DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
@islek DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
GC çıkmamış gibi haliniz var
Kampa girdik Ekim başvuruları için
-
Şimdi bir sene daha burda kalacağımız için çocuklu arkadaşların özel okul tavsiyelerine açığım.(marmara bölgesi)
-
Ben de sayın @Heisenberg arkadaşımıza katılıyorum.
Şu an pek hassasız gelmeyin üstümüze 🙄 -
@reader DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
Ben de sayın @Heisenberg arkadaşımıza katılıyorum.
Şu an pek hassasız gelmeyin üstümüze 🙄kim kimin üstüne gidiyor o kısmı anlamadık
-
@tanti gc kazanmış olanlar kazanamamış olanlara karşı eminim ki bütün iyi niyetleriyle yazıyorlar ama biz hassasız işte onu demek istedim.
-
@reader DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@tanti gc kazanmış olanlar kazanamamış olanlara karşı
boş verin hocam kaderde kısmette varsa zaten çıkar bize de kazananlarda çıkmayan insanların ruh haline empati yapamıyor ve üstüne laf yapıyorsa kendi karakterleri dert etmeyin saygısızlık yapmasınlar yeter
-
@tanti burayı geriye doğru okursan anlayacaksın
-
@tanti yok ya zaten kimseyi dert etmiyoruz sadece duygularımı paylaşmak istedim.
-
@gözde bakayım gözden kaçırdım sanırım
-
@tanti istersen sayfa no vereyim ;)
-
@gözde ver valla çok var kimseyle karşı karşıya kalma diye soramadım :)
-
Dedikodu yapalım dedik bunalıma girdik
-
@heisenberg hocam o breaking bad dizisinin ne biçim bir atmosferi vardı ya, yani böyle o ateş gibi texas havası insanı büyülüyordu. sıcak falan dinlemeyip oralarda yaşamak istemiştim. kışın izliyordum diziyi ama kışı unutuyordum öyle bir etkisi vardı bende :D
-
@pacaveli DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
@heisenberg hocam o breaking bad dizisinin ne biçim bir atmosferi vardı ya, yani böyle o ateş gibi texas havası insanı büyülüyordu. sıcak falan dinlemeyip oralarda yaşamak istemiştim. kışın izliyordum diziyi ama kışı unutuyordum öyle bir etkisi vardı bende :D
dizi albuquerque, new mexico'da geçiyordu. texas değil.
-
@loser ahaha neyse işte hocam genel olarak o amerika'nın güneyinin sıcağı diyeyim o zaman :D
-
@loser ahaha neyse işte hocam genel olarak o amerika'nın güneyinin sıcağı diyeyim o zaman :D
favori dizimbenim de bb oradaki avukat ve tetikçinin oynadığı better call saul a başladım da hikaye
-
@tanti DV2019 Dedikodu Grubu içinde söyledi:
favori dizimbenim de bb oradaki avukat ve tetikçinin oynadığı better call saul a başladım da hikaye
onu bende izliyorum hocam bir süredir bakmıyorum ama o da çok iyi devam edeyim bir ara. işte dediğim gibi o sıcak ambiyansı için seviyorum diziyi :)
tam tersi ambiyans içinde fargo şiddetle öneririm :D
-
@gc_dream aslında bende aynı şeyi düşünüyorum..
-
@sedef çok geçmiş olsun.
-
@reader benim kız 29 aylık. kreşe gidiyor sizinki büyük mü?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum