Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• Bence mulaka devam edip sonra girişlere izin verirler gibi geliyor

• ⭐⭐

@nfs741 Aynen bende aynı fikirdeyim.

• Şimdi ne yapmak lazım acaba

• Hepinize tebrikler arkadaşlar.👏🏻

• ⭐⭐

@nfs741 Dua etmek lazım. Herşey güzel olsun sürecimiz sorunsuz tamamlansın diye.Canı gönülden İsteyen herkes bu göçmenlik vizesine sahip olup arzu ettiği hayata sağlıklı ve mutlu bir şekilde kavuşabilsin diye.Dua etmekten başka birşey yapamayız.

• Tebrik ederim sizleri.. sizin adınıza çok sevindim. Bu demek oluyor ki hepinizin işlemlerini yetiştirecekler.. umarım biz de 5 mayısdaki çekilişimizden güzel haberler alırız.. hepinize hayırlı olsun tekrardan.. ☺️

• Inşallah diyorum gerekli yeri arayıp eksik evrak varmı onu sorduracagım arkadaşa ve mülakat tarihi almaya çalışa cagim

• Bana düşenleri yaptıkdan sonra zamana bırakacağım

• bu haber herkeste serum etkisi yarattı. kazanan arkadaşların hepsinin current olması çok iyi bir haber. tüm arkadaşlara hayırlı olsun

• .......................

• Bekleyen herkese hayırlı olsun. Sürece devam etmeyecek binlerce insan olacaktır özellikle nispeten daha gelişmiş ülkelerden bu yıl. 55000 vize herkese rahat rahat yeter diye düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@c172 sıfırdan verilmeye başlanmıyor ki kalan vizeler dağıtılacak. Ayrıca şimdiye kadar 27k olan kişiye evrak maili gelmişti. Şimdi 27k - 55k arasında ki yığılmayı bir düşün ondan bayram havasında kutlamayın temkinli olun.

• 2020 talihlilerini tebrik ediyorum, kötü haberlerin üst üste geldiği şu aylarda böyle güzel bir habere herkesin ihtiyacı vardı. En kısa sürede vizelerinizi alıp ilk girişlerinizi yapmanız dileğiyle :)

• @ayvalik10 0-27k ve 27k-55k arasında istatistiksel olarak yığılma açısından ne fark var anlamadım. Bence siz de tam oturtamamışsınız kafanızda söylediğiniz şeyi.

EO 2 ay daha uzatılmadığı sürece salgın ve ekonomik belirsizlik yüzünden GC sürecine devam etmeyecek özellikle gelişmiş ülkelerden çok insan olur ve bekleyen herkes vize mülakatına katılabilir diye düşünüyorum.

Ayrıca ben DV2021'i bekliyoeum bayram havasında olma gibi bir durumum yok.

• Öncelikle herkesi tebrik ediyorum.Benim numaram 38 bin,current haberinden sonra maile bakayım dedim.Ama bana evrak onayı emaili gelmemiş.Bu normal bir durum mu,normalse en son kaç bine onay maili geldi?

• ⭐⭐

@xpowerglide Normal kardeş. En yakın sürede alırsınız inşallah

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@c172 33.500 en güncel rakam buymuş. 33.500 - 55.000 rakamları arasında current olan insan sayısı o kadar fazla ki vize sayısı bu zamana kadar zaten verildi. Geriye ne kadar kalındı bilinmiyor.

• Bu zorlu günlerde gelen en iyi haberlerden birisi bu. Benim cafe numaram nisan ayında current olmuştu fakat bu haberi görünce inanın o gün kadar mutlu oldum. 60 gün yasağı yürürlüğe girse de girmese de sanırım göçmenlik bürosu işlemlerine devam edecek. Aslında ben mülakat tarihleri de dağıtacaklarını düşünüyorum fakat mülakatların verileceği ülkelerin covid-19 durumları bunu etkileyeceği için sanırım bekliyorlar.

• 2 gün önce vazgeçmiştim. serum etkisi oldu... herkes bu süreci mutlu bitirecek inşallah

• Tum bekleyenler current olmus, herkese bol sanslar dilerim! Umarim bu forumdaki herkes, sorunsuz bir sekilde vizelerini alabilirler!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k