Coronavirus (COVID-19)
-
@Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Koronavirüs önlemleri açıklandı:
Pazartesinden sonra okullar tatil. Uzaktan eğitim olacak. Üniversiteler de 3 hafta tatil
Spor müsabakaları seyircisiz oynanacak.
Kamu görevlileri yurtdışına çıkamayacak.
Uyarı da geldi: Yurtdışına çıkmayın
Yarın ki Cuma namazı kılınacak mı? Tartışılıyor.
Dolar: 6.32 Tl
Bir yönetmelik yayınlandı mı kamu görevlilerine yurt dışı seyehati yasaklanması ile ilgili
-
@Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Koronavirüs önlemleri açıklandı:
Pazartesinden sonra okullar tatil. Uzaktan eğitim olacak. Üniversiteler de 3 hafta tatil
Spor müsabakaları seyircisiz oynanacak.
Kamu görevlileri yurtdışına çıkamayacak.
Uyarı da geldi: Yurtdışına çıkmayın
Yarın ki Cuma namazı kılınacak mı? Tartışılıyor.
Dolar: 6.32 Tl
@Muhtaradana @bolatmali
Düzeltme :Kamu personellerin yurt dışına çıkışları izne tabi olacak.
-
https://www.sickchirpse.com/cow-poop-bath-coronavirus/
Şu durumda güldürdüler yahu
-
Ohal ilan edilmiş bildiğiniz. Tüm dünya böyle.sadece biz değiliz.
İzne tabi ifadesinden şunu anlıyorum; virüs görülen ülkelere izin verilmeyecek. Kıstas bu olur bence. Yani Amerika ve Avrupaya izin verilmez. Bu durumda iki yol var; ya memuriyetten istifa edilecek gidilecek, yada green carddan vazgeçilecek. Bilemiyorum başka alternatifi olan varsa paylaşsın lütfen. Bu durumdaki arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz. Benim aklıma gelmeyen bir yol olabilir belki? -
Bu arada arkadaşlar kamu görevlisi olduğunuzu pasaport polisi sistemde görebiliyor.
Birebir görüşerek aldım bu bilgiyi.
Nerede çalıştığınız, nerede ikamet ettiğiniz vs vs hepsini görebiliyorlarmış. -
Şu metod denenebilir memurlar için; corona olmayan bir ülke üzerinden gidilebilir. Mesela Türki cumhuriyetlerde bildiğim kadarıyla henüz bir vaka çıkmadı zannedersem?
-
@Semihmete, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
İngiltere hariç AB ülke vatandaşlarına ABD ye 30 gün giriş yasak ! ABD vatandaşlarına herşey serbest gider gelir yani 😊 Trump bu işide ticari yapmış yine 😊
Ingiltere'nin yanisira Irlanda, Hirvatistan, Bulgaristan, Romanya gibi AB ulkelerini de kapsamiyor seyahat yasagi. Sadece Schengen bolgesindekiler yasaga dahil.
-
Merhabalar,
Ben Çin'den Laila Ahmadi, Zanjan Üniversitesi Tıp Bilimleri Fakültesi öğrencisiyim.
Corona virüsü veya COVD-19, er ya da geç herhangi bir ülkeye ulaşacak ve birçok ülkede herhangi bir gelişmiş teşhis kiti ya da ekipmanı olmadığına şüphe yok.
Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için lütfen mümkün olduğunca * doğal C vitamini * kullanın. Şu anda, virüs bir aşı veya spesifik bir tedavi içermiyor Ne yazık ki, genetik mutasyon nedeniyle çok tehlikeli hale getirdi. Bu hastalığa, genin bir yılan ve bir yarasa arasındaki kaynaşmasından kaynaklandığı anlaşılmaktadır ve insanlar da dahil olmak üzere memelilere bulaşma yeteneği kazanmıştır.
Hastalık hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak önemlidir: Pekin Askeri Hastanesi CEO'su Profesör Chen Horin, "Bir bardak ılık suda dilimlenmiş limon hayatınızı kurtarabilir" dedi.
Ne yaparsanız yapın, bu mesaja bir göz atın ve diğer insanlara iletin!
Sıcak limon kanser hücrelerini öldürebilir! Limonu üç parçaya kesin ve bir bardağa koyun, sonra sıcak su dökün ve (alkali su) haline getirin, her gün içirin, kesinlikle herkese fayda sağlayacaktır. Bu ekstraktla tedavi sadece malign hücreleri yok eder ve sağlıklı hücreleri etkilemez.
İkincisi, limon suyundaki karboksilik asit, yüksek tansiyonu düzenleyebilir, dar arterleri koruyabilir, kan dolaşımını düzenleyebilir ve kan pıhtılaşmasını azaltabilir.
.
Mesajı okuduktan sonra, sevdiğiniz kişiye aktarın ve kişisel sağlığınıza dikkat edin.
Tavsiye: Profesör Chen Horin, bu mesajı alan kişinin en azından birinin hayatını kurtarmasını garantilediğini belirtiyor -
@bolatmali allahtan korksalar bu halde olmazlardı zaten
-
Kanada Başbakanı kendini Karantinaya alıyormuş.
-
Brezilya devlet baskani da pozitif cikmis, gectigimiz sali mi cumartesi mi ne trump la berabermis, trumpa sormuslar, benim icim rahat endiselenmiyorum demis..
-
Bizimkinin de yurtdisi seyehatleri ertelenmis, birkac gundur de yaninda termal kamerayla geziyor, surekli cekim halinde, yanina yaklasanlarin atesi var mi yok mu ona bakiyorlar 😁
-
@Calibraturbo Allah'tan korktukları için bu durumdalar zaten 😉
-
@Ramazan bu önlemlere ek olarak AVM’leri de kapatsalardı keşke. Okulu tatil olan bilinçsiz aileler çocukları alıp AVM’lere doluşacaklar. Kapalı alan tam bir bakteri yuvası.
-
........
-
@gokcell Cehalet kötü birşey. Okuyun diye boşuna demiyoruz.
-
@Jossie bunun çözümü aslında 6 kişilik aile Corona virüsü nedeniyle öldü. Komşuları ve mahalle karantinaya alındı diye bir haber çıksa sorun çözülür ölüm en büyük korkudur.
İstanbul'da dolmuşdan eve gidiyorum, bir hanım efendi elinde eldiven birde maske takmış koltukta oturan bir kişi belli üstün zekalı biri hanım efendiye neden maske takıyorsunuz artık abartınız diye çıkıştı Hanım efendi soğuk kanlılıkla adama sevdiklerinizi kaybedince böyle rahat konuşabilicekmisizi merak ediyorum diyince adam efendice sustu kızardı.
-
Bizimki bence dinlerarası dialog için Papayı ziyaret etsin tam sırası. bol bol dua etsinler.
-
Abd de 8 milyon homeless 50 milyon kaçak var sağlıkla ilgili durumuda göz önünde bulundurursak yakında ülkeyi komple karantinaya alacaklarını düşünüyorum. Bir süre buradan çıkış olmayabilir.
-
@maranty O zamana kadar kontrol altına alınabilir. Çin Sağlık Örgütü bu virüs salgının en geç Haziran ayında kontrol altına alınabileceğini söyledi. Umarım doğrudur :))
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum