Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari


  • Merhabalar,
    DS-260 formunu doldururken birden siteden atti, daha sonrasinda giris yapmaya calisirken "Your request cannot be processed at this time" hatasi aliyorum. Cesitli tariyicilarida denedim fakat buna benzer hata alan var midir?


  • Selamlar,

    Bana değil ama 7 yıllık kız arkadaşıma çıktı.Zaten önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünürken şimdi süreci hızlandırıp nikah yapmayı düşünüyoruz.Ancak nikahı da malum tanışma isteme gibi süreçlerden dolayı en erken eylül 10-15 civarlarında yapabiliyoruz.
    Case number ilk sıralarda olduğu için kız arkadaşım normal şartlarda haziran ayında tek başına DS260'ı doldurup süreci başlatsa ekim'in ilk haftlarında çağırılırdı.
    Ancak evlenip birlikte DS260'ı dolduracağımız için en erken eylül sonunda (Pasaport ve kimliklerin yenilenmesi, soyadı değişikliği vs.) başlatabiliyoruz süreci.
    Bu durum bizim sürecimizin ocak şubat'a sarkmasına neden olacaksa sıkıntı yok.Zaten çalışan insanlarız.Ocak'ta mülakata gireriz 6 ay içinde de Amerika'ya gideriz.Ancak DS260'ı eylül sonunda doldurmamız durumunda hiç çağırılmama ihtimalimiz var mıdır ? Çağırılırsak tahminen hangi aylarda çağırılırız ?

    Not : Forumu kuran, geliştiren, yaşatan herkesten Allah razı olsun :)

  • ⭐⭐⭐

    @muhalif, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Selamlar,

    Bana değil ama 7 yıllık kız arkadaşıma çıktı.Zaten önümüzdeki yaz evlenmeyi düşünürken şimdi süreci hızlandırıp nikah yapmayı düşünüyoruz.Ancak nikahı da malum tanışma isteme gibi süreçlerden dolayı en erken eylül 10-15 civarlarında yapabiliyoruz.
    Case number ilk sıralarda olduğu için kız arkadaşım normal şartlarda haziran ayında tek başına DS260'ı doldurup süreci başlatsa ekim'in ilk haftlarında çağırılırdı.
    Ancak evlenip birlikte DS260'ı dolduracağımız için en erken eylül sonunda (Pasaport ve kimliklerin yenilenmesi, soyadı değişikliği vs.) başlatabiliyoruz süreci.
    Bu durum bizim sürecimizin ocak şubat'a sarkmasına neden olacaksa sıkıntı yok.Zaten çalışan insanlarız.Ocak'ta mülakata gireriz 6 ay içinde de Amerika'ya gideriz.Ancak DS260'ı eylül sonunda doldurmamız durumunda hiç çağırılmama ihtimalimiz var mıdır ? Çağırılırsak tahminen hangi aylarda çağırılırız ?

    Not : Forumu kuran, geliştiren, yaşatan herkesten Allah razı olsun :)

    Öncelikle tebrik ederim,
    Eylül ayı formu doldurmak için sizin casenizde geç bir vakit değil.
    Formu gönderdikten sonra aksatmadan sürece devam ederseniz büyük ihtimalle Kasım ayında mülakata girmiş olursunuz
    Bol Şans :)


  • @ilgincbirdurum, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhabalar,
    DS-260 formunu doldururken birden siteden atti, daha sonrasinda giris yapmaya calisirken "Your request cannot be processed at this time" hatasi aliyorum. Cesitli tariyicilarida denedim fakat buna benzer hata alan var midir?

    Diğer arkadaşlarda aynı hatayı alıyor. Muhtemelen sitede bakım var ve ya yoğunluktan dolayı kaynaklanıyor. 1/2 gün içerisinde düzelecektir.
    Farklı pc üzerinden ve modemi açıp kapattıktan sonra tekrar denemenizi tavsiye ederim bu süreçte


  • @ilgincbirdurum Evet, ben öğlene kadar sorunsuzca girebilirken 3-4 saattir giremiyorum. Çerezlerle, ip ile alakası da yok. Telegram grubunda bunun sebebinin sitedeki bakımdan ve yoğunluktan olduğu söylendi. Her yarım saatte bir girmeye çalışıyorum, açıldığı zaman buradan da yazarım :>


  • merhabalar bende 3. seferde tutturan talihlilerdenim ama 2 senedirde forumun üyelik dışı takipçilerindenim en önemli aşamayı geçmiş olmama rağmen hala bi engel çıkıcak görüşündeyim case numaramda bayağı yüksek sıra gelirmi gelirse mülakatı geçebilicezmi heyecanla bekliyorum şu site açılırda ds260 ı bi an önce doldurursak beklemeye başlıycaz ozamana kadarda bu stres geçmiycek galiba


  • Bu benm 4. başvurumdu, artık bu son dedim kendime. Ama şans ilginç bi şekilde yüzüme güldü ve bu sefer talihliler arasına grdim. Umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar 😉


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    @AHMET90, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    merhaba arkadaslar pasaportum ekim ayinda bitiyor sizce ds 260 formu doldururken su an ki pasaportu eklesem sikinti olur mu?

    dosya numaranizi da imzaniza yazmalisiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

    sorun olmaz, sonra degisiklik yapabilirsiniz.

    Merhaba @crazycells, Yanlis anlamadiysam, DS-230 formunda mulakat oncesinde pasaport numarasi degistirilebiliyor. Dogru mu? Benzer bir problem bizde de var. Esimin pasaportu Haziran sonunda bitiyor, pasaport yenileme ile suan ugrasmadan DS-230'u doldurup gondermek istiyoruz son kullanma tarihi gecmeden.


  • @hardrock *DS-260

    Evet, oradaki kişiler bu değişikliği yapabiliyormuş ancak buradaki en önemli nokta 2 pasaportunuzu da oraya götürmeniz.


  • Eşim başvuru sırasında lise mezunuydu. Fakat 1 2 ay sonra üniversite lisans mezunu olacak. Ne yapmam lazm yardımcı olur musunuz?

  • ⭐⭐⭐

    @janhord, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    merhabalar bende 3. seferde tutturan talihlilerdenim ama 2 senedirde forumun üyelik dışı takipçilerindenim en önemli aşamayı geçmiş olmama rağmen hala bi engel çıkıcak görüşündeyim case numaramda bayağı yüksek sıra gelirmi gelirse mülakatı geçebilicezmi heyecanla bekliyorum şu site açılırda ds260 ı bi an önce doldurursak beklemeye başlıycaz ozamana kadarda bu stres geçmiycek galiba

    Bu sürecin en kötü yanı beklemek maalesef. Sıra numaranız geç değil fakat yine de kesin bir şey söylemek için ağustos ayında yayınlanan verileri incelemek gerekli

  • ⭐⭐⭐

    @erdembw, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Eşim başvuru sırasında lise mezunuydu. Fakat 1 2 ay sonra üniversite lisans mezunu olacak. Ne yapmam lazm yardımcı olur musunuz?

    Şuan ki güncel durumu ile formu doldurun. Güncellemeyi mülakat esnasında da yapabilirsiniz.


  • @bolatmali peki fotoğraf için değişiklik yapma şansı varmı yoksa başvurudaki fotoğraflar mı kullanılıyor?


  • Merhaba
    ds 260 Formuna giriş yapmak isterken case number ve gereken bilgileri girdikten sonra ((Your request cannot be processed at this time.)) mesajı veriyor ! neden acaba henüz açılmamış olabilir mi?


  • @crazycells Merhabalar, Geçmiş dönemlerde eğtimle değilde, iş tecrübesi ile giden arkadaşlar oldumu, olduysa tecrübelerini sormak için onlarla iletişime gecebilirmiyim? Ayrıca benim mesleğim ticaret, hem online hem yüz yüze, aile şirket, O*net online dan baktığımda Job Zone 4 ve 7 < 8 değerinde, şimdiden teşekkür ederim


  • Dostlar, şöyle bir problem var, DS260 formunu doldururken lisede hangi okullara gittin ne zaman gittin ne zaman çiktin gibi okulun bilgilerini ekliyorsun, ben lisede 6 okul değiştirdim ve bunların tarihlerini bilmiyorum, Bakabileceğim bir yer var mi? Kayitli midir bu bilgiler


  • @saitdemiirbas, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Dostlar, şöyle bir problem var, DS260 formunu doldururken lisede hangi okullara gittin ne zaman gittin ne zaman çiktin gibi okulun bilgilerini ekliyorsun, ben lisede 6 okul değiştirdim ve bunların tarihlerini bilmiyorum, Bakabileceğim bir yer var mi? Kayitli midir bu bilgiler

    hocam meb sitesine giriş yaptığın zaman hangi okulda ne zaman kaydın vardı görünür diye düşünüyorum çoğu şeyi olduğu gibi onuda e devletten halledebilirsin diye düşünüyorum şimdilik bende 260ı dolduramıyorum hatadan ama ordan bulurum sanırım


  • @Gokhan-Koc, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

    Herkese merhaba, forumu yeni kesfettim ve hemen üye oldum.
    Bende bu yılın talihlileri arasına girdim numaram 29.XXX umarım herkes için güzel sonuçlar cıkar zorlu bir süreç baslayacak gibi gozukuyor.

    Sayın @Gokhan-Koc sizi tanıyor olabilir miyim, mesela Keşan'da oturuyor olabilir misiniz?


  • @FurkanOzden telegram grubu atabilir misiniz?


  • Selamlar. Benim bir konuda kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim. ( Sürekli bir şeyler soruyorum kusura bakmayın )
    Ben 2021 yılının çekilişini kazandım. Beni bu sonbahar mı mulakata çağıracaklar yoksa seneye (2021) sonbaharın da mı ? Visa bulletin sitesine girdim orada 2020 vizesi yazıyor, 2021 yazmıyor, onun yerıne coming soon yazıyor. Özetle 2021 çekilişini kazanan bırı tahmınen kaç ay veya yıl sonra mülakata çağrılacak ?
    Şimdiden teşekkür ederim.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    518k Bakış
    ömer28kÖ
    2026 talihlileri tablosuna baktığımda ankara hala yeni mülakat dağıtmamış niye dağıtmıyor bilen varmı sadece tarih alıp dosyasını taşıyanlara vermiş tahmini ne zaman yeni mülakatlar dağıtılır
  • 0 Oy
    49 İleti
    5k Bakış
    A
    Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
  • 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum