Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Perşembe günü direkt uçuşla Miami'ye dönüyorum bakalım bizi neler bekliyor olacak. Umarım rahat giriş çıkış yaparız. Ancak orada beni sıkıntı beklediği kesin. Çalıştığım iş kolu nedeniyle halkla iç içeyiz.

  • ⭐⭐

    @redsat2000 Gideceğiniz konumda 14 Kişi yakalanmış 2'si ölmüş 12 kişide hala aktif şekil tedavi ediliyor. Umarım hiç sorun yaşamadan devam edersiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ramazan kelle paçasını içmiştir eyüp sabri tuncer limon kolonyasını da almıştır. bir şeyciiikkk olmaz ona. Hayırlı yolculuklar @redsat2000


  • @Ramazan Ben Miami merkezdeyim. Yakalanan kısım Florida eyaletinin kuzey bölgesinde . Oraları Mimaiye göre sıcaklık daha düşük seviyelerede. Bulunduğum bölge 29 derece civarı sıcaklıkta. Bu açıdan şuan Miami de daha vaka gözükmedi.
    @ayvalik10 evet kolonya ve kolonyalı mendil aldım yanıma . Daha önce SARS virüsünde var iken Singapore idim. Tek maske takan bizdik. Yani antremanlıyım.


  • Sağlık bakanı açıklama yapıyor. Türkiyede tespit edilmedi. Türkiyede olma ihtimali yüksek ifadesini kullandı. Bu açıklamadan anladığım Galiba Türkiye'de var.


  • @bolatmali
    merhaba benimde ucusum nisan 1 planladim ama tedirginligim artmaya basladi git gide acikcasi,,
    hemen yarina bilet alip gidesim var italya ve iranda 1 haftada kapilari kapatti tum ulkeler oyle olursak hic gidemeyiz benimde son 3 ayim kaldi ailemi haziran1 de gatirmka istiyodum ama sanirim onlarida goturucem beraberimde

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @redsat2000 senle migros ya da bim yada a101 ya da şok marketine gidip alışveriş yapmak isterdim. Miami de elini atsan organik hijyen max seviyede yiyecekler herşeyi ile lisanslı izinler alınmış buraya gelince nasıl oldun.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @redsat2000 irandan kaç kişi öldü peki hatay yada başka şehirlerden giriş çıkış günde yüzlerce kişi olmuyor mu geçen gün profesör açıklama yaptı biz tahlil analiz yapmıyoruz. Ondan yok bugün amerika açıkladı 80 yaşındaki insan türkiyeden geldi ve vefat etti diye.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @redsat2000 senle migros ya da bim yada a101 ya da şok marketine gidip alışveriş yapmak isterdim. Miami de elini atsan organik hijyen max seviyede yiyecekler herşeyi ile lisanslı izinler alınmış buraya gelince nasıl oldun.

    @ayvalik10 buraya geldin şok oldum. Fiyatlar %25 artmış bazı fiyatlar ise zıplamış.



  • @bolatmali Şu aşamada değişiklik düşünmediğinizi söylemişsiniz. Fikriniz değişirse diye belirtmek istedim. "Ayrıca 5 Mart 2020 ve öncesinde alınan, 31 Aralık 2020’ye kadar uçuşu olan biletlerinizde de (Türkiye iç hat uçuşları ve Ercan havalimanı uçuşları hariç) 16 Mart 2020 tarihine kadar işlem yapılması şartıyla ilk değişiklikte değişiklik ücreti almıyoruz." maddesi var kampanyada.


  • ........


  • @gokcell Kimsenin Türkiye'de virüs var haberine sevineceğini sanmıyorum açıkçası. Fakat hemen hemen bütün ülkelere sıçramış bir virüsün Türkiye gibi bir ülkede olmamasına ihtimal vermek zor. Kaldı ki biraz aklı çalışan hiçbir vatandaş medyaya ve yöneticilere güvenmiyor. Zaten sağlık bakanı da bugün ''Salgının Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek.'' diye açıklama yaptı. Klasik memleket özeti işte. Önce inkar et, yavaş yavaş alıştır, medyaya ısmarlama haber yaptır, corona nedeniyle ölenler şehit midir diye zırvalayan tipler üresin, sonra vakayı açıkla, 100 kişi öldüyse 10 kişi öldü de. Bilinçli hiçbir vatandaş bu komediye inanmıyor zaten şu an. Bakan da baklayı ağzından çıkardığına göre sonumuz hayrolsun.


  • ........


  • @gokcell Saklanamaz, fakat tespit edilemeyebilir. Tabipler birliği de aynı şeyi söylüyor. Test kitlerinin virüs tespiti için yeterli olup olmadığı konusunda şüpheleri var. http://www.ttb.org.tr/haber_goster.php?Guid=ee8ee390-61fc-11ea-897f-e0b4e354fcf1

  • ⭐⭐

    Evet arkadaşlar İlk kez bir konuda lideriz.
    57d988d5-334d-4aaa-a92f-6bc4f2eeeeba-image.png


  • ........

  • ⭐⭐⭐

    @civan1453, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @bolatmali
    merhaba benimde ucusum nisan 1 planladim ama tedirginligim artmaya basladi git gide acikcasi,,
    hemen yarina bilet alip gidesim var italya ve iranda 1 haftada kapilari kapatti tum ulkeler oyle olursak hic gidemeyiz benimde son 3 ayim kaldi ailemi haziran1 de gatirmka istiyodum ama sanirim onlarida goturucem beraberimde

    Tedirginliğimizi giderecek tek çare zaman hibi gözüküyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı..

  • ⭐⭐⭐

    @znerus, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @bolatmali Şu aşamada değişiklik düşünmediğinizi söylemişsiniz. Fikriniz değişirse diye belirtmek istedim. "Ayrıca 5 Mart 2020 ve öncesinde alınan, 31 Aralık 2020’ye kadar uçuşu olan biletlerinizde de (Türkiye iç hat uçuşları ve Ercan havalimanı uçuşları hariç) 16 Mart 2020 tarihine kadar işlem yapılması şartıyla ilk değişiklikte değişiklik ücreti almıyoruz." maddesi var kampanyada.

    Çok teşekkür ederim. O maddeyi kaçırmışım.
    Bu ihtimali de değerlendireceğim


  • Mevcut iktidarın hiçbir kademesine ben de güvenmiyorum, birçok konuda bilgi saklayabilirler, ki yapıyorlar detaya girip konuyu dağıtmayacağım, yakın zamanlardan biliyoruz.. ama bu konuda paranoyanın yersiz olduğunu düşünüyorum. Virüs nasıl tespit edilemez demek komik değil mi biraz?(kitin yetersiz olması olasılığını zayıf görüyorum, sağlık bakanı klasik bürokrat değil, son yıllarda almış yürümüş-tabi arsa peşkeşlerinden bahsetmiyorum-bir iş insanı, adam tüccar, gerçek itibar nedir biliyor, bunu riske atmak istemez,bu sebeple sürece bu kadar hakim olarak yürütmeye çalışıyor) Virüsü taşıyan hasta hastaneye söz konusu semptomlarla başvurmazsa tabiki tespit edilemez. Kesin bu hastalığı ayakta geçiren, evinde yatarak geçiren kendini grip zanneden çok fazla insan vardır.. twitterda biraz yorum okuyunca onlarca insan görebilirsiniz, bir yerlere kapatılma korkusuyla hastaneye gitmediğini söyleyen.. ama tabi bir yerde patlak verecek bu, adam da ısrarla bunu söylüyor, yani kamuoyunu alıştırma falan değil bu. Bence en büyük avantajımızı sınırlarımızı ve uçuşları gerçekten de birçok ülkeden önce ve derhal kapatmamız olmalı, yoksa şimdiye yanmıştık biz. Ve bir şansımız da bence şu, çok fazla gündem olmadan ülkeye giriş yapıp yayılsaydı biz italya dan beter olurduk, Allah tan şuan çok gündemde o yüzden ilk vakadan sonra çok ciddi self isolation yapılacak bence bizde, tahmin tabi bu, yine de Allah bilir ne diyelim.. biraz dağınık yazmış olabilirim aceleden kusura bakmayın..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

111
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum