@kucurizm Hocam iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Durum tahmin ettigimden daha vahimmis, iki omurgamda catlak tespit edildi, asiri agri cekip hareket edemememin sebebi buymus, iyi haber ise spinal cord denilen ana sinire temas eden parca bir sekilde yerine oturmus. 2 hafta icinde 4-5 farkli, oldukca tecrubeli doktorla gorustum, 1 gece acilde kaldim, tum tibbi goruntulemeler yapildi, hastanelerin sigorta sirketine yazdigi fatura 30k uzeri, ben ise 100$ bile odemedim.
En son catlaklarin kendi kendine kaynamasi gerektiginde karar kilindi ve temmuz sonuna kadar kisitli hareketlerle idare etmem soylendi. Ameliyat olacaksa da buna Agustos ayinda karar verilecek. Su an beni maddi olarak korkutan bir sey yok ama surekli evde yatarak beklemek cok zoruma gidiyor.
Dogru sigorta secimi ile sorun yasamazsiniz, gecen sene ciddi kalp ameliyati gecirip yalnizca 950$ harcayan birini taniyorum, sigorta primi de aile icin 220$'dan 450$'a yukseldi. Benim aylik odedigim 125$ da olsun olsun 300$'a ciksin. Yalniz, dis sagligi cidden cok pahali o sebeple gelmeden once tum islerinizi halledin, dis sigortasi olsa bile cok pahali oluyor.
Tolga Savacı - Vikipedi
magazin on Instagram

abd ye gelebilirsem eğer orada daha kapsamlı bir bahçe istiyorum