Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
-
Ayrıca (yeniden düzenlendi)
-
Bugünkü görüşmeyi arkadaşlarımızın yorumlarıyla direk paylaşıyorum
-
Charles agresif başladı. Hükümet yine oyalayıcı açıklamalar yapıyor. Konsolosluklar kapalı dedi. Charles araya girip hayır daha bu sabah mülakat alanlar oldu dedi
-
Konsolosluklar vize veriyorlar ancak hangi vizeleri vereceklerini seçiyorlar. Gov sürekli konsolosluklar kapalı diyerek buna inandırmaya çalışıyor diye bir savunma geldi bizim taraftan
-
Hükümet avukatı, böyle bir karar vermek için biraz daha zaman verin tarzı bir şey mi söyledi?
-
Hakim ihtiyati tedbir vermeyi düşünüyor sanırım. Hükümet avukatı da mahkeme tabii ki istediğini yapmakta özgür ancak böyle bir karar vermek için biraz zaman istiyoruz dedi
-
Hakim de zaten deadline var ne yapmak istediğinizi anlamıyorum tarzında konuştu
-
diyorki bunların sadecee haftaları var, ve birşey yapmak lazım
-
Hakim hükümet avukatını tersledi ben bundan bahsetmiyorum falan dedi
-
Hakim soru soruyor cevap vermek için 1 dk diyor şimdi de oyalıyor
-
Hakim soru soruyor ve sürekli süre istiyor
-
Hakim, hükümetle anlaşma konusunda şans vermeye çalışıyor, hükümet avukatı olabilir dedi,ama bizimkiler diyorki hükümetle hiç iletişimiz olmuyor
-
iletişim sağlanamıyor diyor bizimkiler
-
Görüşme bitti 17 Pazartesi tekrar görüşecekler
-
17si pazartesine kadar yapmaları gereken bir şeyi istedi. Kurumları bilgilendirmek vs gibi. Önünüzde 4 gün var pazartesi görüşürüz dedi
-
#DV2020, Judge Mehta is going to order the Department of State to produce the cables sent to consulates and the KCC regarding the implementation of the illegal Presidential Proclamations. The lifting of the veil begins.
-
Konsolosluklara DOS tarafından gönderilen iç yazışmalara erişeceğiz
-
Gerçekten çok olumlu, maşallah diyelim. Adam sinir oldu gibi geldi hükumet avukatlarına. Bana en azindan ana hatları ile kcc ve konsolusluklara gönderilen uygulama metinlerini vereceksiniz dedi
-
Hakim baya zorladı çünkü bugün sunamazlarsa onda da art niyet görecek hakim
-
Bizimkiler acil cozum istedigini soyledi ve hakim sicak bakti onharika birsey o yuzden pazartesi bulusalim dedi
-
-
@Muhtaradana Çok teşekkürler. Bir karar çıkmamış ama heralde rüzgar şu an bizden yana esiyor. Böyle devam eder umarım :D
-
@zıpzıp aynen, belki 27 aini beklememizebile kalmadan 17 sinde bile güzel kararlar çıkabilir
-
Bu habere göre ABD’nin büyük firmaları da büyük fayda sağladıkları göçmenlerin ülkeye gelişini yasaklayan Trump EO’suna açılan bu davalarımızı destekleyeceklermiş...
2020EU23XXX
-
@Özgür-Dinç, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
[audio/2lO1jxwuMKIggV1bEabniI5C.ogg][audio/dPLkrUquxHJTZVxSVO9DM07w.ogg][audio/GdswWldi339-eWgcGVXb0kKo.ogg][audio/hd9RyY5XseGyI0RU6idrIBCD.ogg][audio/NPHF_xP7RPmXj2pPXHTadj_H.ogg]
Merhabalar, bugün DV2020 kazananları için gerçekleşen davanın 12.08.2020 içeriği ile ilgili arkadaşım gerekli çeviriyi yaptı. Ses dosyalarını sizlerle paylaşıyorum. Kolay gelsin.
-
@Muhtaradana Tesekkur size ve arkadaslariniza
-
@Muhtaradana emeğinize sağlık arkadaşlar. Bugün duruşma vardı sanırım. Yine amerika saatiyle 11.30'da mı? Belki bugün bir karar çıkar.
-
Arkadaşlar bugünkü duruşmadan haber var mı?
-
Aynı şekilde ben de meraktayım arkadaşlar. Twitter'a baktım güncel bir twit var mı diye henüz bulamadım. Bilgisi olan paylaşabilirse süper olur
-
Herhangi bir gelişme var mı ? arkadaşlar .
-
@ferhat26 ve @heroinchains
dün hükümet avukatları devlet kurumları arasındaki yazışmaları hakime verdi. ancak takip ettiğimiz immigration lawyerların söyledikleri içi boş ve saçma sapan yazışmalar teslim ediliği yönünde. bu da aslında bizlerin işine gelecek bir durum. bekleyip göreceğiz hep birlikte.dava ile ilgili aşağıdaki iki kişiyi takip edebilirsiniz;
https://twitter.com/gsiskind
https://twitter.com/curtisatlaw -
@gucarslan teşekkürler bilgiler için
-
Merhabalar sonuç bugün açıklanacak demi?
-
@gezgin34 bugün karar duruşması görülecek evet. tr saati ile 20:00'da başlayacak. umalım ki hakimin vereceği karar özellikle dv2020 talihlileri, sonrasında da bizler için olumlu olur. :crossed_fingers:
-
Büyük gün geldi çattı , umarım olumlu bir gelişme olur.
-
-
Twitterdan takip ettigim kadariyla su anda hakim bizim tarafi da zorlayici sorular soruyor. Fakat avukatlarin dedigine gore hakimin isi bu, umutsuzluga kapilmamak lazim. Extension icin gerekli talepte bulunuldu. 10 dk ara verildi simdi hukumet avukatlari dinlenilecek.
-
@heroinchains, içinde söyledi: Trump'ın Göçmenlik ve Çalışma Vizelerini Yıl Sonuna Kadar Durdurma Kararı (Haziran 2020)
Twitterdan takip ettigim kadariyla su anda hakim bizim tarafi da zorlayici sorular soruyor. Fakat avukatlarin dedigine gore hakimin isi bu, umutsuzluga kapilmamak lazim. Extension icin gerekli talepte bulunuldu. 10 dk ara verildi simdi hukumet avukatlari dinlenilecek.
Merhabalar @Muhtaradana @heroinchains Bir yerden Canlı yayınlanıyor mu ? Ve ya duruşma bittikten sonra video yazısı paylaşılıyor mu ? Bilgilendirme için Teşekkürler :)
-
@ida sureciniz nasil devam ediyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum