Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yeniden eğitim vizesi almak.

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
2 2 166 1

• Ya ben birsey sormak istiyorum Ben 2018 yılından 2019 yılına kadar ingilterede 1 senelik dil eğitimi aldım Şimdi ise amerikaya dil eğitimi için yeniden başvurmak istiyorum
    Sizce amerika 1 sene zaten İngiltere de dil eğitimi almışsın şimdi neden dil eğitimi almak için gitmek istiyorsun diyip Red verebilir mi yoksa 3 4 tane Avrupa ülkesi görmemi ve İngiltere de 1 sene kalmamı olumlu yönde görüp onay verebilir mi? Eğer başvuru yapmak istiyorsam nasıl bir bahane bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

• @ilkerbkr, içinde söyledi: Yeniden eğitim vizesi almak.

Ya ben birsey sormak istiyorum Ben 2018 yılından 2019 yılına kadar ingilterede 1 senelik dil eğitimi aldım Şimdi ise amerikaya dil eğitimi için yeniden başvurmak istiyorum
    Sizce amerika 1 sene zaten İngiltere de dil eğitimi almışsın şimdi neden dil eğitimi almak için gitmek istiyorsun diyip Red verebilir mi yoksa 3 4 tane Avrupa ülkesi görmemi ve İngiltere de 1 sene kalmamı olumlu yönde görüp onay verebilir mi? Eğer başvuru yapmak istiyorsam nasıl bir bahane bulmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

peki ingilizce egitimi almak istemenizin nedeni nedir?

Bir de 1 yillik egitimin neden gerekli olmadigini dusunuyorsunuz?

Bu iki soruya cok net cevap verebilmeniz lazim...

Benzer Başlıklar

• Sırbistan,Gürcistan veya Karadağdan F2 vizesi almak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    422 Bakış
    D
    Merhaba, benim eşim Amerika'da F1 vizesiyle, ben de onun yanına gitmek istiyorum 1-2 aylığına ve sonrasında Türkiye'ye geri geleceğim sonra belki aralıklarla gidip geleceğim sadece eşimi görmek için. İstanbul ve Ankara'da bekleme süresi 2-3 ay gibi gözüküyor fakat ben daha önce almak istediğimden Sırbistan, Gürcistan veya Karadağda olna konsolosluklara randevu almayı düşünüyorum. Başka ülkeden gidip almış olanlar var mıdır? Bu konuda tecrübelerinizi iletebilir misiniz?
  • 2 Oy
    4 İleti
    770 Bakış
    mydreamM
    @yakisikligenc34 sizi etiketlemeyi unutmuşum. :)
  • 2 kere F1 vizesi almak hakkında;

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    610 Bakış
    crazycellsC
    @furk4n Buyuk ihtimal bir problem yasamazsiniz. Zaten 3 yil ban almak icin 180 gunden fazla out-of-status kalmak gerekiyor, o nedenle sizin birkac gunluk surec cok dikkate alinmayacaktir. Fakat siz yine de DS-160 formuna bu bilgiyi eklediginize emin olun, birkac gun icin sorun etmezler; hatta bu konuda samimi olmaniz daha cok yarariniza olur diye dusunuyorum. Bol sanslar!
  • F1 vizesi ile SSN almak

Kilitli Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @mrblackwater F1 vizesi ile SSN almak içinde söyledi: Başlıkta belirttiğim üzere sosyal güvenlik numarası almak istiyorum.Ehliyet almak için banka hesabı açtırmak için ihtiyacım var.Açıkçası birde delivery işinide düşündüğümden buna ihtiyacım var.Not for work damgalı SSN veriliyormuş bilginiz varmı ? Dil okulu referans olup I-20 belgem ile alabiliyormuşum.Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Maalesef SSN'yi sadece istediginiz icin alamiyorsunuz, statunuzun calisma izni vermesi gerekiyor. Genelde F1 statusu calisma izni veren bir statu degil o nedenle otomatik olarak SSN alamazsiniz, eger okulunuz size bir is veriyorsa ve buna dair belge verecekse o durumda bir SSA ofise giderek SSN basvurusu yapabilirsiniz. Basvuru icin su kaynaklari inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu https://www.ssa.gov/pubs/EN-05-10181.pdf Ayrica su konuya da goz atmanizi tavsiye ederim (buna daha uygun gibisiniz): https://yesilkartforum.com/forum/topic/1633/bireysel-vergi-kimlik-numarası-itin Forumdaki güncel konu: F-1 vizesi ve EAD (çalışma izni) hakkında https://yesilkartforum.com/forum/topic/3853/f-1-vizesi-ve-ead-çalışma-izni-hakkında/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k