[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Maggo, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@fetihy teşekkür ederim, darısı sizin ve diğer arkadaşların başına...
Çok teşekkür ederim dualarınız için eksik olmayın
-
Bu ileti silindi! -
2020 talihlilerinin başına gelen pişmiş tavuğun başın gelmedi. Doların fırlayışı, trump kararları derken bir de corona nedeniyle hiçbir işi halledememe durumu çıktı 😕
inşallah hayırlısıyla atlatırız bu günleri ve sizler de gc'ye kavuşursunuz sonunda 🙏
-
1 nisanda mülakata giremeyeceğim değil mi şimdi. O maili boş yere almadım diye düşünüyorum.
-
@Emrejoy Tebrikler hayırlı olsun
-
@Maggo tebrikler devamıda en kısa zamanda olması dileklerimizle
-
@albayrakkosova teşekkür ederim hepimiz icin güzel bir süreç olur umarım...
-
@Maggo Tebrikler hayırlı olsun
-
@murat34 teşekkür ederim sağolun...
-
-
@takvimcas aa da geçmiş bu haberi ama Asap ın ne olduğunu anlayamadım
Asap nedir? sayın @crazycellshttps://www.aa.com.tr/en/americas/us-suspending-routine-visa-services-in-most-countries/1771102
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@takvimcas AA ds geçmiş bu haberi ama Asap ın ne olduğunu anlayamadım
Asap nedir? sayın @crazycellshttps://www.aa.com.tr/en/americas/us-suspending-routine-visa-services-in-most-countries/1771102
asap : as soon as possible
-
@cnpist teşekkür ederim
-
en kisa surede tekrar baslayacaklarini ama su an icin kesin icin kesin bir tarih vermediklerini yazmislar
-
@Muhtaradana evet @cnpist dediği gibi mümkün olduğunca çabuk demek dolayısıyla inşallah bir an önce olumlu bir haber alacağız inancındayım her kim numarası büyük olsada ümitsizliğe kapılmasın elbet güzel birşey olacak
-
Konsolosluğun rutin işleri durduruldu derken Green Card mülakatlarını da kapsıyordur değil mi? @crazycells Nisanın 1'nde mülakatım vardı, gözüken o ki ertelenecek bu tarih. Bir de, unganlardan aldığımız randevuyu iptal edebiliyoruz değil mi? Ertelenme durumu olduğundan sağlık raporunu alıp 6 ay hakkımı şimdiden başlatmak istemiyorum malum elimde vize olmayınca.
-
@ozN 3 Nisana kadar kapalı konsolosluk. Sen gündemi 2 gün geriden takip ediyorsun🤷♂️
-
ben vizemi geçen hafta aldım eylül son çıkış tarihim bu tarihlerde bir erteleme olur mu virüsten dolayı?
-
3 Nisan tarihi son açıklamalarla geçerli mi hala? Bir tarih veremiyoruz demişler, acaba daha ileri tarihli randevuları da etkiliyor mu?
-
Bu 3 nisan öncesi randevüsü olanlar konsolosluktan bir bilgi aldımı? Benim randevum olsa elli kere ararım hala randevüm iptal mi diye soruluyor ney bilgi almak sizlerin elinde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum