[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Niyaz Öncelikle geçmiş olsun, aynı zamanda da hayırlı olsun. Olumsuz bakmayın, en azından siz vizenizi almışsınız. Eşiniz de oğlunuz da bir şekilde gelecektir, her şey sırayla olur bence, gönlünüzü ferah tutun.
-
@hadiharmandar hayırlı olsun çok sevindik darısı başımıza.
-
@heroinchains teşekkür ederim vardır bir hayır diyoruz şimdilik.
Umarım kolay bir çözüm yolu bulunur -
@Niyaz ben de katılıyorum lütfen canınızı sıkmayın bunun için mutsuz etmeyin. umarım sizin ve aileniz için çok daha güzel günler sizi bekliyordur. iyi dileklerimle
-
Selamlar,
Bugün 2. vize mülakatımı tamamladım fakat henüz onaylanıp onaylanmadığına dair herhangi bir fikrim yok. Vizem 23 Nisan'dan önce olduğu için oldukça rahat geçti. İlk görüşmede olduğu gibi elimde bir klasör dosya ile görüşmeye gittim.
İlk girişte Covid ile alakalı bir form dolduruyorsunuz. Hiç sıra veya bekleme olmadı. Ateş ölçme felanda yoktu. En basit AVM dahi ateş ölçtürürken garipti. İçeride benden başka iki kişi vardı. Normalde bayağı sandalye varken sadece 9 tane olması dikkatimi çekti.
Bir Türk'ün olduğu bankoya geçmem söylendi Pasaport'u, sarı zarfı ve sağlık raporunu teslim ettim sonrasında 330$ ödeme yaptım. Gidebilirsiniz dedi ve yolladı. Akşam SMS geldi PTT'den kargo numarası umarım onaylanmıştır. Bu arada @Niyaz 'ın tam tersine öncesinde onaylı olan 4 vizemiz olmasına rağmen aileden yanlızca ben gittim yani 3 vizemizi almayıp diğer arkadaşlara faydalı olmak istedik.
Hatta 30'una kadar gelirseniz diğerlerinide alabileceğimiz söylendi fakat sonrasında sponsor olur alırım dedim. Aslında yanlızca birinizin alması yeterli diğerleri için sponsor olmak daha kolay sanırım.
-
@Niyaz hayirli olsun her sey olacagina varir. Siz davaya mudahil olmusmuydunuz? Ve ais den kaydi kendiniz mi almistiniz acaba?
-
@gucarslan İnşallah zorluk yaşamadan alırsınız vizelerinizi🙏
-
@hasan44 İnşallah🙏
-
@heroinchains İnşallah son kişiye kadar herkes alır vizesini🙏
-
@jermainlenscemil merhaba teşekkür ederim
Evet davaya müdahil olmuştum aynı zamanda Nisan mülakatım iptal edilmişti. Ais kaydını kendim oluşturdum ve çıktısını götürdüm -
@erkcet söylediğiniz gibi sponsor olup götürme durumundan elbette haberdarım fakat çok uzun bir süreç bu bizi üzüyor...
-
@hadiharmandar Gözünüz aydın. Amerika size güzellikler getirsin inşallah.☺️
-
Icra davalari vize verilmesine engel mi? Detayini soruyorlar mi?
-
@hadiharmandar hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar dilerim.
-
@Niyaz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells bu durumda evlilik birlikteliğine gelebilecek olan zarardan dolayı vize talebinin mümkünatı var mı?
Normal zamanlarda boyle bir imkan vardi, hatta konsolos daha once Washington'dan ayri bir izin alip normalde vize alamayacak bir ese vize vermisti. Ama su anda sure kisitlamasindan ve var olan siyasi atmosferden dolayi boyle bir inisiyatifte bulunacaklarini sanmiyorum maalesef.
Hem tebrikler, hem de gecmis olsun. Bence cok uzulmeyin, sizin Green Card'inizin olmasi tum aile icin yeterli, sadece islemler gecikecek. Kararname biter bitmez ilk firsatta ABD'ye giris yapip aile sponsorlu vizelere basvurunuzu yapin.
-
@Niyaz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@erkcet söylediğiniz gibi sponsor olup götürme durumundan elbette haberdarım fakat çok uzun bir süreç bu bizi üzüyor...
Bence cok uzulmeyin, ideal bir sekilde sonlanmasa da; emin olun ABD'de yasayip ailesinden biri Green Card'li olsun da diger aile uyelerine sponsor olsun diyen bir suru kisi var...
-
@Niyaz Hayırlı olsun, adınıza çok sevindik. Güvaenlik Soru Anketini Vize görüşmesine gitmeden tam 1 gün evvel mi göndermemiz gerekiyor?
SECURITY QUESTIONS
Please make sure to send your responses exactly ONE (1) DAY prior to your interview via E-MAIL TO: [email protected]. We kindly ask you to include your name, surname, case number and appointment date & time in your email. YOUR APPOINTMENT WILL BE CANCELLED IF YOU FAIL TO SEND THE RESPONSES BEFORE YOUR INTERVIEW.
Please print and bring this email to your appointment and note the following COVID-19 measures:
- You must be on-time and may not arrive more than 10 minutes early.
- You must wear a mask covering both your nose and mouth.
- You must arrive with all required documents, photos, photocopies and answered security questionnaire.
If you do not follow all these requirements, your appointment will be canceled, and you will need to reschedule.
Please also be aware that we have no place to store your belongings, so only bring your application-related documents and your wallet/purse. Large bags, backpacks and cell phones are not allowed inside the waiting room.
Out of an abundance of caution, due to COVID-19, we need you to respond to this email and answer the following questions before we can grant you entry to our facilities for your appointment. In addition to emailing us your response, please print your responses and carry them with you on the day of your appointment. Security will also ask you these questions when you arrive at our facility. - Have you had any cold or flu-like symptoms in the past 14 days, such as a fever, shortness of breath, or a persistent cough? Y or N
- Have you checked your temperature in the last 24 hours? Was your temperature 100.4°F/38°C or higher? Y or N
- Have you had any international travel, including to the U.S., in the last 14-days? Y or N
- Have you had any close contact over the past 14 days with individuals who have had international travel, including to the U.S., in the last 14-days? Y or N
- Have you had close contact with anyone currently under isolation or quarantine? Y or N
-
@crazycells peki 30 Eylülün uzatılması ile ilgili bir gelişme olursa bu durumda yapılabilecek birşey olur mu?
-
@TURKEYANDUSA ben 2/3 gün önceden gönderdim sıkıntı olmadı
-
@Niyaz , sadece 4. maddeden aşağıya doğru olan soruları cevaplayıp e-maille gönderdiniz
değil mi
Have you had any cold or flu-like symptoms in the past 14 days, such as a fever, shortness of breath, or a persistent cough? Y or N
Have you checked your temperature in the last 24 hours? Was your temperature 100.4°F/38°C or higher? Y or N
Have you had any international travel, including to the U.S., in the last 14-days? Y or N
Have you had any close contact over the past 14 days with individuals who have had international travel, including to the U.S., in the last 14-days? Y or N
Have you had close contact with anyone currently under isolation or quarantine? Y or N
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum