[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@Nisa-Nur-Hakim, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells aynen crazycells kardesim. o sadece kendi cocuklarinin bilgilerini girdi. ben ise diger esimden olan cocuklariminkinide girdim cunku yazmazsam yalan olur. yazdim fakat 3 cocuguma benimle birlikte gelmiyecekleri isaretledim
evet, su an DS-260 formundan bahsetmiyorum. Benim sorularimin hepsi cekilise ilk basvuru yaptiginiz sirada verdiginiz bilgilerle ilgili... Daha dogrusu sizin degil, esinizin verdigi bilgilerle ilgili...
Cekilise basvuru yaptigi sirada su anki esiniz bosanmisti, dogru mudur? O nedenle sadece kendisinin ve cocuklarinin bilgilerini girdi?
-
aynen kardesim
-
crazycells , harika insansın.Bilgili ve ötesinde yardımsever. Allah razı olsun. Biz cahiliz yardım etmeye korkuyoruz..İyi ki varsın..
-
aynen kardesim suanki esim cok eskiden bosanmis zaten. onun eskiden cocuklari yok suan 2 tane kizimiz var. o nedenle sadece kendisinin ve cocuklarinin bilgisni girdi. umarim yanlis yazip yollamamisizdir
cocuklariniz basvurudan sonra mi dogdu? Yoksa basvurudan once vardi ama sadece evli mi degildiniz?
-
@crazycells aynen kardesim
-
@Nisa-Nur-Hakim Bildiğim kadarıyla ilave etmem gerekirse, ebeveyni olduğu çocukların tamamını yazması gerektiğidir. Sizin anlatımınıza uyuyor sanırım. Sanki hata yok gibi.. Eşinizin ve sizin şansı bol olsun.
-
@crazycells aynen kardesim suanki esim cok eskiden bosanmis zaten. onun eskiden cocuklari yok suan 2 tane kizimiz var. o nedenle sadece kendisinin ve cocuklarinin bilgisni girdi. umarim yanlis yazip yollamamisizdir yardimlariniz icin tesekkur ederim allah razi olsun kardesim
resmen esinizle evli degildiniz, o nedenle sizi yazmadi o halde? Yani kisaca resmi bilgisi neyse cekilise basvurdugu zaman, formlara o durumu yazdi... degil mi?
-
@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Nisa-Nur-Hakim Bildiğim kadarıyla ilave etmem gerekirse, ebeveyni olduğu çocukların tamamını yazması gerektiğidir. Sizin anlatımınıza uyuyor sanırım. Sanki hata yok gibi.. Eşinizin ve sizin şansı bol olsun.
Evet, ben de onu net olarak anlamaya calisiyorum. Cunku cekilise basvuru yaptiginiz zaman A ile B evliyse, hem A hem de B'nin tum cocuklarinin (onceki evlilige ait, su anki evlilige ait, evlat edinilmis vs.) yazilmasi gerekiyor basvuru formuna.
-
@crazycells evet
-
@crazycells evet cocuklarimiz bir 5 digeri 8 yasinda. basvurudayken vardi ama sadece evli degildik
tamamdir, o halde hicbir sorun yok. Cunku siz resmen bosanmadan baska biriyle evlilik yapamazsiniz resmi olarak, o nedenle bu tarihler cok onemli konsolosun gozunde...
Simdi su anki sorulariniza gelirsek, esiniz kendi cocuklarini, siz de kendi cocuklarinizi tamamen listeleyin DS-260 formuna... Merak etmeyin su anki sira ve liste cok dert degil, eger konsolos gerekli gorurse degisiklik yapar zaten.
-
@erdembw, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
❗❗❗❗❗❗❗❗
Yardım
Liseyi 1 sene başka okulda 3 sene başka okulda okudum... Lise ve sonrası eğitim bilgilerimi girerken sadece mezun olduğum liseyi yazdm. O başka okuldaki 1 seneyi de belirtmrm gerekir miproblem degil, bu sekilde kalabilir.
Sorulariniz icin bu basligi kullanmalisiniz, lutfen baska bir basligin altina yazmayin veya yeni baslik olusturmayin.
-
@crazycells ben kendi
-
@AydinD, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells resim yüklemeyi başaramadım:confounded_face:
ben de anlayamadim, baska bir browser'dan yine deneyin isterseniz. %100'u gordukten sonra 4-5 saniye bekleyip gonderin isterseniz...
-
@Enigmagazi, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Herkese Merhaba,
Green Card eşimin adına çıktı ve eşimin doğum yeri Azerbeycan KCC nin istediği dökümanlar için Azericeden ingilizce ye çevirmemiz gerekiyor galib, bunu Türkiye içerisinde Yeminli bir tercümandan çevirtip noterde onaylatıp ardındanda Valilikte apostil yaptırmamız yeterli olurmu? bu konuda bilgisi olan varmı? Şimdiden teşekkürler.
ayrica sayin @knnrn 'a ek olarak noter onayina da gerek yok.
-
@metinma, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Kcc evrak istekleri devam ediyor mu birileri tabloda kcc evrak tarihi girmiş güncel ama case sırası ilerilerde onlar gerçek mi 😅
evet, yavas yavas gonderiyorlar. Sadece beklemeniz yeterli :)
-
@crazycells telegramda
-
@okan-yüksel, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Arkadaşlar adres kısmını bir türlü geçemiyorum. Lütfen bana yardım edebilir misiniz?
2008-2014 Türkiye
2014-2015 Slovakya
2017 haziran-eylül Amerika
2017 ekim ocak Slovakya
2018 mayıs ekim Amerika
Sonrası Türkiye
Bunu nasıl yazabilirim? Türkiyede hep aynı adresteydim. Bir türlü adres aşamasını geçemedimonce 2008- simdi arasini Turkiye olarak yazip kaydedin,
sonra ayni sayfada 2008-2014 arasini Turkiye; 2014-simdi arasini Slovakya olarak duzenleyip hemen kaydedin,
sonra 2014-2015 arasini Slovakya, 2015- simdi arasini Turkiye diye degistirin ve bu sekilde her seferinde tek bir adres yaza yaza ve kaydede kaydede ilerleyin...
-
@crazycells telegramda sizi nasil bulabilirim? sizinle baska bir konuyu birebir gorusmek istiyorum musaade ederseniz
Maalesef telegram'da yokum :) bu tur gruplarin (telegram/whatsapp) faydali ve verimli oldugunu dusunmedigimden kullanmiyorum. Forumdaki ilgili baslik altina sorunuzu sorarsaniz zaten bildiklerimi cekinmeden aktaririm :)
Sadece forum veya facebook grubu hakkinda sikayetiniz varsa ozelden cevap veriyorum. Aksi durumda zaten forum linkini verip sorunuzu forumda sormaniz icin yonlendiriyorum.
Eger ozel sorulariniz varsa, forumda yeni ve anonim bir hesap acip sorunuzu cekinmeden sorabilirsiniz. :thumbs_up:
-
@crazycells tesekkur ederim
-
2021EU Kazananları Lütfen Aşağıda verdiğim Linkten Kendilerini ilgili satıra uygun bir alana eklesinler.(Çekilişi Kazanan kişi)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum