Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @air_technic teşekkürler


  • Merhaba @dogodogo, Tiflis konsoloslugunun çalıştığını nerden öyrendiniz? Son mülakat ne zaman yapılmış biliyormusunuz?
    Önceden Teşekkürler.


  • bizde durum baya iyiye gidiyor gibi. konsolosluklar bizde açılsa mülakatlar baslar mi ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @seattle1966, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    merhaba,
    bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.F4 mektubum geldi.
    NVC case number ve Invoice ID Number belli oldu. Aile olarak ben,eşim ve 22 yaşında tıp fakültesinde okuyan kızım var(daha 2 sınıfta)..Kızımın durumundan dolayı yalnızca ben başvurayım diye düşünüyorum.böyle bir şey mümkün mü?bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa memnun olurum...SAĞLIKLI KALIN....

    sorunuzu surada sorabilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/1423/f4-vize-sureci-abd-vatandaslarinin-kardesleri


  • @mkonca Bayram’dan sonra konsoloslukların açılmasını ve mülakatlara devam etmesini Ümit ediyoruz.


  • @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @mkonca Bayram’dan sonra konsoloslukların açılmasını ve mülakatlara devam etmesini Ümit ediyoruz.

    Bayram sonrasına kalmadan açılmasını bekliyorum ben, hayırlısı.


  • @zinos inşallah.


  • Ceac dataları'na baktığımda, Ankara konsolosluğu üzerinde 6 Nisan statatus date olarak bir dosya "Transfer in progress" görünüyor, bu ne anlama geliyor olabilir @crazycells ?


  • umutlar yüksek tek iyi hissettiren sizlersiniz dostlar

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @zinos, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Ceac dataları'na baktığımda, Ankara konsolosluğu üzerinde 6 Nisan statatus date olarak bir dosya "Transfer in progress" görünüyor, bu ne anlama geliyor olabilir @crazycells ?

    sizin dosyaniz mi? Yoksa xarthisius'un sitesindeki datalarda mi gordunuz?

  • ⭐⭐⭐

    İnşallah herşey güzel olacak
    çok yakında “ vizemiz onaylandı “ yazılarını görmeyi ümit ediyorum.


  • @zinos Şehirlerarası giriş çıkış kapalı iken ben başlayabileceklerini düşünmüyorum. Birde malum İstanbul’un daha uzun bir süre kontrol altında tutulmaya çalışılacak. Haziran’ın ikinci haftası diye tahmin ediyorum bende.


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @zinos, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Ceac dataları'na baktığımda, Ankara konsolosluğu üzerinde 6 Nisan statatus date olarak bir dosya "Transfer in progress" görünüyor, bu ne anlama geliyor olabilir @crazycells ?

    sizin dosyaniz mi? Yoksa xarthisius'un sitesindeki datalarda mi gordunuz?

    Xarthisus' dan baktım.


  • @salih2825, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @zinos Şehirlerarası giriş çıkış kapalı iken ben başlayabileceklerini düşünmüyorum. Birde malum İstanbul’un daha uzun bir süre kontrol altında tutulmaya çalışılacak. Haziran’ın ikinci haftası diye tahmin ediyorum bende.
    Oyle bi duru.lm olursa olurda acilir ve cikis izniolmazsa vize mulakati mucbir sebebe girer izinde sikinti olacagini sanmiyorum


  • @Aziz-Guliyev telegram grubunda konuşulmuştu azerbaycanlı talihlilerin yaptığı paylaşımları yollayanlar olmuştu.tam tarih bilmiyorum malesef ama bilen arkadaşlar burada vardır muhakkak tam tarihi bilen.


  • @dogodogo Çok teşekkür ederim.


  • Arkadaşlar az önce KCC'i aradım, evrak sorgulama yaptım, ne zaman evrak onayı göndermeye başlayacaksınız diye de sordum, şu an konsolosluğunuz kapalı biliyorsun dedi, peki açılınca evrak onay maili göndererecekmisiniz dedim, Mayıs sonu gibi konsolosluk açılır akabinde göndermeye başlayacağız dedi, açılır açılmaz gönderecek misiniz diye yeniledim ; gülerek evet immediately dedi hanım.


  • @zinos Konsolosluğun kapalı olması onları niye bağlıyormuş anlamadım sonuçta onlar orda çalışmıyormu ? Telefondaki kadın, bana biraz sallamış gibi geldi.


  • @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @zinos Konsolosluğun kapalı olması onları niye bağlıyormuş anlamadım sonuçta onlar orda çalışmıyormu ? Telefondaki kadın, bana biraz sallamış gibi geldi.

    Bilgi bu, gerisi hayal gücümüze kalmış artık 🙂 ama bana yansıyan işlerini yapmışlar, bir tuşla onay göndereceğiz sadece, rahatlığı var. Ayrica unutmamak gerekir ki konsolosluğun elinde açıldığında hali hazirda işlem yapabilecekleri dosya var zaten.


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Sevgili mulakat bekleyen DV2020 talihlisi arkadaslar,

    hepimizin gorebildigi gibi DV2020 mulakatlari kisa bir sure icine sikisacak; bu onumuzdeki donemde birilerinin vize alip birilerinin vize alamamasini su anda belgelerin KCC tarafindan onaylanmis olmasi veya olmamasi belirleyebilir. KCC, mulakatlari belgeleri tam olup onaylanmis kisilere verecektir oncelikle... O nedenle belgeleri gonderip onay emaili (Records indicate diye baslayan email) almamis arkadaslara tavsiyem, KCC'yi arayip belgelerinin alinip alinmadigini kontrol etmelerini saglamalari.

    KCC elindeki listeye gore bunlari kontrol edip onay gonderiyor, bunu biliyoruz. Lakin su an hicbir sey yapmamis olmaktansa, en azindan belgelerin alinip alinmadigini onaylayabilirsiniz diye dusunuyorum. Belgelerin dogrulugunu onaylamaktan bahsetmiyorum, cunku bunu KCC siraya gore yapmak isteyecektir (tabii bunu da sormakta bir sakinca yok), lakin en azindan alindigini ve bu konuda bir sorun olmadigini bilmek bile su an onemli diye dusunuyorum. Eger telefonda kibar bir sekilde "Can you at least confirm the receipt of the documents, please?" diye sorarsaniz yardimci olacaklarini umuyorum.

    Herkese bol sanslar ve sabirli beklemeler.

    ⚠⚠⚠⚠⚠ÖNEMLİ ⚠⚠⚠⚠⚠

    Arkadaşlar sayın @crazycells in bu uyarısını mutlaka dikkate alın, bugün arayan iki arkadaşımıza evraklarının kcc ye ulaşmadığını söylemişler

    Kcc yi +16065267500 telefon numarasından arayıp, hiçbir dahili hatta bağlanmadan, konuşmanın sonlanmasını bekleyip operatöre bağlanın

    Konuştuğunuz kişi evraklarınızla ilgili bilgi aktaramayacağını söylüyorsa, ertesi gün başka bir operatörle şansınızı deneyin

    Evraklarınızın ulaşıp ulaşmadığını öğrenene kadar bu aramaları yapmanızı tavsiye ediyoruz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum