[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Semihmete bence size sıra gelir. Bu yüzden evrak onayını belirli sayıya kadar verdiklerini düşünüyorum. Evrak onayı verdikleri kadarına çekecekler bence mülakatları. Evrak onaylarını okadar düzenli belirli numaralara kadar yolluyorlar ki belli önümüzdeki bülten napacakları. Umarım düşüncelerim gerçek olmaz ama 3 ay kalmış hangi birimizi yapacak.
-
@İrem-Güzel 30 Eylüle kadar Ümit kesilmez.İnşallah hep beraber vizemizi alırız.
-
@Kedicik1616, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@omertug, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Sıranın halen önemi var, case number 25000 olan birinin benimle aynı şansı olsaydı önemsiz derdim ama evrak onay maillerinde de mülkata tarihlerinde de sırayla gidecekler.
Sizin case yüksek ya gene başvurdunuz mu acaba sıra gelir mi falan bilgim yokta o yüzden sordum sadece yüksek görünüyor
Bilgim yok demişsiniz ama hemen fikir sahibi olmuşsunuz.. Şu an sorunumuz konsolosluğun açık olmaması, CN yüksek olması değil.
-
@İrem-Güzel 3 ay 24 gün kaldı sabırlı olmak gerek😀
-
Eşim ve kendim için baş vurdum çıkmadı 53k ile de gelme olasılığı çok düşük
-
Iyice umitlerimi kaybettim
-
yasağın süresi dolmadan ya da düzenli tarifeli uçuşlar başlamadan konsolosluğun (vize departmanının) açılmasını beklemiyorum şahsen.
-
@Semihmete july 4th kulağa hoş geliyor bence inek kesip mangal kutlaması yapılacak tarihde olabilir sanki böyle birisi söz vermişti 🥳 bereket aynı gün evrak onayı almışız kaynanam beni seviyormuş diyesim var!!
-
@takvimcas 😊
-
Cuma günü aradık yine KCCyi. Tiffany diye biri ile görüştük operatöre cevap verene yetkili biri deyince aktardı. Evrakları göremedi bu sefer. Onaylarında Random gönderildiğini söyledi Ki hiç sanmıyorum hepsi 33 e kadar olan numaralar neye göre random. Yasağın uzucağını düşünmediğimiz için evrak onaylarına başladık demiş arkadaşım aradı bu sefer ve yasak kalkar kalkmaz mülakata çağrılcaklar demiş. Kim çağrılır kim çağrılmaz bilmiyoruz tabiki. Ama bana evrak onaylarının böyle belli numaraya kadar gönderilmesinin bir nedeni var gibi geliyor. Bence belirli numaraya kadar olanlar canını sıkmasın sizlere mülakat verilir gibi. Benim gibi yüksek case numarası olanlar son ana kadar bilemicek gibi. Benim düşüncem bunlar artık biraz gerçekçi bakmak lazım. Hayırlısı olsun herkes için. Paylaşmak istedim.
-
@nfs741, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Iyice umitlerimi kaybettim
Hiç ümidimiz kalmasaydı, burada forumda olmazdınız onun için içinizde kalan pozitif yana dönüp bekleyin lütfen .. şahsen vizenizi alacağınızı düşünüyorum.
-
@İrem-Güzel random demesi güzel şimdilik eu da bunu göremedik ama bence pazartesi tüm caseler hazırlıklı olsun çok güzel şeyler olacak, zaten onlarda executive order kararlarının uzatılmıyacağını söylemiş, ateş olmayan yerden duman çıkmaz
-
@İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Cuma günü aradık yine KCCyi. Tiffany diye biri ile görüştük operatöre cevap verene yetkili biri deyince aktardı. Evrakları göremedi bu sefer. Onaylarında Random gönderildiğini söyledi Ki hiç sanmıyorum hepsi 33 e kadar olan numaralar neye göre random. Yasağın uzucağını düşünmediğimiz için evrak onaylarına başladık demiş arkadaşım aradı bu sefer ve yasak kalkar kalkmaz mülakata çağrılcaklar demiş. Kim çağrılır kim çağrılmaz bilmiyoruz tabiki. Ama bana evrak onaylarının böyle belli numaraya kadar gönderilmesinin bir nedeni var gibi geliyor. Bence belirli numaraya kadar olanlar canını sıkmasın sizlere mülakat verilir gibi. Benim gibi yüksek case numarası olanlar son ana kadar bilemicek gibi. Benim düşüncem bunlar artık biraz gerçekçi bakmak lazım. Hayırlısı olsun herkes için. Paylaşmak istedim.
İrem hanım baştan beri gerçekçi bakıyoruz ; ben sizin rahatlikla vizenizi alacağınızı düşünüyorum tabiki de aksi olabilir, dünya 'da ölümden başka garanti yok.
-
@Muhtaradana Konsolosluk ne zaman açılacak ?
-
@Muhtaradana hayırlısı artık. Bu sene başvursaydık keşke dedik sadece. Numaramız yüksek diye başvurucaktık sonra birinin hakkını yemeyelim boşver olursa bu sene olsun dedik. Herşeyin hayırlısı. Artık ne olacak görücez çok yakında
-
@İrem-Güzel biz baş vurduk ama olumsuz eğer nasipde varsa olur yoksa kimse bir şey yapamaz
-
@İrem-Güzel ben başvuru yaptım, case numaram yüksekti diye. bu sene de çıktı. keşke başvuru yapsaydınız. ne olur ne olmaz diye, sonuçta engelleyen bir durum yok. ama umarım bu sene hep beraber gideriz. benimde geçen seneki case no 49xxx, bu sene 25xxx lerde çıktı.
-
SORU: (2020 yılı için) Türkiye Istanbul'dan Amerika'ya giderken kesinlikle transit vize almak zorunda mıyız? Uçaklar genelde Polonya, Almanya, Fransa, Hollanda ve İngiltere'de durup öyle yola devam ediyor. Transit vize gerçekten de lazım mı? Siz nasıl bir yol izlediniz? Cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
-
@vubafommic-1036 Frankfurt üzerinden gidecekseniz transit vizeye gerek yok mesela. Geçerli bir ABD vizesi kabul ediliyor ancak Avrupa Birliği ülkelerinde son 14 günü geçirmiş kişilere uygulanan uçuş yasağından ötürü şu dönemde gidilebilir mi bilmiyorum, maalesef.
-
@vubafommic-1036 sorunuzu aşağıdaki başlıkta sormuşsunuz sanırım⬇️
ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) https://yesilkartforum.com/forum/post/4798
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum