[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@MRO04 https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası/5781?page=290 şuan sorun yaşayan arkadaşlar burada da aktif
oradan da takipleşin isterseniz. -
Ben katılamadım hata yüzünden :(
-
@Berat-Saygılı, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ben katılamadım hata yüzünden :(
gecmis olsun, gelecek yil yine yapilacaktir ona katilirsiniz. ABD'de kongre gundemi oldukca yogun, onumuzdeki yil boyunca da baskanlik secimi mevzusu var, o nedenle kapsamli bir gocmenlik yasasinin kongreden gecmesi zayif bir ihtimal kanimca.
-
@Berat-Saygılı Geçmiş olsun.Umarım bunda da vardır bir hayır.
-
@Berat-Saygılı geçmiş olsun
-
Arkadaslar biliyorum zilyon kere sorulmustur ancak ben eski buldum acilan konuyu. Forumdaki tum postlari tarayacak vaktim olmadi kusura bakmayin. Ben su an Universite 2. sinif ogrencisiyim ancak forum yonergesinin turkcesinde "some university courses" bolumunde "universite terk" yazdigi icin lise diplomasi secenegini isaretledim. Internetteki arastirmalarimda bazi kisiler "some university courses" ibaresini isaretlmem gerektigini, cogu kisi de sorun olmayacagini ifade etmis ama iste insanin icine kurt dusuyor, heycanlaniyor biliyorsunuz. Elcilikten bu konuda yazili bir aciklama gormedim. Bu konuda sorun yasayan insanlar var mi tanidiginiz veya sorunc cikmayacagina emin olabilir miyim? Yardimci olursaniz sevinirim. :))
-
@blkc Elinizde diplomasının olduğu en yüksek eğitim seviyesini seçtikten sonra dert etmeniz gereken bir durum bulunmuyor.
-
@blkc lise ve üstüysen sorun yok
-
@crazycells pasaport gerekli mi? yani pasaport almam lazım mı. kazanamasamda.
-
@hamza-can, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells pasaport gerekli mi? yani pasaport almam lazım mı. kazanamasamda.
Evet, artik pasaport bilgisiyle cekilise basvuru yapiyorsunuz.
-
@crazycells babam imam yani devlet memuru acaba ben yeşil pasaport alabilirmiyim bilginiz varmıdır?
-
@hamza-can, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
@crazycells babam imam yani devlet memuru acaba ben yeşil pasaport alabilirmiyim bilginiz varmıdır?
su konuyu incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-turleri
-
Eşime green card cikti lakin ilkokul mezunu 5 yildir sigortali dikis makinesi operatörlugu yapiyor bir sertifikasi ustalik belgesi yok çalıştığı yerden ve sgk dan çıktı alabilirim ayriyeten bende anesteziayi bitirdim bununda bir artısı olabilirmi durumumuz musait degil kazanma olasigimiz nedir
-
@Ali7777, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Eşime green card cikti lakin ilkokul mezunu 5 yildir sigortali dikis makinesi operatörlugu yapiyor bir sertifikasi ustalik belgesi yok çalıştığı yerden ve sgk dan çıktı alabilirim ayriyeten bende anesteziayi bitirdim bununda bir artısı olabilirmi durumumuz musait degil kazanma olasigimiz nedir
Suradan mesleginin uygun olup olmadigina bakmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2587/green-card-çekilişi-başvuru-şartlarıAyrica su konuyu da incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1807/lise-mezunu-olmadan-green-card-almak -
merhabalar 2021 kazananıyım peki ya 2022 çekilişine katılmamda bir problem olur mu? yani ihtimali arttırmak için her ihtimale karşı 2022 ye katılmam her hangi bir problem yaratır mı benim açımdan?
-
@mhmmdkvnci, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
merhabalar 2021 kazananıyım peki ya 2022 çekilişine katılmamda bir problem olur mu? yani ihtimali arttırmak için her ihtimale karşı 2022 ye katılmam her hangi bir problem yaratır mı benim açımdan?
Katılmanız sorun olmaz.
-
@mhmmdkvnci kesinlikle katılın , ben dv2020 talihsizi olarak nasıl olsa çıktı diye dv2021 e başvurmadım sonuç ortada :) hiçbir problem olmaz
-
Tıp fakültesinden mezun olan bir doktor çekilişte eğitim seviyesini yüksek lisans olarak mı seçmeli ?
-
@basakksn hayır lisans
-
@Rhonster 4+2 olduğundan yüksek lisans tamamlanmış sayılıyor yazıyor ama :/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum