[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
@periscope abow :((((((
-
Arkadaşlar ne yaptınız ya o kadar da olmaz rakamlar, olursa da inanın gidemeyenler için özel bir plaket hazırlar gönderir kentucky :D
-
@pacaveli bizim gibi genç dinamik çalışkan adamları almayarak onlar kaybeder :)))
-
@yekta valla öyle ben şu an giyim firmasında köle gibi çalışıyorum kendileri kaybederler :D
-
@mkv Sayılar ile DV 2018 içinde söyledi:
@crazycells Bu islemi yapmak icin yeterli yetkiniz yok uyarisi cikti.
isterseniz gorsel olarak paylasin. Ekran fotosunu cekip koyabilir misiniz? Ben oyle yapiyorum.
-
Şimdi kafayı yemiş şekilde düşünüyorum herkesin fikri önemli ama böyle sayılarla yüzde filan anlamıyorum çok fazla :) onu söyleyeyim yani bir yüzde verilecekse olma olasılığı şu kadar olmama olasılığı bu kadar şeklinde olursa süper olur daha 2 ay var henüz Simon anladığım kadarıyla umutsuz hesaplamaları kesinlikle 30 üstünü görmez diyor gerçi onada gelmez diyor insanlarsa artık umutlarını kaybetmiş kimsede çok fazla birşey sormuyor gerçi. Sorum şu 32 binlerin başındayım %10 Dan bile az mı gelme ihtimali sizce. Yani artık yüzde 10 Dan bile az ise şayet hiç düşünmemek daha sağlıklı olacak gibime geliyor çünkü umut iyi değil kötü birşey bu durumda insan umut ediyorsa hayalde kuruyor ister istemez ve yıkılıyor hayalleri. Sonuç olarak ne düşünüyorsunuz merakla cevaplarınızı bekliyorum. :)
-
@Ozan-Aydemir selam hocam şimdi ben kendi adıma söyleyeyim.. bu çekili kazanma oranı söylenene göre %1.5. benim 35k ya gelme ihtimali ise bana göre artık %2.5. yani bu sebeplerden kendimi şanslı görüyorum :D bence sizin şansınızda en az %30..
-
Bu ileti silindi! -
@ozan-aydemir
Maalesef aylik kotalarin neye gore aciklandigini, ust limitin ne oldugunu ve daha bir cok degiskeni bilmeden soyleyecegimiz hersey kisisel tahminden oteye gitmeyecegini dusunuyorum. Bir baska degisle bilgimiz yok fikrimiz var. Sayin Asilcenk'in dedigi gibi tahmincilik oynuyoruz. Sanirim her sey ne kadar vize vermek istediklerine bagli. Eger 55000 kadar verebildigimiz kadar verelim derlerse hepimize sira gelir ama 10 aylik aciklanan rakamlarda bunu destekleyecek hic bir bulgu yok. Umutlu veya umutsuz caresiz son iki ayi da bekleyecegiz. Verebilecekleri sayidan cok daha fazla dosya secmisler. Ben kendi hesabima gecen seneki kadar dosya secmis olsalardi zaten ben secilmemis olacaktim diye dusunuyorum artik. -
@ozan-aydemir bu ay asia'nın current olmaması ve eu'nun çok düşük artması bize sıra gelme olasılığını bir hayli düşürdü. Kcc'nin elindeki datayı ( derivatives vs) bilmiyoruz. Belkide 6kya yakın olan ap+ready rakamlarına birşekilde güveniyorlar
-
Herkese teşekkür ederim anladığım kadarıyla çok düşükte olsa ihtimal var bekleyip görmekten başka bir seçenekte yok anladığım kadarıyla. Sağlık olsun ben bekleyen isteyen herkesin gitmesini diliyorum. Bu sene her konuda kötü bir yıl oldu benim için belki dönüm noktası temmuz ayı olur.
-
Arkadaslar, Asia limitini dolduramayacak banlardan dolayi (yine de son dakikaya kadar KCC banlarin kaldirilma ihtimalini goz onunde bulunduruyor gibi) ve buradan en cok EU'ya vize akisi olucaktir. Kota 18300 olsa bile: KCC, 50000 vizeye isteselerde pek cok sene ulasamamisken, bu yil Eu dan 55000 kisiye kazandirip; AF ve Asia'nin kotalarini tamamlayamayip neyse EU'da bu kadar alsin demeyeceklerdir. Sonuc itibariyle, bence 55000 kotasina gitmek istemeselerde, 50000'in az da olsa uzerinde bir rakamla kapaticaklardir. Olabildigince cok vize vermeye calisan bir sistem var karsimizda ki bu da 55000'i de neden vermesinler sorusunu da akla getiriyor. Burada benim bilgisiz kaldigim nokta ki eminim burada daha onceki yazilarda rakamlarla karsilasmisimdir suan bulamiyorum, gecen hangi senelerde, kotayi dolduramayip current yaptiklari? Bir de bolgelerde, kac reel ID kaldigi, kac tane visa issued oldugu rakamlarina nereden bakiyoruz. Oturup bir hesaplama yapmak istiyorum ben de.
-
@jade https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY18.html britsimonsa sordugumga bu linki bana vermişti araştırmam için . bir araştırın hesaplama yapın . daha sonra bizede kendi hesaplamanızı söylerseniz çok seviniriz :)) 24 binin sonlarındayım resmen ikilemde kaldım gidecek miyim gidemicek miyim diye :))
-
Yekta merhaba, 24000 li rakamlara sira gelmemesi icin 50000-18300= 31700 vizenin diger bolgeler ile bitmis olmasi; Eudan da 18300 kotasinin size sira gelemeden bitmesi gerekir. Buradan simdiye kadar herkesin yaptigi hesaplamalarla size zaten vize kaliyor cok yuksek ihtimal ile. Cutoff sayilari moralimizi dusurmesin. Bu saatten sonra issued rakamlari bize sonucu vericek. Issued ve readyleri goz onunde bulundurarak baktiginizda size yine sira gelmemesi cok dusuk bir ihtimal olmuyor mu? chart icin tesekkur ederim. Numaram EU 273XX... Hepimiz ama hepimiz gidelim insallah arkadaslar. Bir de su herkesin iletilerinin altinda ne guzel case number, mulakat tarihleri gibi aciklamalar yaziyor, ben nasil ekleyecegim onu? :) Hepimize kocaman en buyugunden sans diliyorum. Hersey guzel olacak
-
@jade tesekkürler güzel dilekler için . benim merak ettiğim şey ue icin vize biterse mülakata çagrılma olmaz degil mi ? . yani mülakata gidipte vize bitti kusra bakmayın demezler umarım :) .. bu arada alt tarafa yazı yazılması için . sağ üst köşede profilinize girin orda profil düzenle yaziyor . ordan imza bölümü var imzanızı ordan ekleyebilirsiniz :)
-
sayın @jade 280XX için yorumunuz nedir acaba ?
-
Aramizda anne olanlarin ve tum arkadaslarin annelerinin anneler gunu kutlu olsun.
-
@metert, 28XXXlerin durumunu readyler belirleyecek sanki bu saatten sonra ama bizim bu forumda bazen goz onunde bulundurdugumuz sey ki bence cok yanlis bir bakis acisi, "son 3 ay kaldi.. son 2 ay kaldi gorusmeleri nasil yetistiricekler" bu yuzden 50000 vizeyi eylule yetistiremeyeceklerini bilseler de EU ya dusuk bir kota verecekleri algisi olustu bizde. EU en yogun konsolosluga sahip bolge degil mi? AF bile bir ay 4000 bir ay 10000 artti. EUya da boyle buyuk artislar verilir rahatlikla. Buyuk numaralarin sikintisi son 2 ay kalmasi degil; sikinti, ellerinde toplam ne kadar vize kalacagi son 2 aya kadar. @crazycells de demis gecmisteki bir yorumunda ki buna katiliyorum, 50000 vizenin ustunde verdikleri yillar var. Bir de dedigim gibi, en buyuk umudum hem AF hem de Asia gibi diger bolgeler kotalarini dolduramayinca, vizeler EU'ya kayicak Eylul'de. Burada onemli bir baska sorun var. Turkiye'nin kazanani bu yil cok. BritSimon gecmisteki bir yorumunda bahsetmis. Turkiye, Rusya ve Ukrayna... Son iki ay da, EU iyi bir sicrayis yasarken except Turkey, Russia falan deyip de, bize daha dusuk bir cutt off verebilir. Gecenyillarda baska ulkelerde yasandi. Ozbekistan diye hatirliyorum mesela. Bence bundan sonra istatistiklere bakarken, gecmis yillari unutup, ne kadar sure kaldigini da biraz kenara cekip; bizim tum bolgelerde ayri ayri simdiye kadar ne kadar vize basildigi,(ozellikle Asia ve AF), Iran (ki ben Yemen de banli diye biliyorum) Asia ve AF current olmasi durumunda ne kadar vize alabileceklerini takip etmemiz bize bir sonuc vericektir. Oralardan artacak vizeler ve readylerin durumu bize daha saglikli cikarimlar verir. Sayin @crazycells , bu yil EUdaki readyler, gecen seneye gore daha fazla mi yigildi an itibariyle? Mesela bu sorunun cevabini ogrenirsek bize cok sey aciklayacak gidisat. O zaman hakikaten danismanin da dedigi gibi, readyler hala gorusmeye gitmiyor ve gitmeyecek de (ekonomik sikintilar sebebiyle)
-
Tesekkurler yorumunuz icin bekleyelim ve gorelim elimizden gelen baska bir sey yok
-
@jade maalesef ay ay karsilastirmasini bilmiyorum sayin @jade, gecen yil bu yilki gibi kota sorunu yoktu, dolayisiyla surec boyle ay ay takip edilmiyordu ve yilin ortasinda KCC herkese vize verebileceklerini anlayinca (ve ayrica Trump'in zir pirt cikardigi travel ban'larin sureci etkilememesi nedeniyle) butun sayilar yil ortasinda aktif oldu. Dediginiz konuda ben de topu sayin @arnblt 'a atayim :) yanlis hatirlamiyorsam kendisi daha once ay ay karsilastirmali bir post yazmisti.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum