[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Mert-Güngör Bence de problem olmaz. Turkiyede yasiyor ve Amerikaya Turkiyeden binip giderseniz problem olmaz.
-
Arkadaşlar olağanüstü bir olay yaşadığımız için soruyorum, mesela 2016 da 15 temmuz sonrası mülakatı olanlar için süreç nasıl ilerlemişti? Randevuları yandı mı acaba yoksa 30 eylül sonrasına kalsa bile bir programlama oldu mu? Bilgisi olan paylaşırsa en kötü senaryoda da (konsoloslukların kapanması vs) bize referans olabilir. Teşekkürler...
-
@ergun benimde aklıma brunson krizi zamanı gelmişti vizeler sanırım 1 ay askıya alınmıştı o zaman nasıl prosedür işlemişti
-
@takvimcas evet, sonuçta askıya alındığı zaman tüm süreç etkileniyor 30 eylül e yetişmeme durumunda ne oluyor acaba, nerden çıktı bu virüs 😂
-
@ergun sanırım bu vize askıya alma durumun cevabı üst seviye tecrübe gerektiriyor bunun ancak @crazycells cevaplarsa cevaplar 30 eylül sonrası tabiki vize basılmaz
-
@Muhtaradana şaka mı resmen şimdi öğrendim, Allah herkesin gönlüne göre versin🙏🙏
-
@takvimcas o zaman göçmen vizeleri muaf tutulmuştu diye hatırlıyorum, hem bu kadar strese girmememek lazım, her şey olacağına varır, ben herşeyin çok kısa zamanda olumlu yönde ilerleyeceğine inanıyorum
-
@Muhtaradana haklısınız, böyle bi durumla hiç katşılaşmamış, düşünmemiş, araştırma yapmadığım için forumda tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim. İster istemez insan merak ediyor. @Muhtaradana çok teşekkür ederim. İyiki forum var dediğim bir an daha. 🙏🏼
-
AB ülkelerindeki kriz nedeniyle , Türkiye vb. ülkelerin talihlilerinin mülakatlarının erken yapılacağını düşünüyorum.
-
Amerikaya girişlerde yasaklı ülkeler arasına girmeden vizeleri almak gerekiyor diye düşünüyorum, tahmini hangi ay gireriz mülakata acaba?
-
@gezgin34 Tahminen eğer sürpriz bir aksilik çıkmazsa siz Mayis ayinda mülakata girersiniz. Ama corona hakkında herhangi bir tahminde bulunmak yanlış olur. Çünkü her geçen gün hastalik sürpriz bir aşamaya geçiyor.
-
almanya alman olana guzel. balkaymak yasarsınız derın devlet ayagınıza tas degdirmez. Fakat amerıkan ozentısı olma ıhtımalınız cok yuksektır.ama bir amerıkali almanyaya ozenmez bu da eksilerine ragmen abd yi ustun gosterır
hanı argoda bır tabır var seven sevılır dıye aynen oyle abd almanyayı ısgal durumunda suan almanya besatzung altındaç ama garıban polonyalısı turku yunanı asagılanır cunku amele ıslerı onlar yapar ulkenin sıkıntısını ceker. Annelerımız der ya sacımı supurge ettım degerım yok o hesap.
Almanyada bir motorcu, iavroleci amerıkan bayragını dalgalandırarak gezdiğini çok gorebılırsınız fakat o turk bayragı olursa arabasının boyasında ertesı sabah hakenkreuz görür. Barların onunde alman kızları beni alsın gotursun dıye abd lilerın takıldıgı barlarda takılır...Dusunsene donercıden kız dusuruyosun sana gelıyolar senı ıstıyolar.. herneyse fıtratımızda yoksulluk ve yoksunluk var. Devlet ımaji 1960 lardan itibaren bu yolu sectı.
-
coronanın iyi yanıda var s400 vb unutturdu
-
@ergun sn @Muhtaradana 'ya katılıyorum. sürecin bir şekilde olumlu yöne doğru gidecegine...
ama @crazycells' in dedigi gibi olumsuz olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurmalıyız (herhangi bir sebepten). bu durum hayatımızı tepetaklak etmemeli. dünyanın sonu degil. evet büyük bir fırsat hazırlıklarımızı gidecekmiş gibi yapıp önlem almalıyız. diger ihtimali de düşünmeliyiz. -
Türkiye’dekilerden Bu ay sonu mülakat tarih emaili alır diye Ümit ediyorum.AB ülkelerinin durumu ortadayken ülkemizde çok şükür iyi durumdayken Süreç beklemeden hızlı bir şekilde ilerler diye düşünüyorum.Son açıklanan bültene göre Case sıralaması mülakat için artık önemsiz olacak bence! Güvenli ülkelerde yada risk az olan ülkelerde süreç hızlı gider benim fikrim 🤷♂️
-
@Semihmete inşallah ama dün arkadaşımı KCCye arattım. Öğlene kadar çalışıyorlardı ve arkadaşımın bana söylediğini buraya Kopyalıyorum.
aradim bi kadın denk geldi evlere senlik dediki su an hic bisey bilmiyoruz virus dolayisiyla dedi butun numaralar acilabilirde acil durum ilan ederlerse zaten kapanicaz o zaman belki geri kalanlara exception yapip gec cagirirlar ya da haklarini kaybederler ama henuz bize hic bisey solenmedi diyo
Sizlerlede paylaşmak istedim. Belirsizlik var kısaca bundan etkilenecek olanlara kendimide ekliyorum. Durum belirsiz. 2 ay sonra normale dönerse yüksek case numaralarına etkilenir. Bilmiyoruz kısaca.. -
@İrem-Güzel KCC nin telefonda verdiği cevaplara itibar etmemek gerekir diye düşünüyorum! Daha öncede arayıp konuşan ve aldıkları cevapları buraya yazanlar oldu ama söylenenlerin önemsiz olduğu görüldü 🤷♂️
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Drywall Amerika buluşmalarıda yapılıyor, uzun diyebileceğimiz bir ara verildi sanki
Yalnız Covid-19 salgını bir sakinleşsin gerek Türkiye'de gerek Amerika'daki forumdaşlar aynı coşkuyla forum buluşmalarını devam ettireceklerdirevet, normalde Subat sonu devam etmeyi planliyorduk kaldigimiz yerden (en azindan New York icin), ama su an SARS-CoV-2 virusunun yayilmasina destek olmamak adina bir sure daha rafa kaldirdik. Bu gidisle bulusmalara bahar sonu-yaz basi devam edebilecegiz gibi gorunuyor...
-
@crazycells bizde İstanbul buluşması için bu şekilde düşünüyoruz, umarım en kısa sürede Covid-19 un tedavisi, aşısı kullanıma hazır hale gelir
-
@takvimcas, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@ergun sanırım bu vize askıya alma durumun cevabı üst seviye tecrübe gerektiriyor bunun ancak @crazycells cevaplarsa cevaplar 30 eylül sonrası tabiki vize basılmaz
bu olaylar gocmen vizeleri etkilememisti, 15 temmuz kalkismasi da gerceklesmedigi icin islemlerde pek bir gecikme olmamisti. Fakat yasalar 30 Eylul'den sonra vize basilamaz diyor, bu yasalari esnetecek kadar durumun kotulesecegini sanmiyorum. Yani is ABD konsoloslugu'na kalacak...
Konsolosluk calismayi kesmezse Turkiye'de kimse magdur olmaz, konsolosluk da ancak Turkiye'de salgin olursa bir sure kapanir diye dusunuyorum, sonucta bir vize icin kendi hayatlarini tehlikeye atmayacaklardir. Bir de 6 aylik surecten bahsediyoruz. 6 ay boyunca hayat akisinin durmasi biraz zor, yani bir sure konsolosluk calismayi durdursa bile illaki sonrasinda kaldigi yerden devam edecektir vize vermeye...
Dunku umre donusu haberleri biraz tedirgin edici, 1000'lerce hasta Turkiye'ye girmisse bir salgin baslama ihtimali kesin gibi bir sey ve ona gore hayat bir sure yavaslayabilir. Ama dedigim gibi 6 ay boyunca konsoloslukta her seyin duracagini sanmiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum