@sibel-ışık, içinde söyledi: amerikada kalış süresinin uzatılması
merhaba arkadaşlar,amerikaya turist vizesiyle girerken gümrük memurunun kalmam için verdiği süre doluyor.doğum için gelmiştim buraya ve bebeğimin bazı evraklarının çıkması için bekliyorum dolayısıyla o evraklar çıkmadan bebeğimi alıp gidemiyorum. amerikada kalış süresinin nasıl uzatılacağı prosedürünü bilenler bu prosedürü benimle paylaşırsa çok sevinirim. şimdididen yardımcı olacak herkese teşekkür ederim
Su konudan devam edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme
Maalesef sizin dediginiz nedenlerden oturu bir vize uzatmasi yapabileceginizi zannetmiyorum, ABD'ye gelip ABD'de dogum yapmak icin verilen bir vize mevcut degil.

siz 1 ay fazla kalmissiniz diyebilirim. 4 ay gibi bir sure sonra tekrar giris yapmak istemeniz biraz dikkat cekebilir abd de kalis surenizden nerdeyse turkiye kalis sureniz daha fazla. Biraz riskli aslinda sorulara maruz kalabilirsiniz ona gore kendinizi hazirlayin. Ornegin 5 ay gibi bir sure ne yaptiniz abd de? Bu kadar sure kalmissiniz tekrar kalmak istiyorsunuz