Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Online egitime gecen okullardaki F-1 ve M-1 statuleri ile ilgili degisiklikler

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    845 Bakış
    crazycellsC
    @Mesut-Tonuc, içinde söyledi: F-1 statü değişikliği başvurusundan red aldıktan sonra yapılabilecekler Merhaba. Benzer bir durumdayım. Turist vizesi ile buradaydım ama vizemin tahiri geçmeden F-1 vizesine başvuru yaptım statü değişikliği için. Şu an sürecim devam ediyor. Hala Amerika'dayım. Olası red almam durumunda ne kadar sürede çıkış yapmam lazım Amerika'dan? Teşekkürler Eger I-539 basvurunuz reddedilirse, ilk firsatta -mumkunse haberi aldiktan sonra birkac gun icinde- ABD'den cikmalisiniz.
  • F-1 ve F-2 vizesi başvuru ve mülakat süreçleri

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    15
    1 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    ege 2E
    bende merak ediyorum abd lisans f-1 başvurusu yapıcaktık askıya aldı trump şaka gibi ne zaman açılır acaba bilen var mı
  • Pandemi devam ederken F-1 vizesi alabilen var mıdır?

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    49
    0 Oy
    49 İleti
    2k Bakış
    S
    F-1 Acil Randevu Talebi Hakkında Hepinize İyi Günler Dostlar. 23 Nisan tarihin de I-20 dosyam ile beraber DS-160 dosyasını doldurdum. En erken görüşme tarihi olan 7 Mart 2023 tarihine ise randevu aldım. Lakin benim okulum 15 Ağustos 2022 de başlayacak. Bundan ötürü ise Acil Randevu Talebi oluşturdum. Talep sayfasında ki bütün bilgileri vermeme rağmen ve okulumun bahsettiğim tarihlerde açılacağını bahsetmeme rağmen (Acil Randevu Katagorisinde) başvurum olumsuz sonuçlandı. Konsolosluk sitesin de ise yeniden acil randevu için mail atmayın diyor. İki gündür ise sistemden randevu tarihini daha geri bir tarihe çekmek için uğraşıyorum. Şuan sizce ne yapmam lazım. O tarihlere gelir mi? Yoksa boşuna umut bağlamayayım mı? Bilgileriniz ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Coronavirus nedeniyle verilen iş yeri kredileri ve yardımları

Taşındı Devlet Yardım Programları coronavirus covid-19
    242
    3 Oy
    242 İleti
    12k Bakış
    ErbaturE
    @entelman bütçeler biteli çok oldu, yeni başvuru yok, varolanlarında hepsi alamadı.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k