DV2021 Bekleme Odası
-
Vay arkadaş. İlk 2 başvurumda bu kadar heyecanlanmamıştım. 3. de kazanacağımı düşünüyordum bu sene, kısmet değilmiş. Üzüldük ama hayat devam ediyor.
-
@SchieZophRen teşekkür ederim 😁
-
Gene çıkmadı... Geçen sene bu forumda yatıp kalkmıştım. Bu sene çok umutlanmamıştım ama bir iki gündür içimi kaplayan hafif bir heyecan vardı. Çıkmadığını görünce bitti. Seneye inşallah. Kazananları tebrik ederim.
-
@fetihy 2010 da çıktığında numaradan dolayı mı vize alamadınız? Yoksa şansınızı değerlendirmediniz mi?
Yani aslında sormak istediğim, bu yıl çıkan arkadaşlar mülakata katılmayıp haklarını değerlendirmezlerse bir sonraki yıllarda tekrar başvurduklarında tekrar kazanırlarsa, mülakat aşamasında vize alamamak gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Böyle bir risk varmı? -
Kazananları tebrik ediyorum.
-
Bu sene çok ümitliyim, 10. Başvuruda olmadı, gerçekten de üzücü.
-
esime ve bana da ne yazikki cikmadi 14.basvurum da bosa gecti. Gc beklemek bos is malesef. Tamamen sans.
-
cıktı ama esim ben gitmem diyor
-
@gksn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@fetihy 2010 da çıktığında numaradan dolayı mı vize alamadınız? Yoksa şansınızı değerlendirmediniz mi?
Yani aslında sormak istediğim, bu yıl çıkan arkadaşlar mülakata katılmayıp haklarını değerlendirmezlerse bir sonraki yıllarda tekrar başvurduklarında tekrar kazanırlarsa, mülakat aşamasında vize alamamak gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Böyle bir risk varmı?Böyle bir risk yok. Sorarlarsa ki zannetmiyorum soracaklarını, o zaman kendimi hazır hissetmedim diyebilirler.
-
Bu da gol değil, kaldık seneye
-
Uzun uğraşlarla baktım Aslında cesaretimi de toplamıştım ama yine ÇIKMADIIIII🤬🤬🤬
Neyse umut kaybetmeden seneye tekrar diyelim. -
13.basvurumuz 2 red de bizden.
-
@thermo Evet olabilir, ama kazanma ihtimali %1-2 arası oluncada olmuyor maalesef :/ İnşallah en çok isteyenler bir şekilde hayallerine kavuşur 🙏
-
Ahh hayallerim ahhh..kısmet değilmiş, hep hayırlısını istedim. Seneye farklı bir kullanıcı adıyla yine buralarda olurum. Fotoğraf, kullanıcı adı ne varsa yenileyecem😁 kazananları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Yolunuz bahtınız açık olsun kardeşler 👋
-
@gksn, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Yani aslında sormak istediğim, bu yıl çıkan arkadaşlar mülakata katılmayıp haklarını değerlendirmezlerse bir sonraki yıllarda tekrar başvurduklarında tekrar kazanırlarsa, mülakat aşamasında vize alamamak gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Böyle bir risk varmı?Böyle bir durum söz konusu değil diye biliyorum
2020 yılı vize mülakat görüşmeleri 30 Eylül 2020 tarihinde son buluyor. Bu tarihe kadar vize mülakatına çağrılmayan yani mülakat için konsolosluktan Mail alamayan (case number) yüksek olduğu için diye düşünebilirsiniz arkadaşlar için 2021 yılında tekrar başvuru yapması gerekiyor. Yani hakkı yanmış oluyor
Bende bu sene ilk defa başvuru yapmıştım nasip değilmiş seneye
-
@sanfransisco45 case kaç o zamana kadar fikri değişir belki
-
@iso1474, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Eb-5 yatırımcı göçmenlik hakkında bilgisi olan, yada bu yolla giden, "özellikle bu yolla giden" ulaşabileceğim kimse var mı? Herkese teşekkürler.
su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/427/abd-de-yatirim-yaparak-gc-almak-eb5-vizesi
-
pasaport sinirlamasi malesef ise yaramadi, zaten belliydi ise yaramayacagi. Her sene katlanarak artiyor basvuru sayisi daha fazla kisi ogreniyor ve kazanamayanlar tekrar tekrar basvuru yapiyor bu da her yil artis olarak yansiyor.
-
Bana çıktı 2000lerde ama sevinemedim bile lise mezunu değilim mesleki diplomamda yok. Bir umut çaresi bulunur diyorduk ama sanırım cuvalladik
-
@haymatlos_ 8000
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum