Coronavirus (COVID-19)
-
@bolatmali thy görüşüp dönüş biletini erkene çekmeyi düşündün mü?
https://www.turkishairlines.com/tr-tr/sifir-degisiklik-ucreti/ -
@aysegul, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
Hadi buyur buradan yak..
“ SON DAKİKA | ABD'deki Maryland Eyaleti'nin Valisi Larry Hogan, 86 yaşındaki bir kadının Türkiye ziyareti sonrası yapılan Corona virüsü testinin pozitif çıktığını belirtti “
Bizde reported case yok, burdan gidende virüs çıktı diyorlar, ayrıca buradan kaptığına nasıl kanaat getirmişler anlayamadım 🤨🤨 bununla birlikte içerisinde Türkiye olan hasta hikayesi 3 veya 4 falan oldu sanırım..
Bu haberi biraz once ben buradaki online haberlerde okudum. Vali aciklamis. 80li yaslardaki kadin kisa sure once Turkiye seyahatinden donmus. Su anda karantinada ve test positive cikmis. Zaten Maryland'deki vakalarin hepsi yurtdisindan gelenler. Birbirlerine burada bulastirma henuz tespit edilmedi.
-
Arkadaşlar işlerinizi aksatmayın. Trump açıklama yapmış. Meseleyi büyütmeyin diyor. Bencede gerekli tedbirlerinizi alın ve seyahatlerinizi iptal etmeyin.
-
@bolatmali Ben ny da heryerin kapali oldugunu dusunmuyorum.Dun arkadaslarim geldi Turkiyeden baya gezdiler dolastilar.Bugun (ben jersey city de yasiyorum) buraya takildik.Hic oyle insanlar disari cikmiyor heryer kapali,karantina altinda gibi bir hava yok.Ev arkadasim ny da calisiyor ise gidip geliyor :)
-
-
new yorktan sonra new jersey de olağanüstü hal ilan edildi.
-
2 gün önce Atlanta 'ya uctum. Daha havaist servisindeyken seker hastası annem ve 4 yasına girecek olan oğlum, esim maskemizi taktık, el dezenfektemizi sık sık gerceklestirdik. Havaalanında ne görevliler (yasakmıs onlara) nede yolcuların %95 inde maske yoktu. Belirli mesafelere el dezenfektasyonu koymuşlar. Neyse ucakta da %90 ı maskesizdi. Biz 5 saat cok ciddi maske, sterilizasyon gerceklestirdik sonra bunaldık çıkardık. Ama sık sık ellerimize sprey sıkıp, su içip, burun gargarası yaptık. Ama ucakta kim hapsırıp, öksürse herkes cok sert bakıyor o kişiye. Siz yine de önleminizi alın tavsiyem. Amerika 'da poliste dahil kimsede maske görmedim.
-
Kolonya kullanin arkadaşlar. Bugün bir yerde okudum. Mantıklı bence. Yanınızda sürekli bulundurun ve karşınızdakilere de ikram edebilirsiniz. Karşınızdaki insana dezenfektan ikram edemezsiniz zira hoş karşılanmaz ama kolonya ikramı kültürümüzde olan bir şey. Herkes alışık zaten.
-
@aliarmgn, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@bolatmali Ben ny da heryerin kapali oldugunu dusunmuyorum.Dun arkadaslarim geldi Turkiyeden baya gezdiler dolastilar.Bugun (ben jersey city de yasiyorum) buraya takildik.Hic oyle insanlar disari cikmiyor heryer kapali,karantina altinda gibi bir hava yok.Ev arkadasim ny da calisiyor ise gidip geliyor :)
Yanlış anlamışsınız. Tedirginliğim şu aşamada için değil. Hastalığın ilerlediği ve yayıldığı.
2/3 hafta sonra hastalık hangi aşamada ona bakıp karar vermek en mantıklısı -
@Muhtaradana, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)
@bolatmali thy görüşüp dönüş biletini erkene çekmeyi düşündün mü?
https://www.turkishairlines.com/tr-tr/sifir-degisiklik-ucreti/Hayır düşünmedim. 6 Marttan sonra biletleme işlemi yapılması gerekiyormuş attığın kampanyada. Ben geçen ay almıştım bileti.
Şu aşamada değişikliğe gerek yok zaten. Önemli olan sonraki aşamalar. İlerleyen günlere bakıp ona göre karar vereceğim -
@bolatmali hayırlısı olsun
-
videoyu seyredin biz bu insanlarla aynı genleri taşıyoruz. Peehhhhh virüs bizden korksun :)
-
........
-
Perşembe günü direkt uçuşla Miami'ye dönüyorum bakalım bizi neler bekliyor olacak. Umarım rahat giriş çıkış yaparız. Ancak orada beni sıkıntı beklediği kesin. Çalıştığım iş kolu nedeniyle halkla iç içeyiz.
-
@redsat2000 Gideceğiniz konumda 14 Kişi yakalanmış 2'si ölmüş 12 kişide hala aktif şekil tedavi ediliyor. Umarım hiç sorun yaşamadan devam edersiniz.
-
@Ramazan kelle paçasını içmiştir eyüp sabri tuncer limon kolonyasını da almıştır. bir şeyciiikkk olmaz ona. Hayırlı yolculuklar @redsat2000
-
@Ramazan Ben Miami merkezdeyim. Yakalanan kısım Florida eyaletinin kuzey bölgesinde . Oraları Mimaiye göre sıcaklık daha düşük seviyelerede. Bulunduğum bölge 29 derece civarı sıcaklıkta. Bu açıdan şuan Miami de daha vaka gözükmedi.
@ayvalik10 evet kolonya ve kolonyalı mendil aldım yanıma . Daha önce SARS virüsünde var iken Singapore idim. Tek maske takan bizdik. Yani antremanlıyım. -
Sağlık bakanı açıklama yapıyor. Türkiyede tespit edilmedi. Türkiyede olma ihtimali yüksek ifadesini kullandı. Bu açıklamadan anladığım Galiba Türkiye'de var.
-
@bolatmali
merhaba benimde ucusum nisan 1 planladim ama tedirginligim artmaya basladi git gide acikcasi,,
hemen yarina bilet alip gidesim var italya ve iranda 1 haftada kapilari kapatti tum ulkeler oyle olursak hic gidemeyiz benimde son 3 ayim kaldi ailemi haziran1 de gatirmka istiyodum ama sanirim onlarida goturucem beraberimde -
@redsat2000 senle migros ya da bim yada a101 ya da şok marketine gidip alışveriş yapmak isterdim. Miami de elini atsan organik hijyen max seviyede yiyecekler herşeyi ile lisanslı izinler alınmış buraya gelince nasıl oldun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum