[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Merhaba çok acil forum yöneticisiyle iletişim kurmam gerekiyor tüm çabalarıma ragmen ds260 formuna hiçbir şekilde giriş yapamıyor ve hata alıyorum ve ilk giriş sayfasına atıyor tekrardan hata kodu olarak da kayıtlarımız la eşleşmiyor yazıyor Kentucky mail attım gelen cvp klasik hazır cevap ne yapacağım bilmiyorum 2 haftadır girmek için uğraşıyorum birileri yardımcı olabilir mi acaba
-
@crazycells Çok teşekkürler. :)
-
@Osman-Demir-0 soyad yerine isim yazıp deneyin, ondan kaynaklı da olabilir.
-
@Demir-Ercan, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Selamlar, Ds260 formunu doldurdum onay verdim. Sonradan bir iki yerde hatalarımı farkettim ama çok geç oldu. Düzeltmek istiyorum ama editi tıklayınca kutucuklar aktif olmuyor. Bu durumla karşılaşan var mı?
Onay verdikten sonra değişim yapamıyorsunuz. KCC ye mail atarak formu tekrar actırabilirsiniz. Değişiklikleri yaptıktan sonra da tekrar submit edersiniz.
-
@cervantes denedim maalesef olmadı
-
@Osman-Demir-0
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.Ne denersem deniyeyim hep bu uyarıyı alıyorum
-
merhaba, DS-260 formunda Petitioner kısmını nasıl doldurmamız gerekli ? Bu kısım ne ile ilgili çok anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@Osman-Demir-0, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@Osman-Demir-0
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.Ne denersem deniyeyim hep bu uyarıyı alıyorum
doğum tarihini doğru yazdığınıza emin misiniz? aylarda bir karışıklık olmuş olabilir belki.
-
Denedim hepsini bir sey değişmedi
-
Askerlik yapmadım tecilim doldu e devlette tecil sorgulamaya tıklayınca askerlik şubesine başvurunuz diyor bilgi sayfası açılmıyor kccden mail gelirse askerlik yapmadığım halde belge göndermek şart mı?
-
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı; dosya numarası current olan herkes mülakata çağırılıyor mu?
-
@infant27, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells merhabalar ds260 yolladiktan sonra kccden mail geldiğinde askerlik yaptiysak askerlik belgesi istiyorlar sanırım yapmayanlardan istemiyorlar dogrumudur? Birde Gürcistan'da 11 ay kaldığım için oranın adli sicil kaydi da kcc mailinde isteniyor sanırım Gürcistan adli sicil kaydını nasıl alacağımı bilmiyorum her yer kapali giriş çıkış yapılmıyor mailde Gürcistan'ın adli sicil kaydını göndermemiz zorunlu mudur?
12 ayi gecmedigi icin KCC istemeyecek, fakat konsolos gerekli gorurse isteyebilir (12 aya cok yakin oldugu icin). Sadece onlem olmasi amaciyla simdiden alabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/150/türkiye-dışındaki-ülkelerden-adli-sicil-kaydı-almak
askerlik yapmadiginiz icin belgeye gerek yok.
-
Merhaba çok acil forum yöneticisiyle iletişim kurmam gerekiyor tüm çabalarıma ragmen ds260 formuna hiçbir şekilde giriş yapamıyor ve hata alıyorum ve ilk giriş sayfasına atıyor tekrardan hata kodu olarak da kayıtlarımız la eşleşmiyor yazıyor Kentucky mail attım gelen cvp klasik hazır cevap ne yapacağım bilmiyorum 2 haftadır girmek için uğraşıyorum birileri yardımcı olabilir mi acaba
dogum tarihini yanlis yazmis olabilirsiniz, gun ve ayin yerini degistirerek denediniz mi?
-
@breezyguy, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
merhaba, DS-260 formunda Petitioner kısmını nasıl doldurmamız gerekli ? Bu kısım ne ile ilgili çok anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
petitionercekilisten secilen kisi oluyor... -
Bu ileti silindi! -
@zıpzıp, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Merhaba arkadaşlar, bir sorum olacaktı; dosya numarası current olan herkes mülakata çağırılıyor mu?
bu, elde vize olup olmamasina bagli... vizeler bittiyse cagrilmiyorlar.
-
Denedim hepsini bir sey değişmedi
soruya cevap vermissiniz...
Durum su ki, bu sayfaya cekilise basvuru zamani forma ne yazdiysaniz onlari yazmaniz gerekiyor. Eger tum bilgileri dogru girdiginize eminseniz, o durumda cekilise basvuru zamani bir bilgiyi yanlis yazdiniz demektir.
bu durumda dusunup hangi bilgiyi yanlis yazdiginizi tespit etmeye calisip denemeler yapmaniz lazim.
onay kodunu dogru yazdiginiza eminsiniz degil mi?
-
@crazycells teşekkürler duymuşsunuzdur avukat ayhan öğmen var amerika vizelerle alakalı çok bilgisi olan biri ona sordum ama 6 aydan fazla kaldıgınız tüm ülkelerden sabıka kaydı isteniyor diyor ancak mülakatta isteniyor sanırım söylediğine göre. Pekı kccden mail geldiğinde göndermemiz gerekiyor mu? cünkü giris cıkıs sorunları var malum mülakat zamanı götürürüm o zamana kadar olaylar dinmiş olur umarım ama benım ıcın suan onemlı olan kccye gönderecegim mailde elimde olmayacak ne yapabilirim bilmiyorum
-
@infant27, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
@crazycells teşekkürler duymuşsunuzdur avukat ayhan öğmen var amerika vizelerle alakalı çok bilgisi olan biri ona sordum ama 6 aydan fazla kaldıgınız tüm ülkelerden sabıka kaydı isteniyor diyor ancak mülakatta isteniyor sanırım söylediğine göre. Pekı kccden mail geldiğinde göndermemiz gerekiyor mu? cünkü giris cıkıs sorunları var malum mülakat zamanı götürürüm o zamana kadar olaylar dinmiş olur umarım ama benım ıcın suan onemlı olan kccye gönderecegim mailde elimde olmayacak ne yapabilirim bilmiyorum
Açıkcası bu hususta benim de bir sorum/sıkıntım var idi fakat şu şekilde çözdüm. Ben Karadağ'da resmi olarak yaklaşık bir yıl çalıştım fakat remote olarak çalıştım. Bu bir yılın üç ayı Karadağ'da 15 günü farklı bir ülkede tekrar üç ayı Karadağ'da 15-20 günü farklı ülkelerde geçirdim. Dolayısı ile düzenli olarak altı aydan uzun süre kalmadığım için benden böyle bir belge talep etmeyeceklerini düşünüyorum.
-
@crazycells Teşekkürler. Benim dosya numaram neredeyse her yıl current olmuş. ilk sayfadaki yılların tablolarına baktığımda 30 binden sonrası için hiç mülakat tarihi girilmemiş. Bunun anlamı bu numaralar vize kalmadığı için mülakat tarihi verilmemiş olması mıdır? benim numaram 34binlerde olduğu için bana da mülakat tarihi verilmesi ihtimali düşük müdür :D ? teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum