[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@turcouz Umuyoruz ki iyimser tahminler tutar hepimiz keyifleniriz
-
Bu tip salgin vakalarin bilimsel olarak 90 gun surecegini soyluyor bilim insanlari, ilk gorulen vaka 11 Mart o da bizim bildigimiz, en gec Haziran 11 normale donmesi gerekir buna gore, dedigim gibi bence bizde 11 Mart'tan once vakalarin baslamis olmasi muhtemel, bu duruma gore en gec Haziran basi normale donmus oluruz,
-
@zinos evet doğru olabilir, vuhanda 11 hafta karantinada kaldı sanırım
-
çinin yaptığını hiç bir ülke yapmadı bunu bir kenara yazın kapıları kaynaklayıp hastaneye zorla adam götürdüler evde kal demediler çünkü evde kalma mecburiyetinde bıraktılar bunu hiçbir ülke yapmadı yapamaz da!
-
-
@Muhtaradana umarım bu da hemen gelir geçer buraya geldik ve direkt eve kapanmak psikolojımı bozdu,biliyosunuz kedimizi getirmiştik ama kedi köpek aynı anda gelemediği için kopeğim annemlerle,buraya geldikten birkaç ay sonra onu alırım diye düşünüyorum ama şimdi bu belirsizlik bana kafayı yedirticek!köpeğimi çok özledim!!!!
Şöyle de bir gerçek var eğer eşim iş bulup gelmeseymişiz burda ortalarda kalırmışız şu an iş bulmakta imkansız,Allah gelicek tüm arkadaşlara kolaylık versin.. -
Merhaba ben 2020 greencard talihlisiyim.Vize mulakat gorusmem 13 nisan olmasina ragmen consoloslugu aradigimda tum consolosluk islemlerinin iptal edildigini soylediler.Bu durumda ne yapmam gerekiyor, yeni randevu tarihimi almam lazim?
-
Merhaba Sayin @crazycells
''If you cannot obtain a particular document, send an explanation of why you cannot obtain the document, as an attachment in .jpeg or .pdf format, to [email protected], with your case number in the subject line, ''
denen KCC den aldiğimiz maildeki bu yazi neyi ifade ediyor,Yardimci olursaniz sevinerim!!!
Saygilarinizla!!! -
@Penka90 kcc ye evraklarını gönderirken, e-mail konu kısmına case numaranızı yazmışmıydınız?
Size gelen bu e-mail sizin bir sorunuza istinaden mi geldi?
Tam metni paylaşırmısınız -
@Penka90, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba Sayin @crazycells
''If you cannot obtain a particular document, send an explanation of why you cannot obtain the document, as an attachment in .jpeg or .pdf format, to [email protected], with your case number in the subject line, ''
denen KCC den aldiğimiz maildeki bu yazi neyi ifade ediyor,Yardimci olursaniz sevinerim!!!
Saygilarinizla!!!Eger gerekli bir belgeyi temin edemiyorsaniz, neden bu belgeyi temin edemediginizi aciklamalisiniz diyor...
bir word dosyasina aciklamasini yazip, bunu pdf olarak kaydedip KCC'ye gonderebilirsiniz.
-
acaba bu ay bulten açıklayacaklar mi
-
@mkonca önümüzdeki hafta açıklayacaklardır, sürpriz bir sayı görebiliriz belki
-
@mkonca birebir temas dışında tüm birimler çalışıyor. En son paylaştıkları yazı bu şekilde idi. Ondan dolayı @Muhtaradana dediği gibi açıklanır. Fakat açıklanması çok daha kötü çünkü yığılma artıyor. Bu sefer 27k olanlar onaylandı şimdi açıklanacak olan dosyalar içinde onay gelecek mülakat tarihi veremiyor çünkü birebir temas var bülten çok önemli değil yani
-
@Muhtaradana Hayir Ben o evraklari hala gönderemedim,,Bu aldigim yazi ise KCC den gelen normal evrak isteme mailinin içinde vardi,,ondan sordum,Sormamin sebebi de 2 tane diger ulkelerden alacağim Police certificate hala hazir olmadi alamadim, ondan sormuştum,,
-
@crazycells Anlaşildi Teşekkürler!!!
Peki, Visa Interview location daha sonra değiştirebiliyormuyuz DS-260 formunu tekrar açmadan..Mesela ben şuan Kendi memleketimdeyim ve Turkiyeye gidemedim şu an ki durum boyle devam ederse.??
-
umarim artik bir an once baslar surecte hayallerimiz tekrar berraklaşır.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@mkonca birebir temas dışında tüm birimler çalışıyor. En son paylaştıkları yazı bu şekilde idi. Ondan dolayı @Muhtaradana dediği gibi açıklanır. Fakat açıklanması çok daha kötü çünkü yığılma artıyor. Bu sefer 27k olanlar onaylandı şimdi açıklanacak olan dosyalar içinde onay gelecek mülakat tarihi veremiyor çünkü birebir temas var bülten çok önemli değil yani
Bence; bir şeylerin çalıştığını görmek önemli, moral verici, gelecek adına umutlandırıcı olur, bunun için bültenin açıklanması güzel olacak öte yandan tabii ki de yığılma oluyor hayırlısı olsun bakalım.
-
@Penka90 anladım, cevap için teşekkür ederim
Sanırım case numaranız 44 binlerde, eğer evrak onayları 44 binlere yaklaştığında hala polis belgeleri elinize ulaşmamış olursa,sadece evrakların olanını gönderin, mülakat aşamasında eksik polis belgelerini görürseniz yeterli olacaktır -
@Penka90 evet değiştirebilirsiniz, o günler geldiğinde dosyanızın transferini bu sebeple isteyebilirsiniz
-
@Fatih-Çelik Ais kaydına girip, randevumu kaçırdım butonudan yeni bir mülakat tarihi isteyin lütfen
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum