Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @arkben Arkadaşın vize aldığı ülke farklı olduğu için ve mülakatları hala set edilebildiği için ben çok umutlanmadım yine de :(

• ⭐⭐

@Hosko Tebrikler.Dediğim gibi mülakat ve vize verme süreci devam edecek sadece ABD isteyene kadar giriş yapılamayacak görünen böyle.

• @Hosko Sizleri canı gönülden tebrik ederim, umarım hayalleriniz gerçekleşir. İnsan gizli kalan hakkını alınca, geç olsun da güç olmasın diyor, yeter ki alacağını bilsin :) ancak bizim ülkemizde mülakatlar devam etmiyor ve edecek gibi gözükmüyor bu bi nebze içimi burkuyor..Kaldı ki bu arkadaşa Eylül'e kadar işlemler duracak ve hakkınız yanacak da denmişti.. Kendini kurtarmış en azından bu çok iyi ama biz kalanlar için..Neyse hayırlısı

• @heroinchains haklısın ancak yine de bazı süreçlerin devam ettiğini görmek açısından sevindirici...herşeyi yaşayarak göreceğimiz günler bunlar...

• @Hosko tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun
    Umarım vize basılmasıda çabucak hallolur

• ⭐⭐

@heroinchains Karamsar olacak birşey yok. Süreç devam ediyor sadece ülkeye 60 gün giriş yasağı getirecek , yasak olmasa ne olur zaten uçuş yok şuanda.Trump kral değil ABD de Macaristan yada Türkiye değil.Mülakatlar ve Vize verme süreci devam edecek son gün 30 Eylül.

• @Semihmete Fakat ülkemizde mülakatların pandemi nedeniyle yapılamadığının ve bence ciddi bir süre boyunca da yapılamayacağının farkındasınız değil mi ?:( Umarım bir an önce biter bu süreçler ve mülakatlarımızaa hepimiz girip vizemizi basılı alırız, temennim bu yönde tabiki eğer HAYIRLISI OLACAKSA

• ⭐⭐

@heroinchains Mayıs sonu Haziran başı başlar herşey! Türkiye’de Haziran ortası yurt dışı turizm açılıyor.

• @Semihmete Ünlemler falan? :) Sizin dediğiniz gibi olmasını ÇOK ama çok isterim, GC olsıun ya da olmasın bir an önce bu müsibet günler biter umarım.

• Tebrik eden arkadaslara tesekkur ederim. Biz elimizden geleni yapalim gerisi artik takdir meselesi. Bana vize çıkıyorsa size de yakinda mulakat tarihi gönderilebilir bunu bilemeyiz ama amerika karantinayi kaldirmayi konusuyor kimse umudunu kaybetmesin. Olmazsa da olmayiversin ölüm degil ya cok uzulmemek lazım

• @Hosko Hayırlısı değilse hiçbir şey olmasın tabii ki. Umarım yeni yaşantınızda çok güzel günler yaşar, bebeğinizi sağlıklı ve özgürlükler dolu bir ülkede büyütebilirsiniz :)

• @Hosko Tebrik ederim, hayırlı olsun.

• ⭐⭐

@heroinchains Bu ay açıklanacak visa bültende herşey belli olur. Eğer bu yılki süreci hemen bitirmek istiyorlarsa ,Ya herkese current yada cut-off yaparlar.Yasa ile belirlenmiş bir süreci bir kararname ile kapatamazlar.Trump kim ? Kral değil.

• ................

• ⭐⭐

@usanyc Virüs nedeniyle sürece devam etmeyen çoktur.Bu yüzden bence ümidini kaybetme.

• ...........

• @Hosko Tebrikler ve bol sanslar!

• @Hosko Tebrikler. Mülakat görüşmesinde nerede girdiniz acaba ?

• @salih2825 Moğolistan da girdiler.

• Arkadaşlar bugün case numarası 20 binde olan bir talihli iptal olan Mayıs mülakatı için 25 Hazirana tekrar mülakat tarihi aldığını öğrenmiş
    Bu talihlinin mülakat yeri Tiflis

@arnblt sanki dediğiniz olacak gibi

Benzer Başlıklar

• DV2026 Mülakat Deneyimleri

1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    757
    1
    10 Oy
    757 İleti
    88k Bakış
    B
    @Busra-Turan Merhaba, Hong Kong hesap dökümü istemedi benden. ama yine de yanınızda götürmenizde fayda var ben hesapta 10k $ gösterdim. aynı zamanda sağlık raporu aldığım kurum covid aşı karnemi de istedi.
  • 28 Oy
    6k İleti
    788k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    919k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k