Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @crazycells sn crazycells ben lisans diplomamın orjinalini saklıyorum. ancak yüksek lisans diplomamın orjinalini üniversite den temin etmemiştim. Şayet bir mülakat alabilirsem 🙂 lisans orjinal diplomamı götürecegim. yüksek lisans ın orjinali yerine mezuniyet belgesi e devlet' ten yeterli olur mu ? diye sormuştum daha önceden aşagıda cevaplandıgını gördüm. sanırım halen geçerli. vizemi alabilirsem gidene kadar orjinalini alabilirim ama bu süreçte orjinalini alabilir myim emin degilim.

    fc36d95b-992c-4e0a-a631-697ee842dbf5-image.png


  • @TURKEYANDUSA teşekkür ederim.

  • ⭐⭐

    @stilll
    Lise veya üzeri herhangi bir orijinal diploma yeterli olur. İçiniz rahat edecekse y.lisans e-devlet çıktısını ekleyebilirsiniz 🙂


  • Merhabalar. Bugün davada adı geçmeyenlerin durumunu sormak adına KCC'yi aradım. Davada adı geçmeyenler için süreç devam etmeyecek ve şanslarını kaybetmiş olacaklar dediler. Tam anlamıyla teyit etmek için birkaç kere daha sordum kesin olarak başka bir şans olmayacağı söylendi. Gerçekten çok üzücü bir durum. İlk defa şansım yaver gitti o da koronaya denk geldi. Hatta bize asıl engel korona değil de Trump'ın göçmenleri seçim propagandası olarak kullanması oldu.


  • @mcivan, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar. Bugün davada adı geçmeyenlerin durumunu sormak adına KCC'yi aradım. Davada adı geçmeyenler için süreç devam etmeyecek ve şanslarını kaybetmiş olacaklar dediler. Tam anlamıyla teyit etmek için birkaç kere daha sordum kesin olarak başka bir şans olmayacağı söylendi. Gerçekten çok üzücü bir durum. İlk defa şansım yaver gitti o da koronaya denk geldi. Hatta bize asıl engel korona değil de Trump'ın göçmenleri seçim propagandası olarak kullanması oldu.

    o şimdiki durum pazartesi günü hakim duruma bakacak ve 30 eylülü uzatacak diye düşünüyorum. iyi niyetli olduklarını kanıtlamaları lazım.


  • @DustyBlue, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    o şimdiki durum pazartesi günü hakim duruma bakacak ve 30 eylülü uzatacak diye düşünüyorum. iyi niyetli olduklarını kanıtlamaları lazım.

    Ben KCC’yi 2 haftadır her gün arıyorum ve sonuçta oluşan kanaatim iyi niyetli olmadıkları ve umurlarında bile olmadığımız yönündedir. İyi niyet olmayınca da hız zaten hiç olmuyor. Umarım pazartesi günü bu gerçeklik avukatlar tarafından Yargıç Mehta’ya aynen olduğu gibi aktarılacak, anlaması sağlanacak ve süre uzatılacaktır.


  • Merhabalar. Mülakatta boşanma belgesi her başvuran için isteniyor mu yoksa asıl talihli için mi sadece? Öyleyse boşanma belgesi mahkeme karar kağıdı mı oluyor? Bir de diplomanın ingilizce çevirisine gerek var mı? (Diplomamda her kısım ingilizce de yazıyor aslında.) Emin olmak istedim.


  • @mcivan Sürecin devam edip etmeyeceği onların verebileceği karar değil ki.Yargic ben uzatıyorum dese kcc çalışanları ben onun kararını tanımıyorum diyebilme şansı yok.7 eylülde yargıcın kararı sonucunda davalı ve randevusu iptal olanlara randevu verildiyse uzatır ise aynı şekilde diğer kişilere de ya seve seve yada sinirlenerek randevu verecek başka yolu yok 🙂 Sonuçta orası ABD aynı durumda burada hakim cumhurbaşkanlığı kararnameyi iptal etseydi.Gorevden bir şekilde alınırdı.Abd olunca Trump bı şey yapamaz :)) Adamı az daha azlediyordular Ayın 21ine odaklanmanız lazım.Curtis ve Charles umarım kazanırlar.Herkese iyi geceler.


  • @tolgamg ceac sayfasında güncelleme mevcut mu.Londrada giticek olan birisinin son gulleme 4 mart idi 16 Eylülde tekrar güncelleme olmuş fakat randevu yok.


  • @ebc merhaba dostum gmail adresini yazabilirmisin lütfen bi kaç soru sorucam


  • @ahmeter32, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @mcivan Sürecin devam edip etmeyeceği onların verebileceği karar değil ki.Yargic ben uzatıyorum dese kcc çalışanları ben onun kararını tanımıyorum diyebilme şansı yok.7 eylülde yargıcın kararı sonucunda davalı ve randevusu iptal olanlara randevu verildiyse uzatır ise aynı şekilde diğer kişilere de ya seve seve yada sinirlenerek randevu verecek başka yolu yok 🙂 Sonuçta orası ABD aynı durumda burada hakim cumhurbaşkanlığı kararnameyi iptal etseydi.Gorevden bir şekilde alınırdı.Abd olunca Trump bı şey yapamaz :)) Adamı az daha azlediyordular Ayın 21ine odaklanmanız lazım.Curtis ve Charles umarım kazanırlar.Herkese iyi geceler.

    Eger trump bu isi kan davasina cevirirse galip gelir bunda kusku yok ama secim oncesi ugrasir mi bilmiyorum. Yuksek yargi tamamen elinde mehta falan dinlemez isterse. Mehta verecegi karari zaten gecen hafta acikladi elimde yeterince kanit var gibisinden eger sureyi uzatirsa kcc ye yonelik baski kurulabilir elciliklere covid 19 sebebiyle alinabilecek kisi sayisi da belli, kimseye hayatini tehlikeye at ve isi bitir denilemez. Gerci bunlari yazarken bile sacma gekiyor adamin tek derdi vizeleri vermemek bunlarin gercekliginden ziyade bahanesine ihtiyaci var ve buna da sahip. Trump bu olayi supreme courta gotururse sureci tamamen bitirir. Umarim mehta orta yollu kiskirticiliktan uzak bir karar verir ve sarikafanin irkci danismanlarinin gormezden gekmesini saglar.


  • @oguzhanKukul, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar. Mülakatta boşanma belgesi her başvuran için isteniyor mu yoksa asıl talihli için mi sadece? Öyleyse boşanma belgesi mahkeme karar kağıdı mı oluyor? Bir de diplomanın ingilizce çevirisine gerek var mı? (Diplomamda her kısım ingilizce de yazıyor aslında.) Emin olmak istedim.

    Merhaba
    Boşanma evrakı asıl talihli için istenmekte. Boşanma evrakı şerhli olması gerekiyor yani kararın ardından herhangi bir itiraz olup olmadığı ve davanın yasal süresi sonunda kesin karara bağlanmış olması gibi şerh dava kararnamesinin arka sayfasında bulunmakta. Bu kararın orijinali elinizde ise tedbir olarak ( ben yaptırdım ) İngilizce yeminli tercümesi bulunmasında fayda olduğu forumda bahsedilmiş. Eğer orijinali yoksa davanın görüldüğü aile mahkemesi kaleminden orda da yoksa arşivden çıkartılması için dilekçe vermeniz gerekiyor. Sonrasında yine adliye yada kaymakamlıkta evraka Apostil kaşesi ile tasdik ettirmeniz gerekmekte.
    Bu işler bir günü geçebilir ben aldığımda salgın yoktu ertesi gün almıştım şu aralar daha geçte olabilir tedbirli olmakta fayda var.

    If you were previously married: Your original divorce or spouse’s death certificate, English translation, and a photocopy.


  • @DustyBlue Yargıda okuduğum başkan excutie order kararı almış ise sadece yargıç iptal edebilir.Meclisten geçen bir kararı başkan onaylar ise yargıç bir şey yapamıyor.O dediğiniz terimi bilmiyorum.Ne olur


  • @DustyBlue şuan kendisi baya bı seçime odaklı.Dogu Akdeniz olaylarinda Trump direk atlardi ama sesi soluğu kesildi.


  • @ahmeter32, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @DustyBlue şuan kendisi baya bı seçime odaklı.Dogu Akdeniz olaylarinda Trump direk atlardi ama sesi soluğu kesildi.

    doğu akdeniz olaylarında atlamazdı adam banane ortadoğudan zaten petrolün geleceği yok alacağımızı aldık artık afganistanı ortadoğuyu terk edip çinle uğraşma zamanı diyor. bu arada yanlış anlaşılmasın ben trumpın aldığı bir çok kararın mantıklı olduğunu düşünüyorum sadece uygulama şekilleri usülde hata var. mesela chain immigration konusunda a'dan z'ye haklı.

    çin konusunda da tamamen haklı. çin baş belası ve sorunlu bir ülke aynı zamanda teknoloji hırsızı, emek sömürüsü yapan, ırkçı bir devlet. şimdi trump'a ırkçı diyoruz, çin abd nin yerine aynı güçle geçsin 1 sene sonunda dünya abd ye yalvarır geri dön diye. DV konusunda saçmalıyor saçmalamasının en açık sebebide DV ile göç edenlerin kolay hedef olması. bu vizeyle gelenler aslında gayet eğitimli ve iş bilen insanlar para da getiriyorlar ülkeye, zaten sayılarıda 55000 kişi abd ye her sene gelenlerin yüzde 5'i yapıyor ortalama. çinli ve hintli işgaline uğrayan abd varken kalkıp DV ile uğraşması komik anlamsız. yoksa trump aslında ülkesini seven herkesin yapması gereken bazı şeyleri yapıyor fakat bunalrı o kadar paldır küldür, kör göze parmak şekilde yapıyor ki abd nin dengelerini sarsıyor. zaten kongre ve temsilciler meclisine çöreklenmiş bunaklar yüzünden abd eski dinamikliğini kaybetmiş durumda. bu kafayı düzeltmezlerse abd liderliğini kaptıracak.


  • @ahmeter32, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @DustyBlue Yargıda okuduğum başkan excutie order kararı almış ise sadece yargıç iptal edebilir.Meclisten geçen bir kararı başkan onaylar ise yargıç bir şey yapamıyor.O dediğiniz terimi bilmiyorum.Ne olur

    executive order başkana tanınmış anayasal bir hak zaten mehtada buna dokunmadı, kaldırabilir mi eğer EO anayasaya aykırı hükümlere göre yayınlandıysa evet yapabilir fakat abd de hukuku bilen tek kişi mehta değil. ona uygun bir sürü yol yordam var. üniversitede hukuk dersinde hocamın dediği bir şey vardı; kanun kitabını masaya atıp hukuk bu kitabın içindekiler değildir hukuk kitabın içindekilere olayları uydurmaktır demişti. yani demek istediğim trump ve şukerası ben bu vizeyi vermeyeceğim vermiyorum derse vermez, iş inada binerse bir yolunu bulur. o nedenle mehta ortayolu bulmalı nasıl olacak bende bilmiyorum ama cumhuriyetçileri kışkırtırsa sonuçlar hoş olmaz. anayasa mahkemesinde 5-4 cumhuriyetçiler öndeydi şuan demokratların atatdığı bir hakim daha vefat etti sayı yüksek ihtimalle 6 ya 3 olacak. anayasa mahkemesi üyeleri ölene kadar görevinde kalıyorlar abd on yıllarca cumhuriyetçilerin son sözü söylediği bir ülke olma yoluna girmiş durumda. iş inada binerse supreme courtta son sözü trumpçılar söyleyecek demek istediğim o.


  • @DustyBlue 2 gün önce ölmüş.Dediginizde haklısınız.Davalarda istisnai durumlar olur.Nafaka örneğini gösterilmişti bizede 1 gün evli kalıp boşanmak isteyen kadına hakim nafaka vermedi.Ama başka hakim ise başka davada nafaka verdi.Bekleyip göreceğiz. Seçime kadar full çalışsalar bizim işimizi görecektir de Trump bu ne yapacağı belli olmuyor beyfendinin


  • @DustyBlue siyasette benden iyisiniz.Yorum yok 😁


  • @ahmeter32, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @tolgamg ceac sayfasında güncelleme mevcut mu.Londrada giticek olan birisinin son gulleme 4 mart idi 16 Eylülde tekrar güncelleme olmuş fakat randevu yok.

    Benimkinde bir değişiklik yok hala. “At NVC“ olarak duruyor.


  • Brit Simon son YouTube videosunda kendisine iletilen veriler üzerinden KCC ve Konsoloslukların ne kadar berbat bir iş çıkardığını ispatlıyor ve bunları yarınki duruşmada Yargıç Mehta’ya sunulmak üzere avukatlara ileteceğini söylüyor. Bu verilerin süreyi uzatma kararında büyük etkisi olacak...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum