Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @imgey, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    3 Nisan tarihi son açıklamalarla geçerli mi hala? Bir tarih veremiyoruz demişler, acaba daha ileri tarihli randevuları da etkiliyor mu?

    Henuz son tarih net degil, virusun yayilmasi durdugunda islemlere devam edeceklerdir. Bu tarih 3 Nisan'i da gecer diye dusunuyorum...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Bu 3 nisan öncesi randevüsü olanlar konsolosluktan bir bilgi aldımı? Benim randevum olsa elli kere ararım hala randevüm iptal mi diye soruluyor ney bilgi almak sizlerin elinde.

    3 Nisan Cuma gunu oluyor, o hafta da calismayacaklar diye tahmin ediyorum ama "belki durum iyilesir" diyerekten Nisan ayindaki mulakatlar hala takvimde duruyor olabilir. O nedenle Nisan ayinda mulakat tarihi olan arkadaslarin durumu belirsiz.

    1 Nisan'da konsolosluk aciyoruz derse bu arkadaslar mulakata girebilir, ama tum dunyada gorebildigim kadariyla minimum 1 aylik ertelemeler var, hatta Harvard 6-8 hafta kapaliyiz diye aciklama yapti, ki surekli kisisel hijyen ve fiziksel uzaklik duyurularinin yapildigi bir ortamdan bahsediyoruz... Turkiye'de ise su ile virusu oldurebilecegini dusunen bir cumhurbaskani var 🙂 bunu basarabilirse dunyada ilk olacak... Ben sahsen 10 gunluk sureyi Turkiye'deki durumun duzelmesi icin biraz kisa goruyorum. Hepimiz konsolosluktan haber gelmesini sabirla bekleyip, telas yapmayalim bence.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @serotonin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Muhtaradana onay geliyor ama konsolosluklar kapalı ve işlem yapılmıyor değil mi ?

    ABD'deki cogu devlet dairesi %50 memur ile calismaya devam ediyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Manwe6265, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Muhtaradana böylelikle green card kazananlar hakkını almış olacak ve işlemler daha hızlı ilerleyecek

    Bu konsolosluk Kirgizistan'daki yalniz... Turkiye'deki konsoloslukta acil olmayan tum islemler durmus durumda.


  • Herkese merhaba, mulakat iptali ile ilgili konsoloslugun soru formundan yazmistim simdi donus aldim aynen kopyaliyorum asagida. Bir de
    Aisin sitesine girdigimde karsima cikan duyuruyu kopyaliyorum.

    Thank you for your inquiry. As of March 18, the U.S. Embassy has suspended routine visa services.

    Notifications of canceled visa appointments were sent to the email address associated with the visa applicants’ account. Questions can be sent to: https://ais.usvisa-info.com or you may call: 0 850 390 2884.

    Routine immigrant visa services will be rescheduled by staff when the Embassy reopens for services.

    Ais sitesindeki uyari ;

    Urgent information for visa applicants regarding novel coronavirus

    19 Mart, 2020

    As of March 17, 2020, the United States Embassy in Ankara and Consulate General in Istanbul are reducing routine Immigrant and Nonimmigrant visa services to emergency only. From March 17, 2020, the U.S. Embassy and Consulate General are not accepting applications through Interview Waiver/Renewal by Mail. We will resume routine visa services as soon as possible but are unable to provide a specific date at this time. The MRV fee is valid and may be used for a visa application in the country where it was purchased within one year of the date of payment. If you have an urgent matter and need to travel immediately, please follow the guidance provided at https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/faqs#need_earlier_appt, or contact us at https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us to request an emergency appointment.


  • @lntcko bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz artık haber bekleyeceğiz demek


  • @crazycells inşallah geçmez


  • @lntcko teşekkürler ais den gelen bildirim doğru o zaman


  • @lntcko yazdıkları mail yine iki türlü anlaşılıyor. İptal edilen vize randevularına mail attık, bilgikendirdik diyor. Size böyle bir mail geldimi? O verdikleri mail adresine mail atın olmadı yada arayın numarayı. Açık ve net yine bilgi yok gibi geldi bana. Ama size mail geldiyse o zaman iptal olduğu kesin.


  • @İrem-Güzel evet bana mail gelmisti zaten


  • Önemli olan 6 nisan sonrası randevuların akıbeti ve mayıs mülakatlarının dağıtılıp, dağıtılmayacağı. Ayrıca, dün atılan tweet ile tüm ABD vatandaşları geri çağrılmış, aksi takdirde belirsiz bir süre dönemeyebilecekleri bildirilmiş. Muhtemelen ABD tüm sınırları kapatacak.


  • @crazycells rusya da bir forum üyesi 33.000 li case için onay aldım yazmıs. tabiki resmi değil. Ben de bu aralar onay mail ı bekliyorum. Bu yasanan durum onay mail lerini yavaslatsa da kesmez değil mi?


  • @cato onay emailleri bence çok iyi gidiyor, ay sonunda çok güzel rakamlara bile çıkabilir


  • Bana mail gelmedi hala. 1 nisanda mülakatım var. Bu nedenle Unganlardaki muayenemi de erteleyemiyorum. Haftaya İletişime geçmeye çalışacağım artık.. 3 Nisana kadarki mülakatların iptal edildiğine dair bir teyyid alamadım...Muhtemelen iptal edilecektir ama "muhtemel" üzerine işlemiyor resmi prosedürler. Mülakatınız 1 Nisandaydı gelseydiniz deseler karşı koyacak hiç bir argümanım, ıspatım yok.


  • Biz Bosnadayız...6 Nisanda randevumuz vardı bugün aradılar tüm randevuların iptal ettiklerini söylediler..Haziran başında tekrardan randevu için mail atmamız gerektiğini söylediler😔Sağlık raporunu da aldık..inş daha fazla uzamaz


  • Merhaba,

    27 Nisan'da mülakatım vardı. Fakat, yukarıda yazılanları okuyorum, konsolosluk kapalı yada bazılarına erteleme için mailler geliyor. Bana bu konuda bir geri dönüş olmadı. Bunun için bir şey yapmam gerekiyor mu?
    Konsolosluk ne zamana kadar kapalı, hangi tarihe kadar olan görüşmeler ertelendi ve ne zamana bir de ABD'ye son giriş tarihi 30 Eylül diye belirtilmişti bu tarihte bir değişiklik oldu mu?
    cevaplayan olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler.
    @Muhtaradana, @crazycells,

  • ⭐⭐⭐⭐

    @crazycells Sabun ve dua yı da eklemeyi unutmuşsunuz. Memleketi hükümeten ölümle başbaşa bıraktılar, haberleri yok.


  • @Muhtaradana iyiki bu grubun üyesisiniz. Teşekkürler.


  • @rodin siz ais kaydı yapmışmıydınız?


  • @EDM şu anda bir şey yapmanıza gerek yok, rutin vize işlemlerinin ne zaman başlıyacağı henüz belli değil, sizin mülakatınızla ilgili bir gelişme olursa bilgilendirme e-maili gelecektir, siz bu süreçte mülakatınız olacakmış gibi hazırlıklarınıza devam edin

    30 Eylül 2020 DV2020 için vize alma son günü ülkeye giriş için son gün değil


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum