@greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası
Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim
Su basligi inceleyebilirsiniz:
Bu da ABD'deki aylik masraflar icin:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri
Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.






Ben size tekrar sormak istiyorum ; ben ve erkek arkadaşım şuan amerikadayız ve Amerika içi geçerli bir evlilik yapacağız yani Amerika devletinde Amerika vatandaşları nasıl evleniyorsa bizde onu yapacağız ancak daha önce de sorduğum gibi Bu evliliği Türk konsolosluğuna bildirmeden Türkiye’den evli gözükür müyüm gözükmediğimi biliyorum ancak Amerika’ya göçmen olarak geleceğim için Amerika’daki evliliğim ile Türkiye’den eşimin de yeşil kart sahibi olmasını sağlayabilir miyim? Avukatım bu soruya evet dedi forumda da evet dendi ama sanırım ben kendimi ifade edemiyorum bu konuda çünkü onlar evet dese de araştırmalarım sonucu hayır cevabı çıkıyor . Ben daha çok gencim ve bu yaşta Türkiye’de bir nikahım olsun istemiyorum sadece istediğim erkek arkadaşımın da şimdiden kart sahibi olması ve daha sonra Türkiye’ye gidip orda ailelerimizle birlikte Türkiye’de de evlenebilmek . Umarım bu defa açıklayıcı olmuştur , biraz uzun oldu çok özür dilerim .



