumda, bilen kimse varsa bağlantıyı paylaşabilir mi rica etsem ? Teşekkürler.
-
@23enCo Merhabalar bizimde randevumuz 6.Nisanda idi. Ais sitemini hergun kontrol ediyoruz. Bu sabah sistmin blokelendigini gorduk ve Ais e mail attık 3 gun icinde donus yapacakalrını bildiren bir mail aldık. Sizin ne zaman bloke olmustu ve ne kadar surede acıldı.
-
@rockerdr 5 iş günü sürdü maalesef
-
@snowflake, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba, sanırım @Muhtaradana yazmıştı ama emin değilim, mahkeme kararlarının da yer aldığı, KCC'ye atılacak bir eposta şablonu paylaşılmıştı, şuan bulamadım forumda, bilen kimse varsa bağlantıyı paylaşabilir mi rica etsem ? Teşekkürler.
Sablonlar surada:
-
@23enCo Bize bloke olduktan sonra aynı gun yeni mail adresi ve case numaramızı isteyen bir mail aldık. Sizede aynı gun donus yapmıslar mıydı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum