Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @serotonin yok aynı tablo ama yine birisi oynama yapmış @crazycells

• @serotonin linkte doğru 55 k li arkadaşlar vardı 50k li 7 8 kişi vardı şimdi 3 kişi var benide siliyorlar.Ekliyorum sürekli ama kimse artık siliyor 😁

• @Muhtaradana sinir bozucu ya, böyle arşiv yapamayız ki çoğu kişinin bilgisi silinmiş

• @serotonin merak etmeyin yedekleri vardır

• @Muhtaradana sanırım silinme değil ama bütün sıralar karışmış şimdi buldum adımı saçma bi yerde 😅

• .........

• @usanyc numarası sizden yüksek insanlara haksızlık oluyor, kcc normal çalışıyor şuanda siz de biraz daha umutlu olun

• Bir arkadaşım 29*** numarası 1.5 ay önce nvc den belgeleri ıstemısler yollamasına ve numarasının gelmesine rağmen bir ses çıkmamış normalmıdır bu durum arkadaslar ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nevermore, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Bir arkadaşım 29*** numarası 1.5 ay önce nvc den belgeleri ıstemısler yollamasına ve numarasının gelmesine rağmen bir ses çıkmamış normalmıdır bu durum arkadaslar ?

evet, bir sorun gorunmuyor.

• Arkadaşlar greencardın gönderimiyle ilgili bir şey söylemek istiyorum biz formu doldururken şikago adresiyle doldurmuştuk sonra girişte görevliye los angeles adresi verdik 1 hafta sonra da long beache taşındık akabinde uscis internet sitesinden adres değişim formu doldurduk site bizi usps te de güncelleme yapmamız için yönlendirdi usps e de üye olup 1.05 dolar ödeyip gönderilen tüm paket ve mailleri e mailimizde online kontrol etmeyi yaptık şimdi her sabah gelicek şeyler otomatik olarak emailimize düşüyor bence çok faydalı,dün bir ayımız dolmadan green card geldi , herhangi bir call centerı da aramadan süreci bu şekilde yaptık ve doğru adresimize kartımız geldi sizle de paylaşmak istedim.

• Tüm mulakat görüşmelerini durdular qaliba. Mayıs ayı için mulakat alanlara mail gelmiş . Nisan ayı için bi mail alan oldumu @Muhtaradana @crazycells

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@AnarH, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Tüm mulakat görüşmelerini durdular qaliba. Mayıs ayı için mulakat alanlara mail gelmiş . Nisan ayı için bi mail alan oldumu @Muhtaradana @crazycells

Nisan ayindakiler icin de ertelemeler olacak ama hangi gunden sonra islemlerin baslayacagi henuz aciklanmadi. Aciklama icin Nisan basini bekleyecegiz sanirim...

• @dilara1424, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar greencardın gönderimiyle ilgili bir şey söylemek istiyorum biz formu doldururken şikago adresiyle doldurmuştuk sonra girişte görevliye los angeles adresi verdik 1 hafta sonra da long beache taşındık akabinde uscis internet sitesinden adres değişim formu doldurduk site bizi usps te de güncelleme yapmamız için yönlendirdi usps e de üye olup 1.05 dolar ödeyip gönderilen tüm paket ve mailleri e mailimizde online kontrol etmeyi yaptık şimdi her sabah gelicek şeyler otomatik olarak emailimize düşüyor bence çok faydalı,dün bir ayımız dolmadan green card geldi , herhangi bir call centerı da aramadan süreci bu şekilde yaptık ve doğru adresimize kartımız geldi sizle de paylaşmak istedim.

dilara hanım merhaba degisikligi bu sayfadan yaptiniz degil mi?
    https://egov.uscis.gov/coa/addressChange.do
    bölüm olarak i90>10 years renewal sekmesinden mi yapmiştiniz

• @Burak-Erdoğan merhaba , evet buradan yaptık 🤗

• @dilara1424 hayırlı olsun, süreci tamamladınız tebrikler

• ⭐⭐⭐

@dilara1424 hanım hayırlı olsun.

• @crazycells yeni bir mulakat tarihi olucakmı? Yoksa DV2020 bittimi?

• @AnarH Merhabalar. Bizim mulakatimiz 13 Nisan'da ancak bir iptal maili almadık henüz.

• ⭐⭐⭐

@imgey, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@AnarH Merhabalar. Bizim mulakatimiz 13 Nisan'da ancak bir iptal maili almadık henüz.

İnşallah iptal olmaz

• @AnarH tabi olacak, bu işler sakinleştiğinde konsolosluk tekrar çalışmaya başlıyacak, o zaman yeni mülakat tarihleri dağıtılmaya başlanır

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 180
  • 83
  • 251
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |