Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bana bir akıl verir misiniz

Göçmenlik Sohbetleri
63 21 2.9k 18

Benzer Başlıklar

• Amerika'nın kültürel özeti Kapitalizm mi?

Göçmenlik Sohbetleri
    4
    0 Oy
    4 İleti
    394 Bakış
    N
    Fazla kasmaya gerek yok entegre olacam diye, unutmayınki Amerika hepimizi buraya çalışalım ve buraya katkı sağlayalım diye aldı yani Amerika kendini düşünerek bunu yaptı. Sizde kendinizi düşünün çalışın kazanın gelişin sonra Amerikaya teşekkür edip, bir kenara bırakın ve güzel ülkenize dönüp, mutlu mesut yaşayın.
  • Yeni bir GreenCard sistemine geçilmesini ister miydiniz ?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    487 Bakış
    J
    bence çekiliş sistemi iyi.bunun amacı zaten yeterli sayıda göçmen gelmeyen ulkelerden göçmen getirip çeşitlilik yaratmak. lottery guzel yontem.şayet insanların o ulkelerden neden gelmediğini araştırıp bulup sorunları cozuceklerse yapsınlar ancak lottary o sorunlar cozulene kadar olmalı.abuk sabuk vize kuralları sosyal medya beyanı artan ırkçılık çok yuksek vize standartları insanları amerikaya çekmez. bana amerikadan davetiye yollayalım gel buraya gör vs dediler turist vizesi için bile gitmedim. ne uğraşıcam turist vizesiyle verirlerse greencard eyvallah yoksa develere hendek atlatmaya uğraşamam.ben turist vizesine başvurmaya uğraşmazken okadar standardı karşılayan beyaz yakalı grup kanada gibi sosyal hukuk devletleri dururken hiç bir sosyal yardımın garantinin olmadığı bir kere başvurmak zorunda kalsa sınırdışı edilebileceği amerikayı nekadar tercih eder .bence etmez.edecek olan bulunur belki onlarında ilk tercihi american dream in olmadığı , ailesinin yanına gelmesinin istenmediği anne baba kardese göçmenlik yasağı olan yada imkansızlaştırılacak olan amerika ilk tercih olmaz. zengin olan zaten basar parayı yatırımsa yapar gider. onlara zaten sınır yok.amerikayı amerika yapan amerikan ruyasıdır. Yeni bir başlangıç arayan arayan herkese american dream i sunabilmesidir.ben durumu soyle anlatayım american dream yoksa make great america again de yok.
  • 4 Oy
    124 İleti
    11k Bakış
    S
    ...amerika, ingiltere,australya gocmen irklarla yasamaya alismis ulkelerdir.amerikali, ingiliz veya australyali gocmen kokenliyi sevmeyebilir ama irkcilik yapamaz,Alman toplumu bambaska bir toplum olmali,1970-lerde 80 lerde amerikada bile nazicilik yapmaya basladilar...yolda filan polis cevirirse mecburi kimlik sorar,bizim kimligimiz ehliyetimizdir.ehliyeti olmiyan motor trafik ofisine gidip resimli bir card cikarir kimlik yerine gecer. .almanlarmi turkleri sevemedi,yoksa turklermi kendilerini sevdiremediler.
  • Green card çekiliş süreci gerçekten adil mi?

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    36
    1 Oy
    36 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @TurboTez, içinde söyledi: Green card çekiliş süreci gerçekten adil mi? Arkadaşlar bir sorum var? Green card seçilişinde pasaportun geçerlilik süresinin önemi var mı? 6ay süreli. Alsam iş görür mü? Basvuru sirasinda gecerli olmasi yeterli.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k