Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @crazycells

    S o s y a l
    M e s a f e y i
    K o r u m a n ı n
    Ö n e m i

    alt metni


  • @Muhtaradana Teşekkürler. Evet.Yorumuma negatif oy veren arkadaşlara gelsin bu video da!! İnsan biraz düşünerek uzman olmadığı bir konuda mantıklı yorum ve analiz yapabilir.Her fikir değerlidir.Galile Dünya dönüyor dediği için asılmadımı ?


  • @Semihmete arkadaşımız sanırım @Ramazan arkadaşımızı engellemiş yoksa @Ramazan arkadaşımızın açıklamalarını görüp neden eksi oy aldığını anlardı


  • @Muhtaradana Muhammed abi birini engelleyici o kişinin paylaşımlarını görmüyor mu yani ben @Ramazan engeldim bu süreçten sonra onun yazılarını görmüyor muyum


  • @gokcell
    harita kaynak doğruluğu olarak tartışmalı, gösterdiği kaynaklar resmi bir bilgi değil
    Wikipedia sanırım bu tür doğrulanmayan yanlış bilgilerin aktarılması için kullanılabiliyor, sonra kullanıcıların bu yanlışların düzeltmesi bekleniyor

    Yeşilkartforumda verilen ilk bilginin doğru olması beklenirken, Wikipedia da verilen ilk bilgi yanlış olsada, daha sonra düzenlenmesi bekleniyor sanırım, onun için bilginin yanlışlığı da problem olmuyor

    Bu konu üzerine ekşi sözlükte konuşulmuş incelemek isteyenler için⬇


  • Trump'in acikladigi yardimdan faydalanmak icin vergi odemis olmak sart mi? Cunku biz ailecek abd ye 7 aralik 2019 da geldik o sebepten 2019 vergi bildirimi yapmadim Ben ve benim durumumda olanlar ne yapmali Yardim alabilmek icin?


  • @Yunus-Tilki siz birisini engellediğinizde o kişinin yazısını göremezsiniz, yalnız engellediğiniz kişi sizin yazdıklarınızı görebilir
    Bu konuyu aşağıdaki başlıkta daha önceden konuşmuştuk isterseniz inceleyin, bu konuda yada forumda olmasını istediğiniz başka değişikler için de yazabilirsiniz

    Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız https://yesilkartforum.com/forum/post/111709


  • @ahmetemre
    Trump Hükümeti Tüm Amerikalılara Çek Gönderiyor https://yesilkartforum.com/forum/post/127010


  • Mehmet Öz, insan vücudunun bu virüslere karşı bağışıklık kazandığını belirterek şöyle devam etti: Sadede gelirsem, dediğim gibi hepimiz bu virüse yakalanacağız. Hatta belki birçoğumuz yakalandı bile ama fark etmedi.
    Ve hatta hastalığı da atlattı. Vücudu virüsle yaşamaya çoktan alıştı ya da virüs o vücutta yaşayamadı ve başka konaklara geçti.

    Bu kadar basit olay🤷♂


  • Başkonsolosluğumuzun konuşlu olduğu Miami Şehri Belediyesi, COVID-19 salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla, 24 Mart 2020 tarihi itibariyle ilave önlemler almıştır.

    Miami Şehri Belediyesi tarafından alınan ‘Shelter in Place’ emri çerçevesinde, zorunlu ihtiyaçların karşılanması ve elzem işlerde görev yapanlar dışında sokağa çıkılmaması ve evlerde kalınması gerekmektedir. Yukarıda maruz sebepler haricinde, şehir sınırları içerisinde toplu taşıma ve motosiklet dahil şahsi araçların kullanımına da kısıtlama getirilmiştir.

    Sözkonusu emrin ayrıntılarına aşağıda kayıtlı adresten ulaşılabilir.

    Başkonsolosluğumuz hizmetleri, kapsamı gereği, yukarıdaki düzenlemeye rağmen kesintisiz devam edecektir. Bununla birlikte, gerek Başkonsolosluğumuzun konuşlu bulunduğu bina yönetiminin alacağı tedbirler, gerekse Konsolosluk hizmetinden yararlanmakta olan siz vatandaşlarımızın sağlık ve emniyeti için, hizmetlerimizde aşağıdaki şekilde düzenlemeye gidilmesi zarureti doğmuştur:

    • Başkonsolosluğumuzda şahsi başvuru gerektiren işlemler bugünden (25 Mart 2020) itibaren 10:00-13:00 saatleri arasında alınacaktır.

    • Bekleme odasındaki mevcudun sınırlandırılması amacıyla, vatandaşlarımızdan mutlaka online randevu almaları ve randevularına saatinde gelmeleri istirham edilmektedir. Randevusuz işlem alınması durdurulmuştur. (Randevu oluşturmakta güçlük çeken vatandaşlarımıza, randevu oluşturabilmelerine yardımcı olmak üzere Başkonsolosluğumuz telefonlarından yönlendirme yapılabilecektir.)

    • Vatandaşlarımızın posta ile yapılabilecek işlemler için Başkonsolosluğumuza şahsen gelmeleri, sağlığınız için ilave risk yaratmaktadır. Bu sebeple, aşağıdaki işlemleriniz için posta yöntemini tercihinizi rica ediyoruz:

    -Adres beyanı

    -Doğum, ölüm ve evlilik tescili

    -Hizmet belgesi (SGK emeklilik işlemleri)

    -Askerlik müteakip erteleme, askerliğe karar aldırma, muafiyet başvurusu (sağlık sorunları nedeniyle), bakaya savunması

    -Birth Extract (Nüfus kayıt örneğinin İngilizcesi)

    -İkametgah Belgesi

    -Yabancı makamlardan alınan belgelerin imza-mühür onayı, tercüme onayı

    -Kaybından pasaport ön başvurusu

    -Hususi pasaport ön başvurusu

    Bu işlemlerin tamamı için ihtiyaç duyabileceğiniz Bilgi Notlarımız, aşağıdaki kısayolda kayıtlıdır:

    Acil durumlarda, yukarıda kayıtlı hususlara dair sorularla ilgili olarak ve danışma ihtiyacı duyulan her konu hakkında Başkonsolosluğumuza aşağıda yer alan telefon numarası ve e-postamız üzerinden 7/24 temelinde ulaşılması mümkündür.

    İletişim Bilgilerimiz:

    Santral: +1 (786) 655-0315 (09:00-13:00/14:00-16:00)

    Acil hat: +1 (305) 646-8208

    E-posta: [email protected]

    Konsolosluk Çağrı Merkezi (7/24): +1 888-566-76-56 (ABD ve Kanada) + 90 312 292 29 29 (Türkiye)

    Görev bölgemizdeki tüm vatandaşlarımıza, Başkonsolosluğumuzun sosyal medya hesaplarını (Facebook: https://www.facebook.com/TurkishConsulateGeneralinMiami/, Twitter: https://twitter.com/TRConsulMiami ) ve yerel makamların uyarılarını harfiyen takip etmeleri, kişisel hijyenlerine bu dönemde ilave özen göstermeleri, toplu mekanlarda bulunmaktan olabildiğince imtina etmeleri telkinimizi yineliyoruz.

    Anlayışınız ve duyarlığınız için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

    T.C. Miami Başkonsolosluğu


  • @Muhtaradana Tüm amerikalilara ama vergi bildirimi yapmis olanlara diye biliyorum


  • Karantina günlerinde Chicago'dan drone görüntüleri...


  • Virüs nedeniyle. işsizlik maaşına nasil basvuru yapabilirim. Hangi kriterleri saglamam gerekiyor. 5 ay boyunca paycheck ile haftalik aldım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Amerika da hasta olup iyileşen biri adım adım bu kadar ayrıntılı görmedim


  • ........


  • @gokcell Saçmalamışın! Senide engelleyim bari 🤷♂


  • @gokcell Bilmiyorum ama milleti engelliyor ve gündemi takip edemiyor arkadaşlar yazıyor açıklıyor tartışıyor @Semihmete engellediği için kim ne için konuşuyor bilmediği için hep konunun ortasında kalıyor 🙂

  • Yasaklı

    @gokcell, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @Yunus-Tilki semihmete muhtemelen bir zamanlar forumdan kovulan sinem olsa gerek

    @gokcell ..siz kendi isinize bakin.

  • ⭐⭐

    @redsat2000 Miami konsolosluğu iyi çalışıyor. Takdir ettim.


  • ABD de bazı eyaletlerde OHAL ilan edildiğini biliyoruz. ABD deki OHAL durumunu Türkiye’deki gibi mi algılamalıyız ? Örneğin seyehat yasağı yada eyalet mi kapatılıyor ?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum