DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@pacaveli DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@heisenberg hocam o breaking bad dizisinin ne biçim bir atmosferi vardı ya, yani böyle o ateş gibi texas havası insanı büyülüyordu. sıcak falan dinlemeyip oralarda yaşamak istemiştim. kışın izliyordum diziyi ama kışı unutuyordum öyle bir etkisi vardı bende :D
dizi albuquerque, new mexico'da geçiyordu. texas değil.
-
@loser ahaha neyse işte hocam genel olarak o amerika'nın güneyinin sıcağı diyeyim o zaman :D
-
@loser ahaha neyse işte hocam genel olarak o amerika'nın güneyinin sıcağı diyeyim o zaman :D
favori dizimbenim de bb oradaki avukat ve tetikçinin oynadığı better call saul a başladım da hikaye
-
@tanti DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
favori dizimbenim de bb oradaki avukat ve tetikçinin oynadığı better call saul a başladım da hikaye
onu bende izliyorum hocam bir süredir bakmıyorum ama o da çok iyi devam edeyim bir ara. işte dediğim gibi o sıcak ambiyansı için seviyorum diziyi :)
tam tersi ambiyans içinde fargo şiddetle öneririm :D
-
@gc_dream aslında bende aynı şeyi düşünüyorum..
-
@sedef çok geçmiş olsun.
-
@reader benim kız 29 aylık. kreşe gidiyor sizinki büyük mü?
-
Herkes bir sessizlik içinde bu akşam
-
@gözde bende anlamadım arkadaşa kim bişey dedi. ama burası dedikodu grubu.biz buraya moral bozmaya değil neşe bulmaya geliyoruz.napalım kazanamadık.önümüzdeki maçlara bakıcaz.sataşmadan dostça muhabbet etmeyi öğrenemiyor muyuz biz? :( biz kazanamayanlar kimseyi kıskanmıyoruz arkadaşlar.bizde üzüldük yani sonuçta hayallerimiz umutlarımız var. lütfen bizi size düşmanmış gibi algılamayın bu bizi daha çok üzer.Allah sizin yolunuzu açık etsin, bizide hayırlısı ile hayallerimize kavuştursun...
-
heee ben survivor seyrettim :) kızı yıka et,eşle sohbet muhabbet ancak yazabildim :)
-
@heleniki ben de 10:30 gibi girdim biraz @tanti ile konuştuk o kadar .
-
@gözde gördüm şimdi yazışmaları :) sen DS 999 u doldurmaktan vazgeçmişsin :)
-
-
@heleniki evet @crazycells gözümü korkuttu yardımda etmeyecekti takıldığım yerde dedim vazgeç bu sevdadan kal forumda :)
-
@gözde ne yalan söyleyeyim çok sevindim :) ayyy azıcık öbür grupta dedikodu yaptım sonra @crazycells başkan tek ayak cezası verir diye sıvıştım umarım görmemiştir beni dicem ama valla bu başkanın her yerde gözü kulağı var :)
-
sevgili umut yoldaşı arkadaşlarım ben yarın tüm gün giremeyebilirim.kardeşim falan gelecek.konaklamalı :) malum istanbul olunca, birimiz bir uçta birimiz bir uçta :) pazar günüde doğum günüm.kazansaydım hayatımın en farklı doğum günü hediyesi olacaktı.pazar günü gelicem ama.şimdiden yarın olmayacağımı haber vereyim dedim.belki heleniki'yi merak edersiniz sizi merakta bırakmayayım :)
-
@heleniki neyse ki @crazycells te alıştı bize artık ;)
-
@gözde evet :) allahtan ban falan atmıyor bize :) napsın o da sorular sorular bunaltıyorlar adamı :) aynı soruyu farklı kişiler tarafından bin kere soruluyor.demiştir azıcık şunlarla kafamı dağıtayım ( bizim için )
-
@heleniki ya nereye gidiyor :)
-
@heleniki DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
arkadaşlar @vecihi nerde? daha birkaç arkadaş daha vardı? moralleri bozuk girmiyorlar mı? yarın akşam tv8 de @vecihi var :) istiyorummmm veriyor musun? peki öyle olsun Trump :) ama valla sonunda verdi kızı :) bu trump'da sonunda bize verecek vizeyi göreceksiniz :) kara vicdanlı trump :)
hahahah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum