Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari


  • @denizaydinli, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Kerem-Berdünay, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @goblis o durumda geçmiş yılların kazananlarına baktığım zaman 3 ay bile ötelendiği zaman 2021 için dosya numarası 25 bin öncesi olanlar hala şansı var.

    Mevcut durumda dv2021'lerin ve lottary programının şansını oldukça düşük görüyorum çünkü 60 gün ile başlayan askıya alma ekonominin açılmasına ve beklenenden daha iyi gelen ekonomik verilere rağmen 60 değil 180+ gün daha uzatıldı. Üstelik bununla da kalmamış tekrar uzatabilirim diyor Trump. Gerekçesi de makul, pandemi kaynaklı işsizlik.
    Mevcut durumu 3 şey değiştirebilir, işsizliğin makul düzeye inmesi, bir mahkemenin yürürlüğü durdurması, kasım seçimlerini Biden'ın kazanması. Pandemi biterse işsizlik hızla düşebilir, bir mahkeme yürürlüğü birkaç ay bile olsa durdurabilir, seçimi Biden kazanabilir.
    Bunların dışında DV2021 süreci çok zor.

    Seçim sonrası kim seçilirse seçilsin karardan dönüleceğini, 2021 talihlilerinin süreçten çok etkilenmeyeceğini düşünüyorum. Lakin Covid-19 ikinci dalga gerçekleşir ise o zaman önümüzdeki yıl talihlileri de şanslarını kaybedebilirler. ah 2020 ah başımıza neler açtın ...


  • DS260 submit ettikten sonra eşimin okul mezuniyetinde ay yanlışlığı yaptığımızı farkettik .. yılı doğru ama ayı yanlış... formu açtırmalı mıyım yoksa görüşme öncesi bunu konsolosluğa mı bildirmeli miyim?

    Bir de görüşmeye gitmeden önce yeşil pasaport alacağız formu doldururken başka bir pasaportumuz vardı bunu da konsolosluğa bildirmeli miyim mülakat öncesi ..Şimdiden teşekkür ederim


  • @crazycells Teşekkürler


  • Merhabalar,
    Green card ile ilgili yeni bir gelisme mi oldu?
    mulakatlar ekimde baslamayacak mi simdi ,konusulanlardan anladigim kadariyla sanki bu yil sonuna kadar ertelendigi ve bir islem baslatilmayacak sanırım.


  • Benim case number'a zaten bazi yillarda zar zor mulakat veriliyordu, eger erteleme olursa maalesef sira gelemeyecek gibi.kac yildir cikmiyordu ,cikmasi da yuksek bir sira numarasiyla oldu ,ironiye bak. saglik olsun ne diyelim ancak temmenim o ki cani gonulden isteyen tum talihlilerin dileginin yerine gelmesi.
    Saygilar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @cyya, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    evet, ne yazık ki süreç 2020 sonuna kadar durduruldu. bu yüzden 2020 talihlileri ve kısmen de 2021 talihlileri ümitlerini yitirme aşamasına geldi. elbette her şey bitmiş değil, beklemekten başka çaremiz yok.


  • 2020 talihlisi olarak herkese gecmis olsun diyorum.numarasi 13-14 bin ustundeki 2021 talihlileri de uzulmemek adina beklentiyi dusuk tutarsa daha iyi olur


  • ablamın ds-260 formunu gönderdik sonunda. en sonda did anyone assist you gibi bir soru vardı, ben de kardeşi olarak yardım ettiğim için kendimi yazdım orada. relationship olarak da brother dedim. ama doğru mu yaptım acaba? acaba no mu demem gerekirdi o soruya? internette bazı yerlerde o kısım danışman şirketler vs için diyorlar da, bilemedim. yanlış yaptıysak nasıl düzeltebiliriz?


  • Merhaba
    Evlilik tarihi 21 June yerine 21 January yazmisim, bunun icin DS260 actirilir mi?


  • @crazycells çok teşekkürler :grinning_face:


  • @serdaragorn, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba
    Evlilik tarihi 21 June yerine 21 January yazmisim, bunun icin DS260 actirilir mi?

    evrak talebinde evlilik cüzdanınız da isteneceği için uyuşmazlık olacaktır formunuz ile arasında. düzelttirmek mantıklı olacaktır.


  • hepimize geçmiş olsun benim sıra numaram 12 bin ama gidebileceğimi sanmıyoreum 3 ay mülakat yok bize de bir şey olur kesin tr de zorlamaya devam edeceğim. tamamiyle sildim kafamdan.


  • Mrb arkadaşlar benim çıraklık eğitimi merkezinden aldığım kalfalık belgem var bunu lise diploması olarak göstersem olurmu


  • @Semih128, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Mrb arkadaşlar benim çıraklık eğitimi merkezinden aldığım kalfalık belgem var bunu lise diploması olarak göstersem olurmu

    Olmaz. Deneyim üzerinden gidebilirsiniz o konuyu inceleyin.


  • @gokayK, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    ama doğru mu yaptım acaba? acaba no mu demem gerekirdi o soruya? internette bazı yerlerde o kısım danışman şirketler vs için diyorlar da, bilemedim. yanlış yaptıysak nasıl düzeltebiliriz?

    Her hangi bir yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Siz kendi isminizi girebilirsiniz. Ben de bir arkadaşımın ismini girdim. Hata yapmamak adına arkadaşım ile doldurmuşum ve olası bir "bak bunu beyan etmişsin ama şöyleymiş" deme durumlarında en azından "ingilizcem yeterli olmadığından yardım aldım, yanlış doldurmuş olmam muhtemeldir" deme hakkı doğuruyor


  • @ruhimücerret, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    hepimize geçmiş olsun benim sıra numaram 12 bin ama gidebileceğimi sanmıyoreum 3 ay mülakat yok bize de bir şey olur kesin tr de zorlamaya devam edeceğim. tamamiyle sildim kafamdan.

    12K için şimdiden vaz geçti iseniz benim de 9K larda bizler de boynumuzu bükelim. Arkadaşlar lütfen hayallerinizden vaz geçmeyin!


  • Bu ileti silindi!

  • @Mustafa-Sayılan
    perşembenin gelişi çarşambadan bellidir derler o yüzden ciddi ciddi ben işimi bırakmayı falan düşünüyordum falan bütün hayallerimden vazgeçtim çıkmamış gibi yaşamaya devam dolar parasıyla da araba falan alırım artık. son dakika golü yemek istemiyorum.


  • Bu ileti silindi!

  • Merhabalar, KCC den evrak istegi gelince bu evraklari yuklemek için ne kadar süre veriliyor ?


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    1 İleti
    302 Bakış
    P
    Merhabalar Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    84k Bakış
    S
    @eeken çok teşekkür ederim 🙏
  • Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    73
    33 Oy
    73 İleti
    25k Bakış
    misha90M
    Teşekkür ederim cevabınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum