Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Online egitime gecen okullardaki F-1 ve M-1 statuleri ile ilgili degisiklikler

Benzer Başlıklar

• F-1 vizesi orada bulunduğum sürece bana kalma garantisi veriyor mu

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    11
    0 Oy
    11 İleti
    732 Bakış
    Hakan YavaşH
    @crazycells merhaba, başlıkları kontrol ettim bulamadım konuya en yakın buradan sormam gerekiyor sanırım müsaadenizle. I-20 belgesi 5 yıl içinde kaç sefer uzatılıp düzenleniyor yani bir limit varmı?
  • Yeniden eğitim vizesi almak.

2
    0 Oy
    2 İleti
    166 Bakış
    crazycellsC
    @ilkerbkr, içinde söyledi: Yeniden eğitim vizesi almak. Ya ben birsey sormak istiyorum Ben 2018 yılından 2019 yılına kadar ingilterede 1 senelik dil eğitimi aldım Şimdi ise amerikaya dil eğitimi için yeniden başvurmak istiyorum Sizce amerika 1 sene zaten İngiltere de dil eğitimi almışsın şimdi neden dil eğitimi almak için gitmek istiyorsun diyip Red verebilir mi yoksa 3 4 tane Avrupa ülkesi görmemi ve İngiltere de 1 sene kalmamı olumlu yönde görüp onay verebilir mi? Eğer başvuru yapmak istiyorsam nasıl bir bahane bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim peki ingilizce egitimi almak istemenizin nedeni nedir? Bir de 1 yillik egitimin neden gerekli olmadigini dusunuyorsunuz? Bu iki soruya cok net cevap verebilmeniz lazim...
  • 1 Oy
    7 İleti
    498 Bakış
    crazycellsC
    @crn93, içinde söyledi: B-2 vizesinden F-1 vizesine statü değişikli yapılırken yaşadığım sorun @crazycells aynen öyle . Okul ücretini daha istemediler kendileri. Sevis i ödedik . Elimizde değil belki çıkarmazlar gibi bişiler saçmaladı . Aradım ı20 çıkaran departmanı, adını unuttum şimdi, saçmalamış dedi. İsterse bizi arasın dediler . Size de bi danısmak istedim Ben de neden oyle cevap verdigini anlayamadim. Bir sorun olmamasi lazim belgeyi cikartmakta... Belki COVID-19 nedeniyle yasanan gecikmelerden bahsetmek istemistir...
  • F-M ve J1 vizesine zam yapıldı

1
    2 Oy
    1 İleti
    293 Bakış
    DustyBlueD
    öncelikle kaynak https://www.wes.org/advisor-blog/fee-increases-visa-applications/ f ve m tipi vize başvuru ücretleri, %75 zam yapıldıktan sonra , 200$’dan 350$’a, j tipi vize basvuru ucretleri ise -au pair, camp counselors ve summer work haric- %22 zam ile, 180$’dan 220$’a çıktı.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

40

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k