Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
992 103 271.4k 10

Benzer Başlıklar

  • Gitmek istiyoruz ama nasıl?

    Göçmenlik Sohbetleri
    5
    2 Oy
    5 İleti
    476 Bakış
    E
    Hemen tıklayıp inceliyorum Serap Hanım. Hem tavsiyeniz hem de iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • Amerika'da dövme sanatçılığı yapan grup üyeleri var mı?

    Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    mustafaavciM
    Herkese merhabalar, Forum üyelerimiz arasında Amerika'da yaşayıp dövme sanatçılığı yapan veya bu tarz Türk dövme sanatçılarını tanıyan arkadaşlarımız var mı?
  • Amerika'da tutunamayıp geri dönenler var mı?

    Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    599
    2 Oy
    599 İleti
    85k Bakış
    M
    Birinin uyandırdığı iyi oldu buraları.. güzel anılar dinledim bir kaç bir şey öğrendim. Öğrenecek şey çok.
  • Yurt dışında mutluluk var mı? (var, neden olmasın?)

    Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    37
    6 Oy
    37 İleti
    5k Bakış
    S
    ....yurt disina Calismaya veya temelli yerlesmeye gidenler icin ayaklari uzerlerinde duracak hale gelene kadar mutluluk cok azdir,,,, aile genc ise bir cok problem olur, cocuk yapmak cocuk buyutmek gibi,daha sonra borcsuz harcsiz bir eviniz olur ayaklarinizi yerden kesecek arabaniz olur iste o zaman mutluluk baslar. yurt disinin ayri bir mutlulugu,turkiyedeki gibi bir parti takip etmek veya taraftari olmak, olaylari izlemek, medyanin doldurusuna gelmemek durumlari olmayinca olur. ..hayat bir yarisdir ve her gunu degisik olabilir,insanlarin baslarina herseyler gelebilir,yani bir yerde mutlulugu tarif etmek cok zordur.kendimin hic bir SIKINTIM yok ama bir gun torunumun veya oglumun,kizimin hasta oldugunu isitince tum mutlulugum bir anda kaciverir. ..yaz aylarinda avrupadaki vatandaslarimiz turkiyeye gelirler hepsinin yuzlerinde mutluluk ifadeleri gozukur,iste 4 kisilik bir aileyele turkiyede bir ay nasil tatil yaptiklarini birde onlara sormak lazimdir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum